Prijava

Nisam bas upucen u desavanja u Liverpulu, ali ako trenutna uprava nija ona koja je oterala Beniteza, vracaj ga, i kupite nekog igraca za kojeg je cuo neko ko nije u srodstvu.

Није ни Бајерн потпун али ипак много мање хендикепиран од Челзија.

Ko im je kriv kacu se klali.

Па јебига мало у жару борбе ово оно! Што се Ливерпула тиче, звучна имена, добар тренер и културан нападач. Узели Далглиша за тренера шатро "легенда клуба", па јес легенда ал' за тренера није. А што се нападача тиче бољи су били са мазгом од Крауча, Арјена ми Робена више су голова тад давали!

Realizacija i jeste bila glavni problem Liverpula ove sezone, oni su stvarali sanse, ali ih nisu koristili. Glavna meta u sledecem prelaznom roku treba da bude golgeter, i to proveren. Moj predlog, Ljorente.

Па јебига мало у жару борбе ово оно!

Da... Pravo, onako muški, šukni protivnika bez lopte s leđa... Jebeš takav pederski žar borbe.

Tog istog Inzagija Milan nije uopste registrovao za zavrsnicu LS ove sezone, toliko o tome. Inace, kao navijac Liverpula, i ja bih voleo da gledam finale Liverpul - Milan, i da vas opet pustimo 2-3 gola fore i da vam uzmemo trofej na penale. Malo potsecanje:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b1i_xovIohY

Sva sam se naježila. Koja utakmica je to bila....

Роберт Левандовски ако мене питаш, немају ови новаца за Љорентеа...

Bice para za transfere, a isplati se kupiti perspektivnog spica. Sa Toresom su profitirali.

Није било никаквог шутирања, кол'ко се ја сећам... Можда мислиш на Терија?

Чекај, чекај драга моја, само да установимо пар ствари. Ја овде браним боје Бајерна из Минхена, све што ме интересује у вези Челзија је то колико ћемо голова да им набијемо у финалу, то што је Тери урадио у полуфиналу ме апсолутно не занима нити ћу да коментаришем...

Један од најбољих мечева у ЛШ које сам ја гледао је Арсенал - Реал Мадрид у осмини финала сезоне 2005/2006. Елем, меч је неким чудом завршио 0-0, што је само по себи јако чудно, јер су и једни и други имали ко зна колико шанси, пуцале су стативе и пречке, фантастичне одбране са обе стране. Арсенал је прошао даље и отишао до финала, где је изгубио од ОНЕ Барсе са Роналдињом. Тражио сам меч на јутјубу и нисам га нашао, штета, јер је то, по мом мишљењу, један од класика из ере ЛШ. Ако нисте гледали, потрудите се да нађете меч. Елем, један од последњих великих мечева на Хајберију.

Иако Реал никада нисам волео, након тог меча сам био у фазону да није могло да би буде криво да су и они прошли даље. Једноставно, тај меч је по мени симбол онога како фудбал треба да изгледа, фантастична игра и једних и других, без штекарске тактике. Е тај Реал, макар не освајао титуле је био велики Реал. Јуче нису били лоши, али им је Бајерн објаснио шта су муда.

Izvinjavam se, pogrešno skontah da jadikuješ što Čelziju fali igrača :)

Апсолутно се слажем са последњом констатацијом. Тог меча се, искрено, не сећам. По мени ПРАВИ Реал су били Галактикоси, Бекам, дебели Роналдо, Гути, Р. Карлос... Иако никад нисам готивио шпанске екипе тај Реал је био екипа, досадашњег дела, 21. века.

Заборавих најбитније да споменем, Зинедин Зидан и Клод Макелеле!

Арсенал је у првом мечу добио 1-0, у Шпанији. А тај меч, не знам шта да ти кажем, ископај га негде. То је један од мечева које ћу ја памтити.

Осваја ово Челси, лаганини.

Покушаћу сигурно. За мене је најбољи меч у задњих пар година био у сезони 2009/10. четврт-финале ЛШ, Манчестер Јунајтед - Бајерн, завршио се 3:2 и Бајерн је прошао на гол разлику, али сама утакмица је била невероватна. Баш синоћ сам причао о томе колико ме је синоћна утакмица подсетила на ову. Невероватно лепи голови и невероватно леп фудбал.

menijesamodosadno
Осваја ово Челси, лаганини.

Al u ljeljama.

Осваја... ал' јуче. Нема шансе да се оволико хендикепиран, нарочито у одбрани, носи са Бајерном...

Ма наци-цигани падају у сред Минхена.