U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Čelsi - prvi prvak Evrope koji u narednoj sezoni nije uspeo da se plasira u nokaut fazu takmičenja. Sve se vraća :) Čelsi igra očajno ove sezone, čak su i u nekim pobedama igrali jako slabo. Nemaju pojma.
Pu jebem ti Čelsi, kako sam se razočarao. Sad bi me obradovalo jedino da Borusija osvoji!
Opet, kad malo bolje razmislim, da osvoje svi sem Barselone.
Meni žao Čelsija i mislim da je glupo pravilo što se gledaju golovi u gostima u međusobnim duelima, zbog toga su ispali je l'?
A dobro, ipak je Čelsi doveo puno novih igrača, nije to još leglo sve na svoje. A i nisu imali sreće sa Juveom, u oba meča. A i gadi mi se Juventus.
Da, Šahtjor imao bolji međusobni skor. Ali kakav vezni red ove godine imaju, Oskar Mata Azar i Ramirez, pa ono je fantazija. Aj što navijam za njih, nego što su igrali prelepo (do skoro).
Borusija isto igra lep fudbal, onaj totalni, š'o kažu.
Juventus je govno italijansko, ne volim nijedan klub odatle još od Dekijevog i Mihinog Lacija, ali tad sam bio klinac, to se ne važi :)
Мене фасцинирала Кардозова рекција у 94. минуту. Скоро нисам видео да се играч толико спетља у одлучујућем моменту утакмице.
Mene sjeba barsa vg2 za 7500 mamu im patuljastu jebem u picku ja. Uvek pun kurac golova a sad 0:0
Ja sam pogodio Kluža iksdvojku.
Da, Kardozo je zajebao, i Maksi Pereira posle onaj sut sa 6,7 metara...
Парови осмине финала:
http://static.mozzartsport.com/img/news/2/5/1/13560007506790.jpg
Real - Mančester, opa Djurdja.
Ја ценим да даље иду Галата, Јуве, Бајерн, Дортмунд, Барса, Реал, ПСЖ и Порто.
fala kurcu junajted da dobije nekog ko ce da ih nakanta
цела десна страна иде даље опуштено
Sahtjor Dortmund ce da bude jebacina od utakmice.
јаоо јаоо мора прогнозирам :))
Иду даље следеће екипице. Галата, Селтик, Бајерн, Дортмунд, Барса, Манчестер, Валенциа, и МАЛАГА!
Јој, де на Реал да налете...
http://www.sportinfo.co.rs/fudbal/neverovatno-probni-zreb-ls-identican-pravom/
1: 40 320 sanse. BRATAAAA
НАМЕШТАЉКА! ТО ДА БИ ДОРТМУНД СЈЕБО ЈЕДИНИ ПРАВОСЛАВНИ КЛУБ!