Liga šampiona!

1. MANĆESTERE JEBI REALA U ČMOOOR!

2. Da nije bilo Franka osvojili bi oni kurac moj a ne Kup šampiona onolko puta....

3. ЛЕЦ - ГОУ - ДЕВИЛС! ЈЕБИ ФАШИСТОИДНЕ ТУРКО ПЛАЋЕНИКЕ!

4. JEDAN JE KRALJEVSKI KLUB. PIŠAJ PO BARSI PIŠAJ PO FERGUSONU (NE MISLI SE NA TRAKTOR) GOTIVIŠ BARSELONU KO KAD BI NAVIJAO ZA NEZAVISNU REPUBLIKU KOSOVO JBT NAVIJAČI DECXKO OSVESTITE SE!!!123

5. Veceras imam dilemu koji mec da gledam. Mozda je Sahtjor - Dortmund cak i zanimljiviji za gledanje.

6. видим по фејсбуцима нешто видић не игра што то?

7. AJMO DA JEBEMO REALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

8. Koja je igračina ovaj Ronaldo.

9. Ako se Ozil u drugom poluvremenu samo malo vise ukljuci u igru, Junajted ce biti zestoko nakupusan.

10. Gde je Murinjo našao ovog golmana? Ne bi mogao da brani ni za Malu Moštanicu...

11. Tucani, našao ga u Sevilji, jedini kog je mogao da dovede 31. januara, mada mislim da se zeznuo što nije uzeo Bajka ili Stojketa. :D
    Biće jaka utakmica do kraja, a u drugoj će tek da pršti. Jebiga, posle ovog rezultata na poluvremenu, šanse za prolaz dalje su na strani Junajteda, ali u nekom odnosu 53:47, nikad se ne zna šta sve još može da se izdešava, konkretno koji će golman pre da upropasti svoju ekipu.
    Ozil ako proradi biće dobro za Real, mada mislim da se Kerik i ovaj drugi, zaboravio sam ime, ne vide baš zbog toga što im je zadatak njega da smire.

12. A Kagava je l' će da ulazi u igru? lololo
    Šta se sa tim čovekom desilo nekad je plodio u Dortmundu...

13. Real bolji, mnogo bolji. Ovo je pravi fudbal jebote, pršti na sve strane. Nekako se vidi da je Engleski fudbal u padu (jes da je Čelzi osvojio LŠ), jer je Mančester mašina u ligi, Siti je prošle godine bio, Čelzi je uvek tu negde ali u LŠ su svi tanki. Ipak je Real treći u Španskoj ligi i ubili su Junajted na brzinu.

14. E da i moram da dodam da su Španci pičke i sise, jbt ima ih 6-7 puta više od Engleza a ovi se čuju jače. Rispekt za Engleze iako ne volim ove iz Mančestera a Španci nek puše kare.

15. TucanKamen

E da i moram da dodam da su Španci pičke i sise, jbt ima ih 6-7 puta više od Engleza a ovi se čuju jače. Rispekt za Engleze iako ne volim ove iz Mančestera a Španci nek puše kare.

Nista cudno ovo za navijanje, Realov stadion je pogodno tle za pozorisne predstave jos odavno.

16. De Gea akrobata jebeni.

17. Kakva odbrana jebem ti leba!

Igra ova čamuga Velbek k'o šprican, usta ga jebem.

Saće čiča dobjasni neke stvari.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.