Liga šampiona!

1. Jeste bio čist crveni. Ovde sam neutralan, podjednako su dragi i jedni i drugi, bilo je grešaka na obe strane. Korner za Mančester je pičkin dim naspram dva žuta nad Ramosom, ono je smejurija.

2. Pojele su sudiju veličina i snaga utakmice u dobroj meri. Mada, neke stvari se ne smeju praštati. A ono za korker na kraju je ispao takvo drvo da to boli. Ako si već dopustio korner, onda mora da se izvede. To da uradim vamo po selim gde sudim, kobrom bih po ledjima dobio za 20 sekundi.

3. Moze li Fenerbahce danas do pobede protiv Bate-a?

4. E kakve su vaše prognoze za večeras ?

Ne mogu da budem objektivan nešto, nadam se će Arsenal uraditi nešto slično kao sa Barsom onomad pa da podere Bajerna. Tad su imali Nasrija, Fabregasa, RvP'a pa i Aršavina.

Arsenal je često igrao mrtvu igru, posed lopte do iznemoglosti, dobacivanje pa onda kad se smore neko ošuta. Pojačanja koja su došla (Kazorla, Podolski, Žiru) su dosta izbacili takav način igre. Kazorla često pokušava šut sa distance, Podolski uvek kidiše na gol a i Žiru pokušava, mada je najslabiji u ovom trojcu. Tu je i Volkot koji je dosta napredovao kad je u pitanju završnica i napokon u potpunosti koristi svoju glavnu prednost, brzinu.
    Arteta je dosta dobar u defanzivnim zadacima i ume da smiri igru i dosta pomaže njegovo iskustvo. Vilšer je jedna igračina i svojim htenjem može da napravi prevagu u ovom meču.
    Odbrana kao i do sad je najslabiji deo tima. Mrzi me da ja analiziram, uglavnom su svi spremni da useru sav trud.

Sa druge strane Bajern je jebena mašinerija i pucaju od samopouzdanja i želje da napokon uzmu LŠ. Ne znam ih baš dobro kao ove moje cigane, al činjenica je da su već osvojili ligu u NjeAčkoj i da su primili samo jedan gol u gostima. Mandžuka trese mreže, izbacio je Gomeza iz prvih 11. Uglavnom su tu švabe Miler, Švajni, Kros plus Riberi Martinez Alaba. Dosta iskusna ekipa, ogromna konkurencija i ekipa koja je konačno spremna da ide do kraja i da osvoji LŠ.

Prednost za prolaz svakako ide Bajernu, ali Arsenal retko gubi u LŠ kup fazi na svom terenu (2 puta u prethodnih 10 godina) i Venger voli kad prvu igra kod kuće.
    Za večeras ću da prognoziram 1 ali nešto sitno tipa 2:1

5. Ej, jes oftopik, ali da li je Arteta ranije igrao po strani? Desnog ili lijevog veznog, dok je igrao u Evertonu. Čini mi se da je bilo tako kad sam igrao menadžera tamo prije nekih 5-6 godina.

6. Ne bih znao, al mislim da nije. NIkad ga nisu zvali u reprez. jer igraju Čavi, Iniesta, Cesc i Alonso pa ovaj nije ni na klupi mogao, toga se sećam. Još je bila priča da uzme Englesko državljanstvo. Mada opet, šta znam.

7. E sad, meni u fantaziju golman Nojer, iako sam zasrao ovo kolo i nisam ni trejdove odradio, tako da nemam pola igrača. Ali volio bih da ih prođe Arsenal. A na drugoj utakmici, pa Malaga naravno. JEBI MALAGOOOO!!!

8. Arteta je kolko se sećam, u Evertonu igro u glavnom na poziciji pleja,pored Kejhila valjda, a neretko i na desnom krilu.

Zaboravio sam da ima LŠ večeras, bar neću se smaram.
    IDEMO ARSO KARAJ ŠVAJNETA
    al teško da će ga karamo.

9. Galata ima Drogbu i Snajdera, ne znam jesu li im debitovali oni? Može li Galata proći Šalke?

10. Drogba meščini dao gol i ima asistenciju za meščini 14 minuta :D

11. Галата опуштено пролази, Шалке је у курцу само таквом, а ови се попалили жестоко одкад су ова двојица дошли.

12. галата пролази и ја сам убеђен. Шалке нема форму, никакву, не могу да победе последњих 5 у лиги. А о галати не да причам, имају тим у рангу малаге порта арсенала и тако тих тимова, друге гарнитуре врхунских ако ме разумете

13. Jel ima neko link za Bajern-Arsenal?

14. Ја се тек сад сетијо да има ЛШ, кад оно Бајерн већ води 1:0, мајку им обем. :О

15. 2:0, братеееу.. Добар је Бајерн.

16. Нисам очекивао да ће Арсенал да буде оволико немоћан.

17. И они немоћни, али јеботе леб и Бајерн је моћан јако.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.