Liga šampiona!

1. Пуца Јуве као ништа, видећееееттеее!

2. Ni to nije isključeno. :)

3. Mnogo veliki smor ovo Arena jedan dan, RTS drugi. Jebem ih uusta.

4. Ne volim tako da gledam. A Juve im ga dao na zagrevanju još.

5. Zanimljiva stvar je što imam Arene u lokalu, a rts ne, i sutra ću ispušiti za gledanje tekme, pu!

6. Jebalo ih rešenje gde uvek neko izduva.
    DAJTE LIGU ŠAMPIONA NA HEPI TELEVIZIJI!!!!!

7. JEBEM MU MATER, UVEK ONI OIGRAJU ODLIČNO KADA JA NE ODIGRAM TIKET. WATAFAK.

8. Ne igra Juve nikako.

9. Jedna od prednosti življenja u Bosni je što možeš da gledaš i kod Rvata, Srbijanaca i nas Bosanćerosa utakmice :)

10. Seltik ih saterao pozadi, nadam se potpunom preokretu u drugom...

11. Al' je sjebao Seltik onaj crnja pozadi, više su zaslužili ali šta kad prodaju 2 gola. Ovi dočekali kontre i završili. Ibra zasrao na kraju tekme crvenim ali opet će teško Valensija išta da uradi.

12. I opet je potomak međeda i bukve (nemoj da se naljute Bosanćerosi, ne kažem to zato što je on iz Bosne, nego zato što on to stvarno jeste, isto bih rekao i da mi je brat rođeni) uspeo da, po ko zna koji put, dokaže da je najveće smrdljivo govnište koje je ikad kročilo na fudbalski teren. Jebem mu sve živo i mrtvo do petnestog kolena i isprdim mu se u facu onu njegovu ružnu, idiotsku, mongoloidnu, PU!

13. Da ne govoriš o nebrušenom dijamantu evropskog fudbala? lolo

EDIT: Kontam da nije Džeko u pitanju, oprostite na ovom izuzetno glupom postu. :)

14. Kakva tuga. Meni bila sjebana Arena, nisam mogao ni taj Juve da pogledam. A šta je Ibro sad uradijo, osim što je dobijo crveni? :D

15. Валенсија изгубила. :Ѕ Ал' Ибро попушио црвени. Опаааа!

16. Веверице, а што се ти нервираш? Није ваљда да навијаш за ПСЖ? :Д

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.