Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ma ja uvek navijam protiv Juventusa, nešto ih ne volim. A vamo bih navijao za Valensiju, jer su slabiji, a poznato je da ja stajem na stranu slabih i nemoćnih.
Mišljenja sam da će biti dva iksa večeras.
Почиње, а? Ко игра вечерас?
Seltik-Juve i Valensija-Psž.
ДВОЈКА И КЕЦ!
Mančester J, Real, Milan i Juve te timove ič ne gotivim i nek svi ispadnu!
Voleo bih da što dalje prodju Šahtjor i Arsenal, naravno i Barsa jer je pravo uživanje njih gledati.
Obožavam ovo što su napravali da raspodele utakmice na dve sedmice, realno šteta bi bila da se ovakve utakmice strpaju u dva dana.
Izuzetno jaka LŠ ove sezone, nema nekih izrazitih favorita. Al ovako objektivno su mi Barsa, Juve i Bajern glavni favoriti. Barsa i Bajern su maltene osvojili titulu i mogu totalno da se posvete LŠ, i u proteklih par sezona su najčešće i dolazili do polufinala od svih timova. Juve je žabarska ekipa, a žabari kad imaju jak tim uvek doguraju daleko. Milan npr ranijih sezona.
A subjektivno najebaće im se Arsenal svima mile majke :D
Može ispasti samo jedna ekipa u ovom delu takmičenja. :)
Ma kakav Juve, nemaju oni ič šanse za titulu. Jača mi je Borusija od njih.
Partizan osvaja!
Šalu na stranu, navijam za Barsu,Bajern i samo čekam da se Dortmund najebe majke svima. Ne navijam za njih,već gotivim pogotovo Gecea,a navijanje je u zadnje 2 godine pocelo,i vec je mejnstrim:)
Juve favorit svakako kao i PSG ali šta znam, te instant ekipe uvek razočaraju u lš.
Sutra još bolji mečevi.
Kako to da ti je Juve favorit pre Mancestera ili Reala?
Real ili PSG...
Tu su odma iza, al sastaju se medjusobno pa ko prodje, prošo je i onda se ubacuje u ovu grupu. Realno, u tom meču svako svakog mož' da ugazi.
Ne znam što, ali mislim da će Val. - PSG doći 1:1 (0:1), a da će Juve otkinuti Celtik, tipa 1:6 ili slično... Moj favorit, naravno, Man Utd.
Neće Juve dati više od jednog gola, nema šanse.
juve dobija 0-1, valensija psz 2-2
Baš tako, zato i imam osećaj, ne može sve da bude kako je i očekivano...a (nije da se hvalim) umeo sam prošle god. da pogodim i Barsu, Arsenal, tako da ko zna...
Ако неко навија за Јуве, онда сам то ја, ал' биће чупаво.
Njima Barsa nije mogla dati dva gola, a kamoli Juve sa svojom italijanskom taktikom. 0-0 ili 1-1.