Liga šampiona!

1. http://vijesti-dana.com/prenos/bn.html Arenasport, naš komentator.

Da čestitam Zhajku, čini mi se da je jedini tvrdio da Barsa prolazi a s obzirom na rezultat tako će i biti.

2. Aj otvorimo temu na kojoj cemo da pljujemo Tijanica da ne spemujemo ovde.

3. Иљаду и триста линкова сам пробао и све сецка. Јебем ти и Тијанића, и државу и све!

4. E moj El Šaravi... Pogodi stativu i u sledećem napadu Smrda da gol.

5. Kako ovi Milanovi igrači ništa na sredini ne znaju, haos! Pas igra sačuvaj bože!

P.S. Niang je pogodio stavitu.

6. Јебени црнчуга, могао је решити утакмицу.

7. I ja isto rekoh da Barsa prolazi.

8. I ja, al' ne ođe na temi

EDIT: pa ne može najbolji klub na svetu te tako dozvoliti sebi da ispadne...

9. I to još jedanput dokazuje da ono što se desilo u Milanu nije bila odlična igra Milana, već loša igra Barse.
    Naravno da se očekivalo da će Barsa dominirati i dati prva gol ... e sada još kad promašuješ ovakvu šansu kao Šaravi onda tu nema šta više da se priča.

Dobiće oni još 2,3 komada do kraja.

10. Ja su uzdam u penal ili crveni u korist cigana! To je moj tip za ovaj meč.

11. Не знам зашто људи говоре као да је Барса већ прошла...

12. Znam da mnoge boli tuki da plaćaju da gledaju tekmu, al ko je zainteresovan, evo mu sjajna opcija za 50 kinti po utakmici (izuzetno dobro utorkom kad glavati Tijanić emituje Porodične bolje ljude po ko zna koji put).
    Naime, ima usluga na kliksport.telekom.rs da se kupi tekma koju hoćeš da gledaš (za sad samo tekme LŠ i Lige UEFA). Napraviš nalog, i može da se plati platnom karticom ili SMS-om, čini mi se.
    Znali su da budu do jaja linkovi i na lsh.streamhunter.com kao i na našem stream sajtu tv.utakmica.rs (ima 24-časovni stream Arene, Sportkluba i još nekih kanala).

JEBI BARSO GLUPE ŽABARE!!!

13. Pa naravno da će proći ...

14. Саће Ел Шарави да га муне у наставку и испадају Чечени.

15. Polako s prognozama, jedan gol Milana totalno menja mec. Da je onaj niger pogodio mrezu drugu biste pesmu pevali sad.

16. Milan ni u prvoj utakmici nije imao igrače na sredini pa su opet uvalili 2 komada.
    Barsa igra organizovanije u odbrani, nema onolikih rupa kao u prvoj utakmici, dok je Milan totalno podbacio u tom segmentu igre, mada je prvi gol više išao na ruku barsinim magičnim dodavanjima, dok je za drugi totalni krivac Ambrozini.
    Od drugog polovremena očekujem mnogo organizovaniju igru Milana, samim tim očekujem 0 golova u nastavku.

17. Ma dobija ovo Barsa ko iz pičke, kad ona glupa crnčuga ne može gol pogoditi.

18. A jeste se za tu jednu šansu uhvatili, ko za palamarčinu.
    A nedosudjen penal, a 3 sto posto šanse Barse, a neprelaženje centra od katanačo mastera, to ništa... eeee, paceri, paceri...

19. A jebi ga, omašio Milan, poslije toga onaj midžet zavalja gol. Bem ga bangava.

20. barsa je večeras u elementu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.