Liga šampiona!

1. Манијак
    e ste znali da golman sme da drži loptu u rukama samo 6 sekundi? inače se svira kontra-ofsajd

индиректан ударац, колико ја знам. ал' то је ваљда то :)

2. индиректан ударац, колико ја знам. ал' то је ваљда то :)

trololo bre,jebote!

3. Је л има беше и неко правило колико корака сме да направи с лоптом у рукама?

Uveli, kratko se zadržalo, pa ukinuli.

4. јеби се, манијаче, ја не пратим овде ништа, не знам ко се дрка а ко не :Д
    кад смо већ код тога, да ли би био офсајд у следећој ситуацији:
    последњи минут, сви у нападу, и голман у шесн'ес, сви. и лик из свог шеснаестерца испуцава лопту, креће контра 2 на 1, лик шутира и лопта забада стативу, одбија се до другог, и он даје гол. да л' је офсајд ако је он био испред овог саиграча? оно, не рачуна се одбитак? лоолло

5. Aj nacrtaj ti to lepo :D

6. јеби се, манијаче, ја не пратим овде ништа, не знам ко се дрка а ко не :Д
    кад смо већ код тога, да ли би био офсајд у следећој ситуацији:
    последњи минут, сви у нападу, и голман у шесн'ес, сви. и лик из свог шеснаестерца испуцава лопту, креће контра 2 на 1, лик шутира и лопта забада стативу, одбија се до другог, и он даје гол. да л' је офсајд ако је он био испред овог саиграча? оно, не рачуна се одбитак? лоолло

Zavisi gde su ta 2 igrača koja su vodila kontru bila. Ako su krenuli sa svoje polovine, nema ofsajda. Ako je onaj koji je prvi krenuo ka lopti bio na protivničkoj polovini, ofsajd je. Ako je sve regularno i bude 2 na 1 sa golmanom, i igrač ga prodje, vrati povratnu svom saigraču i ovaj da gol, to se važi, jer je povratna. Nije mu dao ispred sebe loptu, već iza sebe, a to nikada nije ofsajd, bez obzira što nema nikoga ispred sebe.

7. L@ki

Ја не навијам, пуца ми паја за њих, него Слава реко још у децембру да Челси има да узме, а Слава ретко кад греши, тако да, Челси осваја.

pre 9 sati

Слава идол лолололо, од сад кућу на Славине прогнозе.

8. Навијао сам за Челзи. Једном покрадени у полуфиналу против Барсе, други пут изгубили финале на пенале од Јунајтеда, време је било дузму. Драго ми и због Ивановића и зато што је Олић промашио пенал :Д

9. Нисам могао да пожелим бољу утакмицу! ШАМПИОНИ!
    http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41786_210320356497_9655_n.jpg

10. Јебеш фудбал кад говно од тима и још веће говно од игре освоји пехар.

11. То се иначе није десило милион пута досад.

12. Још ми драже што је Робен промашио пенал и што смо цигане јебали на њиховом терену! ЦФЦ

13. Дрогбин гол много личи на Раулов (који је ипак за нијансу бољи).
    http://www.youtube.com/watch?v=JCTJnKbjl3I

14. Бринем се за Швајнијево ментално здравље и могуће поступке.

15. JEBEM TI OVAJ FUDBAL!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.