Liga šampiona!

1. http://www.mozzartsport.com/vesti/murinjo-bolji-tim-izgubio-sad-fergi-vidi-kako-je-bilo-meni-posle-barselone
    Još im piša po faci.
    Inače u mom selu se daje crveni kad nekom zakokaš 6 komada u stomak ne znam za ostala takmičenja...

2. Nijemac zgazio švercersku grupaciju rumuna , ustaša i brazilskih nigera.

A za haos na drugoj tekmi, šatijaznam... Draže mi je što je prošao Real, ali ono nije bilo za crveni.

3. USTAŠKI SKOČIMIŠ (nema veze s ovim našim) ga šuknuo na sreću, i dalje nema pojma.

4. Nije Nani kriv, Turčin je govno.

Jeste Turčin uništio ManUtd oni crvenim, ali brate oni su pun kurac prilika promašili u zadnjim 15ak minuta, za to im nije sudija kriv. I još Realu nije svirao čist penal ono kad je Rafael skinuo onu loptu Iguainu. Sad bih voleo da vidim Real i Dortmund da se kolju u četvrtini finala, da im Nemci uzmu još jednom meru.

5. http://sportinfo.co.rs/fudbal/nanijev-start-da-li-je-opravdano-pocrveneno/
    Gledaj Zapata brate, vidi što se ciganin valja u fazonu povredio sam nogu o tvoja reba i stomak. Axaxaxaxa. Skapirao i on šta je uradio pa kao da se izvuče...

6. Ja koliko sam bio na utakmicama ne puštaju na velikom ekranu usporeni snimak baš zbog sudija da ne bi uticalo na njih. Jer on već dosudi i ako vidi da je pogrešio tek će u nastavku suditi loše.
    Kako to mora da gazi da bi osvojio, pun kurac suprotnih primera osvajača lš.
    Sudija odlučio tekmu, šteta. Verujem da su Bajern i Real favoriti ali verujem da će neko iz drugog plana sjebati nekog od njih, Borusija, Juve, Milan... Sutra gotovi mečevi.

7. Ovo neka skandalozna odluka? Pa ja bih mu drkn'o crveni samo zbog simulacije, jebem li mu mamu ja buskecovsku! Serem. Žuti za ovo sranje, drugi žuti za simuliranje - crveni.

8. Није ми толико криво што је прошао Реал, јер су ово два велика тима и ово је требало да буде утакмица која ће се препричавати годинама, и све би и било тако да онај болесник јебени у плавом није урадио то што је урадио. Пази ти идеју његову, Нани трчи окренут ка лопти, не гледа шта је испред њега... Покушава да прихвати лопту док је још у лету и несмотрено његова нога завршава на бубрегу Арбеоле (поздрав за Страјнића). Ниједан играч Реала није потрчао ка судији тражећи црвени картон, нико нормалан није ни помислио да то може бити црвени. И једини човек који добије идеју да је то за црвени је овај болесник који је имао такву част да суди утакмицу оваквим тимовима. И он је ту усере. Посере се на утакмицу и на све нас који смо је чекали данима да би уживали... Жао ми што га Видара није мунуо, али ми драго што је поново био стена, као у најбољим данима. И исто ми је тако драго што је доктор Рајан држао час данас. Ди Марији, Коентрау, Озилу а и Роналду...

9. Videh. Šteta.
    Samo nisam ja po njemu nik dobio. Već po ovom gospodinu:
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTY7m3WVgjYRf7FC3wTF5utmg8vUM2biVF06FTDRQL3M76iXhtcg

Pa ko zna, svaka mu dala.

E svaka mi dala, Ding Čavez iz Rogue Spear... Još se sećam nekog Španca i nekog Korejanca i nekih misija u Kairu i Đakovici...
    Elem, da ne spermujem, zabole me za LŠ...

10. Нани трчи окренут ка лопти, не гледа шта је испред њега... Покушава да прихвати лопту док је још у лету и несмотрено његова нога завршава на бубрегу Арбеоле

hahahhahahha
    Od sutra ću se i ja buniti svaki put kad nekome uletim nogom u stomak. Mislim neću ići namerno, to je valjda dovoljno opravdanje za to da ne dobijem crveni.

11. По тој твојој смешној логици (још више улепшаној тако дивно склепаним сарказмом) и голман Реала Лопез је требало да добије црвени зато што је без лопте ударио Видића песницама у главу.

12. Koliko sam ja vidio snimke i čuda - nije imao namjeru da ga otkine al' bio je neoprezan, istina. Al sve kontam da je više za žuti, nekako mi uopšte to nije za crvenog, pretjerano je to.

13. http://www.youtube.com/watch?v=gFJHWzh5L_0

Uzmite u obzir da je ovo bio žuti. OVO jeste za crveni, za 5 komada, ali je žuti iz razloga što sudija nije hteo da ubije utakmicu.

A ovaj je zaklao.

14. Не сери, мајке ти.

15. glupi rom nani,sjebao sve.nije on hteo da ubije sabrata roma,nego je jednostavno neoprezan.nije za crveni.cista penal za mancester u 90 i nekom.prgavi ramos.

16. pa da arbeloa nije skocio, glavu bi mu okinuo kopackom.

17. da arbeloa nije jeo,bio bi gladan.

18. @Chavez
    Što mi ide na živce to - zaklao utakmicu! Sudija je deo pomoćnog osoblja. Njegovo je da pokaže crveni kad je po pravilima nešto za crveni, kao što je bio taj De Jongov start. Tom kretenu btw i nije mesto na fudbalskom terenu. I ne bi sudija zaklao tu utakmicu nego bezumni De Jongov start. Inače sam navijao za Holanđane u tom finalu, ako je uopšte bitno za priču.
    Drugo je kada imaš mogućnost fer kompenzacije kao što je mogao u finalu LŠ 2005/2006 Arsenal-Barsa sudija da pusti prednost i gol Barseloni, i da da žuti goši, umesto što mu je dao crveni i slobodnjak Barsi, i što ti kažeš zaklao utakmicu.
    Ja sam stava da treba sve da se svira po propisima, i tako ćeš stoku ne da prevaspitaš, ali da izdresiraš. Kada se u 3 utakmice za redom bude sviralo 3 penala za tzv. bezazleno povlačenje napadača u kaznenom prostoru pri centaršutu iz kornera, i obrnuto (faul u napadu od napadača za isti "bezazleni" postupak), video bi da to niko više ne bi radio!
    Mislim nije fudbal balet, ali nije bogami ni džudo!
    Ti si sudija pa kapiram da baš nisi skroz objektivan u celoj priči (jedan moj brat sudi u tzv. JSL ligi, pa znam kako sudije razmišljaju o pojedinim temama koje ih se tiču, posebno o uvođenju čelendža).
    E sada da se vratim na ovo od juče što je i tema. Gledao sam nekoliko puta snimak i na granici je. Ipak sam bliži mišljenju da je žuti bio prava opcija.
    Real bi možda prošao svejedno, možda im nije ni trebala ova pomoć sa strane, ali je svakako dobro došla. Nadam se da Real neće osvojiti, kao uostalom ni Milan, iako će da izbace Barsu.
    Možda ću navijati za Dortmund da osvoji, ma koliko to verovatno bilo.