Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
O jebote sta ovo bi!
INFARKT!
Mančester ako promaši još jednu onakvu priliku, prima gol milion posto.
E saće Modrić sam da pobedi Junajted...
Kakav je vilenjak ovaj Modric!
Mančester ako promaši još jednu ovakvu priliku odoh ja na počinak.
Al' je dobar golman ovaj De Gejo.
Truba od fudbala u drugom, bile one dve šanse, ostalo se glupirali, baš bezveze..
Prvi put u životu vidim ovako pederski potez sudije a da nije u korist barselone. Brate, ako si sviro prekid, pusti da ga izvedu, to je 10 sekundi.
И послије нек неко каже да је Де Хеа лош голман...
Не мислим да је ово уопште нека предност за Јунајтед. Нема теорије да реванш заврши 0:0, а сваки реми са више од 1:1 води Реал даље. Мораће и једни и други да гањају побједу, али је Реал ноћас пропустио велику шансу за неки бољи резултат.
Koliko je smorilo ovo drugo poluvreme, jezivo. Gigse idi u penziju leba ti.
Nije ni loše bilo toliko, bilo loše u poređenju sa prvim. Persi usta ga jebem dobio sam aritmiju zbog njega. Nisam video da je neki sudija ispao ovoliko peder, a da nije, što reče Veverica, u korist Barselone.
Poserem vam se na te frankofašiste i gerijatriju sa old treforda...
Donjeck- Dortmud je jedna od boljih utakmica u zadnje vrijeme.
Odličan fudbal, Šahtar kurčina, dobro su i prošli kako su igrali!
Borusija igra onaj ajaksov fudbal, muški, totalni, svaka im čast.
http://www.dodaj.rs/f/1u/UT/5N3FtXw/hipster-glasses2.png
Ja sam se uvek smejao njegovoj pojavi. Nikad mi nije bio neki igrač, sećam ga se još iz Arsenala, onako traljavog i retardiranog, neće od njega igračina nikad biti. Ha, čuj van Persi hahahah
Ja sam gledao Donjeck - Dortmund preko strima. Bolja utakmica od ove što su prenosili a RTS-u. Žao mi je što su se ovako rano ukrstile ove ekipe. I jedni i drugi igraju za gol više i jebe im se da čuvaju gol, idu da ga zavale.
Vidjelo se da fali Subotić u odbrani, ko bi rekao :))
Obe tekme opravdale očekivanja. Jedva čekam revanš na Trafordu biće jezivo dobro.
http://www.dodaj.rs/f/3R/HN/pHNNlfu/untitled.png
лоло
Persi mogao da okonča, popizdeh
Očajno drugo poluvreme, prvo žešće obećavalo posle ništa. Realovi igrači u drugom kao da nisu imali neku želju za pobedom a čika Ferguson je i došao sa ciljem da ne izgubi pa samim tim turio sve u odbranu.
Ronaldo osim gola nije ama baš ništa uradio na utakmici, Di Maria odigrao mnogo konkretnije.