Чавез МАЊЕ ОД ДВА ИГРАЧА је ЈЕДАН. Значи играч је у офсајду ако је ЈЕДАН играч испред њега А АКО СУ ДВА небитно је која, он није. Цоа, не, то је класичан офсајд. нема ту шта
Ofsajd je kad u trenutku startovanja na loptu ispred sebe ima 2 igrača protivničkog tima. Zaboravljaš golmana.
Слажем се са сликом, али овде си се зајебао. Значи, офсајд није када у том тренутку имаш испред себе бар 2 играча противничког тима. Ако има једног, офсајд је.
Jebote, nestanem s ove teme na čuku vremena, odma' nastane haos. :D Mrzi me da kapiram o čemu raspravljate, a još više da čitam pa da skapiram. :) Čavez, đe su ti ostali igrači, 5 sudija, 2 stručna štaba, centar terena, korner zastavice i drugi gol, 2 šesnaesterca, 2 peterca i klupe za rezerve? :D
А иначе, офсајд то ти је оно кад играч који прима лопту испред себе у тренутку додавања има само једног играча противничког тима.
Čekaj, je l' misliš iza leđa igrača koji prima loptu ili kako, pošto sam ja ovo skapirao kao da igrač koji prima loptu i ima igrača ispred sebe (znači ne iza svojih leđa) ima jednog protivničkog igrača, ne uključujući naravno golmana?
А иначе, офсајд то ти је оно кад играч који прима лопту испред себе у тренутку додавања има само једног играча противничког тима.
Е јел ти мене Чавез мало јебеш?? Јел сам ја ово рекао на почетку, на шта ти долазиш са овим што је Реме ископирао изнад. И после се препиреш са мном, а ти си уно пометњу
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Cini mi se da su Meksikanci igrali, jebes me valjda su neki zeleni dresovi bili na tom SP
Чавез МАЊЕ ОД ДВА ИГРАЧА је ЈЕДАН. Значи играч је у офсајду ако је ЈЕДАН играч испред њега А АКО СУ ДВА небитно је која, он није. Цоа, не, то је класичан офсајд. нема ту шта
Moraju da budu dvojica ili vise da ne bi bio ofsajd.
A ako je jedan, nebitno da li je golman ili neki drugi, onda je ofsajd. I kraj.
http://img607.imageshack.us/img607/1366/ofsajd.jpg
Laku noć.
Јебите се, попушим вам курац, кад не могу да вам дочарам оно што сам хтео касти.
Слажем се са сликом, али овде си се зајебао. Значи, офсајд није када у том тренутку имаш испред себе бар 2 играча противничког тима. Ако има једног, офсајд је.
Jebote, nestanem s ove teme na čuku vremena, odma' nastane haos. :D Mrzi me da kapiram o čemu raspravljate, a još više da čitam pa da skapiram. :) Čavez, đe su ti ostali igrači, 5 sudija, 2 stručna štaba, centar terena, korner zastavice i drugi gol, 2 šesnaesterca, 2 peterca i klupe za rezerve? :D
Čekaj, je l' misliš iza leđa igrača koji prima loptu ili kako, pošto sam ja ovo skapirao kao da igrač koji prima loptu i ima igrača ispred sebe (znači ne iza svojih leđa) ima jednog protivničkog igrača, ne uključujući naravno golmana?
Е јел ти мене Чавез мало јебеш?? Јел сам ја ово рекао на почетку, на шта ти долазиш са овим што је Реме ископирао изнад. И после се препиреш са мном, а ти си уно пометњу
A krug Fejzbuče? Nisi mi odgovorio čemu služi.
А друга ствар, онај терен је неважећи, педерски, десна страна је мања од леве. ЛОЛО
Селе круг служи да означи колико близу лопти смеју да приђу играчи противничког тима док твој тим изводи лопту са центра
E jebi ga. Ja kontala da se tamo igraju ringe ringe raja kad je poluvrijeme.
не игра се у кругу ништа и нико осим Милана Младеновића
I Natase Calukovic.
Nači dovedu njega da im pjeva.
Aaaaaaaaaa... Onda ona tačka na sredini terena predstavlja mjesto gdje ga ponovo ukopaju nakon nastupa!
Jok bre, on je to samo smislio i stvorio da se drugi igraju u istom.
I onaj Ognjenovic sto pise zbirke iz mate.
e ste znali da golman sme da drži loptu u rukama samo 6 sekundi? inače se svira kontra-ofsajd
Је л има беше и неко правило колико корака сме да направи с лоптом у рукама?