Liga šampiona!

1. реално довели су фудбал до савршенства који не изгледа увек лепо јер је савршен и онда превише рутински.

2. Давид
    какве су сељачине овај боатенг и овај ел шарави. огавни су.

Čergari :D

3. Zapata
    Kolfilde, ne vidim šta je tu loše.

Onda gledamo iz razlicitih uglova :)

4. ђиђана два чергарска :)

5. DIjametralno različitih :)

6. Taktika svakog kluba protiv Barse: Okej momci, nabijmo se u nas sesnaesterac. Lomimo im noge i jebimo im majke. Tehnicki su neuporedivo bolji od nas, takticki su neuporedivo bolji od nas. Dakle, lopta nas ne zanima. Formacija nam je 9-1, s tim sto ovaj jedan isto mora da se vraca da pomaze odbrani!

To što Barsa ima najveći posed lopte nije najlepše a i način na koji igra nikad neće biti najlepši. To bi definisao kao vid odbrane, jer najbolji način da ne primiš gol je da držiš loptu u svom posedu. Isti kurac kao i bunker Čelzijev.

Ako je ovo poluvreme tebi bio lep fudbal batice, onda verovatno nisi gledao sinoć Bajern kako u tri poteza razradi celu odbranu ili kompletan meč Real Junajted. Znam šta ćeš reći, Arsenal i Mančester se nisu branili nego je bilo otvoreno a ovde se Milan pribio u odbrani. Pa jebiga kad se dobacuju do besvesti i to uče od malih nogu, šta drugo da radiš nego da čekaš kad će da napadnu ?

EDIT: Otišo sam, počelo drugo.

7. Pa sto im ne uzmu loptu? :)

Sto im dozvoljavaju da im se dobacuju na 20 metara od gola, a oni napravili zonu ko u rukometu, samo sto se za ruke ne uhvate, i onda jedan istrci i ukliza?

Ja ne kazem da je ovi nocas zanimljiv fudbal, ali nije Barsa ta koja ga ucini dosadnim, nego Barsini protivnici.

8. TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

9. Ala ovi iz Šalkea imaju muda kad u onoj atmosferi igraju onako.

10. тачно. барса је мање крива свакако.

11. Pa jebiga kad se dobacuju do besvesti i to uče od malih nogu, šta drugo da radiš nego da čekaš kad će da napadnu ?

Uce da se dobacuju od malih nogu, umjesto da uce da igraju fudbal! Tako je!

12. тај фазон. бољи су у добацивању лоптом. то није оправдање. он боље пљује у пљувању у даљ од мене и само зато је бољи.

13. I dalje smatram da je Barsina igra nešto najružnije što sam gledao u životu. Takav fudbal (usavršeniji, doduše) smo gledali na seoskim turnirima u malom fudbalu.
    I uvijek ću navijati protiv njih.

14. Nek je bunker lijepa igra :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.