Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ali jebo to, sutra je meč, jedva čekam.
Dva najdraža strana kluba, United vs. Galata. To će biti meč.
arsenal jebo. podolski ekstra, diabi kolje, zervinjo izenadjuje ove godine, poceo golove da daje. i jos trci ko da mu je zadnje u zivotu.
а онај Жиру?
Asistiro, al i dalje je drvo.
E Milane, Milane na niske si grane spao kad ne možeš na San Siru da dobiješ jebeni Anderleht.
Vredelo je čekati one buržuje čitavih 70 min. da bih posle gledao jednu od najuzbudljivijih završnica u poslednje vreme.
Kako se Real izvuče, cc. Ona dva egocentrika na koljenima, mogli su da se sagnu Kolarovu usput. Uf, ne volim ni jedne, ni druge, al Siti je mogao da pobjedi. Eto, Jaja omašio za 3:1 i primiše gol za 2:2. I poslije ćao zdravo. Džeko pokazao da je čovjek gol, kad god uđe, da ga.
Iznenadila me slaba igra Zenita. Saviola je u prošlom kolu La lige imao gol i asistenciju i sada opet gol u LŠ. Očito čovjek još nije za penzije.
Прочитах малопре да Динамо сад држи негативан рекорд и по броју навијача.
Најмање икад - 4 683.
Није да се наслађујем туђом несрећом али - лол.
Pa kad im je minimalna cijena ulaznice 200 kuna. To mu dođe nekih 3000 dinara. Ne znam kolika je bila cijena ulaznica kad je Partizan igrao u LŠ.
50 eura paket za tri utakmice
Небитно да л' је грешка навијача или управе, показују да су лузери, и није ми нешто претерано драго због тога ал није као да ме боли рац. х)
Ал' објективно се види да су оба наша велика тима појам за Динамо, без обзира што овај игра ЛШ две сезоне за редом.
Možda su ovi što bojkotuju njihovog predsednika čekali na ulazima pa nisu dali ljudima da uđu na stadion :D
Ма да бре, био велики уторак а њихови навијачи не признају утакмице великим уторком, јер су прави верници. хД
Nisu ti sve na broju, enemi. :)
Dinamo je najbolji klub iz EX YU, to pokazuje i činjenica da već dugi niz godina niko u HNL-u ne može da im dođe blizu, a kamoli da bude prvi na tabeli, plus što ponovo igraju Ligu prvaka, a prije toga su igrali i u Evropskoj ligi. CZ i Partizan su blizu, ali GNK Dinamo je vrh fudbla na ovim prostorima.
Ja navijam za Sarajevo, volio bih da se i SA malo uključi u tu borbu. :)
Па брате то што нико у НХЛ не може да им приђе ни близу само показује колико им је лига патетична. Динамо јесте бољи тренутно од наших клубова, можда за нијансу, али у било ком историјском периоду много заостаје. Чак и у периоду последњих 20 година.
ЕДИТ А и питање је да ли је бољи и од наших клубова, погле' ко им је био на путу за ЛШ.
Pa ko je bio Partizanu, jebote?! Ljudi su imali ladovinu pa jedva dođoše do Lige Evrope.
Jel to onaj Dinamo što je primio 6 golova od Reala? Ako se ja sećam taj isti Real se pre nekoliko dina branio od jednog Partizana. Dinamo jeste u vrhu, ali nema šanse da bi dobili naša dva najveća kluba. To su jaja.
Али словенци, ее! И то у плеј офу...
А Партизан кад је играо ЛШ оне године, опет није био повлашћен следеће... Мада добро, сами су криви што су испушили од Генка..
Na osnovu čega to?
Ja kako se sjećam, Dinamo treći put igra Ligu prvaka od 1998-e. Koliko je Partizan igrao? Čini mi se dva puta, a CZ nijednom, ako me sjećanje dobro služi.
Ako ćemo gledati historiju, onda je tu CZ najjača, ipak su oni bili prvaci '91.
A to da im je Liga patetična, ne bih se baš složio. Jedan Hajduk je sa njima, Rijeka, Slaven Belupo, sve su to klubovi koji su igrali evropske utakmice. Taj Slaven je skoro pobijedio Atletik Bilbao, malo je falilo da ih izbace iz Evrope. Prije bih rekao da je srpska liga nikakva. Ostalo je sve na vječitom derbiju, uz poneki hit Vojvodine.
Obe lige su patetične, ali govoriti da je Dinamo bogotac na Balkanu je čist fanbojizam.
Joj, kad čujem historija naježim se od muke.