Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Billo bi glupo da je ova generacija Čelzija ostala bez titule. U poslednjih 7-8 godina, Drogba i ekipa su jedan od simbola Lige Šampiona. Svaka čast.
Za ekipu Minhena ima još nade jer su mladi i igraju dobro.
Распадиноли узеше лигу шампиона, пи.
Ma dajte, molim vas, kad je taj isti Čelzi guzio sve ostale sa Demijanom Dafom, Gudjonsenom i Džoom Kolom, tad nisu zaslužili da budu prvaci, a?
Bolji pobijedili i do viđenja. Nema LŠ za Jevreje. Izgleda da će biti rasprodaje u Totenhemu.
Billo bi glupo da je ova generacija Čelzija ostala bez titule. U poslednjih 7-8 godina, Drogba i ekipa su jedan od simbola Lige Šampiona. Svaka čast.
Za ekipu Minhena ima još nade jer su mladi i igraju dobro.
Suva istina!
fudbal je igra u kojoj na kraju čelsi pobjeđje, a drgoba ućera crnačku kurčinu švabama...........
Za koje Jevreje?
Totenhem.
A što su Jevreji?
Pa većina Jevreja iz Britanije navija za njih.
Nisam znao za to.
Ma ima dosta Jevreja tamo, ali navijači Totenhema se tako zovu, nema veze jesu li stvarno Ješe ili ne.
Mislio sam da si ih tako nazvao zbog gazde.
A realno ako niko drugi, makar je Lampard zasluzio titulu. I drago mi je zbog Celsija.
Drago mi je zbog Drogbe samo, Celzi kukavickom igrom protiv prvo Barse, a zatim i Bajerna, svakako nije zasluzio da bude prvak Evrope. S druge strane, moze se reci da im se vratilo za ono sto im se desavalo u sezonama 2007/08 i 2008/09.
Drogba je strvina. Jedino Lampard je nesto od coveka i igraca u taj celzi. Evo Teri i Bane jos, mozda...
Zvao mi Svajnija, dobra je momak.
Malo sreće i ogromna muda! ONE STEP BEYOND!!!!
Која утакмица јеботееее.А овај што каже да Челзи није заслужио да буде првак , па зашто да не ? Били су бољи и готово , имају неку своју тактику која очигледно успева.Свака част плавцима , Чеху и Дрогби поготово...скроз заслужена победа.
Kurac bili bolji. Sad ih je iskenjalo da ne moze vise, jebiga vratilo im se za onu stativu od pre 4 godine.
Намештено !
АХАХАХАА НАМЕШТЕНОООО ! Како волим Челзи , улепшали ми суботу , нарољали се после код ортака ко да је Партизан освојио.Ал Челзи је сад освојио и неће вероватно још скоро.Генерација која је заслужила трофеј !