Liga šampiona!

1. KAKAV PENAL NA D DI MARIOM SI NORMALAN TI? A ŠTO JE ONAJ PACOV VUKAO EVRU KAO POSLEDNJI IGRAČ ODBRANE TO NIŠTA A?

2. Jebo vas Mančester, Real, Šahtjor i Borusija OPAAAAAAAA

3. I kod nas se igro rat al tata bio zločinac i profiter pa mi imali agregat i satelicku.

4. MAnčo jel si slep jebo ga leb?

Real je zaradio crveni karton

5. UUUUuu Skočko, al vi ste imali koridora da vas štiti:D

6. I Mančester naravno dao gol iz nepostojećeg kornera, po ko zna koji put.

7. Ma jok, kod nas u brdu se nije ni ratovalo bog zna, pola balija otišlo još 1991. a ono drugo pola istjerali 1992. i onda bilo monotono....

8. I Mančester naravno dao gol iz nepostojećeg kornera, po ko zna koji put.

To jeste. Realovi igrači pustaju loptu da izađe i sudija pokazuje korner. Al dobro. Odnos šuteva je bio 11: 5 jedno vreme. Golman Mančestera je izvukao remi ovde, njemu većina zasluga ide dok Real sa golmanom trenutno nikako ne može da se pohvali. Jedan je Casiljas...

9. Aa nisam čitao Boksere izvini. Al' svejedno nije bio penal.

10. Mančo jeste penal brale, ono nije remplovanje odgurnuo ga je laktom i kasnije je ispravio ruku što dalje implicira da se lopta izvede sa kreča...

11. Могла и боља утакмица да буде.

12. realno, otkinuo ih je mancester, da van persi nema dve leve noge moglo je biti 3:1, gigs je isto zasrao jednu gresku odbrane kada je mogao odmah da sutne, a i ne smemo zaboraviti onaj pederski start nad evrom kada je morao biti najmanje zuti karton
    ovi jedino sto su iz neke guzve sutnuli 3-4 puta, uglavnom bezopasno
    jedino je dimaria imao jedan lep pokusaj i zalizani je solidno sutirao slobodnjak

13. iz guzve sutnuli 3-4 puta

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHA

14. хахахахаха буквално

15. Daj, bre, imao je Mančester sreće, branio de Gea kao lud sinoć.

16. Mancesteru je slaba odbrana bez Vidica, previse lako su ozil i ronaldo dolazili do prilika

17. Mančo jeste penal brale, ono nije remplovanje odgurnuo ga je laktom i kasnije je ispravio ruku što dalje implicira da se lopta izvede sa kreča...

Bio kurac penal, pobegla mu je lopta već tada kad ga je Džouns odgurnuo. Nije bio penal jer je jasna razlika u snazi, i to što je ovaj papuča je isti slučaj kao i ovo ovde.

realno, otkinuo ih je mancester, da van persi nema dve leve noge moglo je biti 3:1, gigs je isto zasrao jednu gresku odbrane kada je mogao odmah da sutne, a i ne smemo zaboraviti onaj pederski start nad evrom kada je morao biti najmanje zuti karton
    ovi jedino sto su iz neke guzve sutnuli 3-4 puta, uglavnom bezopasno
    jedino je dimaria imao jedan lep pokusaj i zalizani je solidno sutirao slobodnjak

Mančester je uradio upravo ono šta je i došao da uradi. Da dodje kući sa prednošću. Moglo je tu biti i 4:4 da su napadači bili blaženiji, to jest, golmani tupaviji, ali okej je. Samo sam i ja oplakao kad je Gigs zasekao u mesto da je zveknuo iz prve. Vrištao bih po kući od sreće da im je krnuo tada.

U svakom slučaju kul tekma, ali očekujem pravi pakao na Trafordu, jer tu lete sve karte na sto.

18. Ma znalo se da će biti 1:1
    Evo ja i odigro na rezultat lolo
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-8649179-1057
    Zajebaše me kurve ukrajinske

19. E i da, za poslednjeg igrača što je vukao Evru, klasičan crveni karton, poslednji igrač odbrane, stopostotna prilika za Evru da izadje sa golmanom 1v1, em je bio brži em bliži. Katastrofalna greška glavnog sudije.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.