Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=0yOms3wNvz8
каква је ово текма била јооооој
neiskusno je otpisati milan i mancester.uvek su dobro igrali protiv jakih timova.posebno kada su u krizi.mancester izbacuje pederase iz madrida,a milan ce u prvoj tekmi da namuci barsu.kasnije sta bude bice.
I jebote, koliko ste sigurni ko će proći ko da nikad niste gledali ligu šampiona. Ovde je jedino sigurno da će Juve proći Seltik, sve ostalo je može bit svašta.
Al biće dobirh utakmica.
pa naravno da niko nije siguran,sve su nagadjanja.da se nesto u fudbalu gleda/igra/komentarise na siguricu,kladionice bi bile pustinje, aljudi bi pricali samo o ribama ;)
Mislio sam da ne možeš ništa ni da nagadjaš, toliko mi izgleda izjednačeno :)
Pa pazi, teoretski, može Milan i da osvoji LŠ, sve je moguće, k'o što je APOEL stigao do četvrtfinala iste, ali ako gledamo realno, Milan ima prilično lošiji tim nego prošlih sezona a i nisu nešto mnogo uigrani. Real je objektivno jači od Junajteda, međutim koliko ih sere, ne bi me čudilo da ih prođu. Kako bi bilo dobro videti Borusiju na tronu, majko mila...
A ovo mi je najača izjava, osim ako ne troluješ. Ekipica koja je u grupi s Realom i Šitijem završila na prvom mestu i tukla oba tima? Da. Momci su jaki bukvalno na svakoj poziciji i imaju prilično dobru klupu. Igraju, k'o što mnogi kažu, uključujući i mene, najlepši fuzbal u Jevropi i imaju odlične šanse da daleko doguraju. Koliko daleko, naravno, zavisi samo od njih. Dobro, i od (ne)raspoloženosti njihovih protivnika.
po toj nekoj logici je onda Šiti neuigrana ekipčina. I, ko je prošao bolje tu? he he
ako cemo tako da banalizujemo,onda moze i seltik da osvoji ligu sampiona.milan je ekipa koja je uvek neuporedivo bolje igrala u derbijima nego sa pilicarskim ekipama.kada su u krizi,igraju jos dupolo bolje protiv jakih ekipa.godinama,decenijama unazad.najjaci su kada su autsajderi!treba im jedan krsten stoper.
Sve u svemu, mislim da dugo već nisam bio u fazi da jedva čekam nastavak LŠ, i da planiram da gledam svaku tekmu.
Јебига, где баш моја два најдража клуба да играју један против другог... иначе Дортмунд осваја, јебаће их све до краја и Манчестер у финалу.
и драго би ми било да Дотмунд освоји, стварно одличан фудбал играју, а и јединствени су по нелему, шта год то билололол
I ja bih voleo Dortmund da osvoji, nego Nemci su malerozni, deru redom do kraja i onda u finalu useru u poslednjih 10min.
или на пеналима
prvo dortmund treba da prodje sahtjor.u toj utakmici uopste nisu favoriti.sahtjor kod kuce ne gubi,a na strani je sve moguce.kontra onih brazilaca,nesto na brzinu i eto kraj za borusiju.
prvo dortmund treba da prodje sahtjor.u toj utakmici uopste nisu favoriti.sahtjor kod kuce ne gubi,a na strani je sve moguce.kontra onih brazilaca,nesto na brzinu i eto kraj za borusiju.
Ovo. Sahtjor nije nimalo naivna ekipa.
Nije trol, ne znam što ti je teško da poveruješ. Tukla 2 tima jeste, tukla Real koji je toliko jak da kalkuliše, ima svoju kladionicu nadam se da sam ti dosta napisao. Njima je totalno svejedno sa kog će mesta da prođu. Sit ne bih komentarisao jer za mene to nije ekipa, Ipak pare nisu sve kad je fudbal u pitanju. I jos dugo godina neće ništa uraditi, jbg istoriju ne možeš da kupiš. I Manćini je potpisao smrtnu kaznu došavši u Siti jer jedini trener koji može da se bori sa 11 zvezda na svetu je Murinjo. Posto je Real uništio 10 trenera dok on nije došao a sećaš se kakav su tim imali.
Svakako je Dortmund bolje prošao.
За кога навијате вечерас?
Za prvo poluvreme X Seltik - Juve i za GG3+ Valensija-PSŽ
Оке, може, с тим што кад прође прво полувреме навијам за Селтик.
Kako god okreneš dobra je LŠ ove godine i to mnogo.
Može biti iznenađenja, 'bem li ga, Dortmund i Šahtjor su nekako ekipe koje bi svi isključili, a mogu svašta. Da, po meni Šahtjor je postao ozbiljan klub.
Navijam za Mančester u LŠ jer i ovako ih od kada je BK počela da prenosi PL, najviše gotivim, mada Real je jak i to mi je najjača tekma ubedljivo u ovom delu LŠ.