Liga šampiona!

1. PREDRAŽINJO JEBAO TE NE FUDBAL KATALONSKI. BARSELONA NE IGRA LIJEP FUDBAL OD PRODAJE ETOA I RONALDINJA.
    MIDŽETI SISAJU SISAJU SISAJU!!!

2. A ne, fudbal je ovo što igra Ljanmi... Bože me sačuvaj, da te ne znam Dube, mislio bih da si poprilično retardiran.

3. Ja ne volim Barsu, ali ne budimo smešni kad poredimo sa Milanom.
    Pa Milan je dno-dna s obzirom kakvi su do pre neke godine bili.
    Nego koliko vidim ide ovde neka ovakva politika: MRZIM BARSU, PA SVAKO KO IGRA PROTIV NJE JE BOLJI I NEMA SREĆE ... A I SUDIJE ZEZAJU.

4. Овај маћи Меси толико проклет, и маму би продо. Сам човек са стране, он дрибла четворицу.

5. Milan igra odbranu, pa na kontre. I oni su prihvatili Ronaldinja kad su ga otjerali iz Barse jer je jebo Rajkardovu ćeru.

6. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

7. Ja kako me nervira ova igra Barselone. I ne igra Milana.

8. Добро сад и треба да испадну кад им Виља да гол.

9. Au, ko njima daje gol.

10. преочигледо су бољи. мисим шта као оћеш да играш најјачу европу не можете да вежете 3 додавања и пређете центар. па не играте против ванземаљских створења.

11. Sreća pa sam pogrešio kad sam tvrdio da prolazi Milan, ipak prolazi fudbal!

JEBI BARSO GLUPE ŽABARE!

12. Šta serete, Vilja bio u top 3 napadača na svijetu dok ga nisu počele jebati povrede u Barsi.

13. Sad sav jad i čemer te igre koju vi šatro hvalite dolazi do izražaja... gubiš 3 0, MORAŠ da daš gol, a ti mučenik ne možeš ni loptu da uzmeš, ni dupli pas da spojiš, ni biilo šta fudbalski.. a pritom Barsa igra JEBENI PRESING na 3 0.

Možda glupe žabare i USERE, podvačim USERE da prodju dalje, ali to neće promeniti činjenicu da igraju protiv najboljeg tima na svetu.

I da, DUVAJTE GA SVI, na čelu sa Dubom.

14. JEBAO TE NAJBOLJI TIM NA SVIJETU NA ČELU SA MIDŽETOM IZ ARGENTINE!!

15. Па ако не прођу значи да нису најбољи лололо.

16. I da, DUVAJTE GA SVI, na čelu sa Dubom.

ovako sam i ja prošle gdine govorio, kad je tores zabio u barseoni :D samo nije bilo ovog dijela su dubom, nego sa pojedinim navijačima barse :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.