Има Галата искуснију екипу, а Шалке већ играо полуфинале пре две године. Доста им је.
Реал иде до финала, уз њега су Дортмунд, Бајерн и Барса најозбиљније екипе по мом мишљењу.
Inače, navijač sam Uniteda, da ne bi bilo zabune. Ovo je moje objektivno mišljenje. Samo ih jebe što su u dobu tranzicije, izjeba ih Abramović sa stalnim promjenama trenera.
Čelzi je prvak na papiru, a Siti najskuplji na papiru. A na delu su kurčina ove sezone (a i pršlih, da se ne lažemo). Nekako imam osećaj da će ekipa koja pobedi u duelu Junated - Real ići do finala.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Šahtjor - Dortmund je i meni isto utakmica koja mi je najzanimljivija :)
Barsa, Juve, Real, Dortmund, Malaga, Bajern, Galatasaraj, PSŽ.
Malo se razlikujemo. :D
GALATASARAY!
Откуд вам бре то да ће Галата да прође даље? Па Шалке ће их уништити.
Селтик - Јуве по мени најзанимљивије, и Реал - Манчестер исто.
BURAK YILMAZ!!!
Jedino što bi ovde trebalo da je neizvesno su Junajted i Real, ovo ostalo je u principu već rešeno, mada možda bude koje iznenadjenje.
Могу да кажем само једно после овог жреба. ЈЕ БА ЋЕ МО РЕАЛ МАДРИД НА НА НА НА НА НА НАНАНА!
Tripujem da Milan može da izbaci Barselonu koliko god da je to teško. Jebeš ga ipak su to Žabari.
ЈЕБАТ ЋЕМО НЕФЧИЈЕ
Najjača ekipa Evrope je već ispala, zašto ne bi i jedna Barca?
Ко? Клуж?
Chelsea.
Како су они најјачи у Европи? Нису били најјачи ни прошле године кад их је усрало да освоје.
Има Галата искуснију екипу, а Шалке већ играо полуфинале пре две године. Доста им је.
Реал иде до финала, уз њега су Дортмунд, Бајерн и Барса најозбиљније екипе по мом мишљењу.
Inače, navijač sam Uniteda, da ne bi bilo zabune. Ovo je moje objektivno mišljenje. Samo ih jebe što su u dobu tranzicije, izjeba ih Abramović sa stalnim promjenama trenera.
Čelsi je najjači klub Evrope samo na papiru jer su aktuelni prvaci. Ni u jednom drugom segmentu nisu najjači...
Најјача је Барселона, мора се призна иако су говна највећа. Онда Реал, па УАЕ Сити.
Siti kada bi usavršio timsku, bili bi bez premca u Engleskoj,ali uvek ima nekih nesuglasica u timu
.
Зато што су педерчићи размажени.
Čelzi je prvak na papiru, a Siti najskuplji na papiru. A na delu su kurčina ove sezone (a i pršlih, da se ne lažemo). Nekako imam osećaj da će ekipa koja pobedi u duelu Junated - Real ići do finala.