Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Што не рекоше Инијести да је пронађен лек за Барселонину игру, ено човек уби. Пронађен лек него вирус мутирао :)
Лео Треси, поливај анти-фудбалере и не осврћи се сине!!!123
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/734337_446172245453790_1364635940_n.jpg
Е да то је..
znam da sam video neki gol preko striminga da je sumnjiv.kao sto sam rekao,ubio me strimer,pa sam se stalno presaltvao na druge.pa sam preskako neke delove tekme.prvo k'o da nisam ni gledao.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/486009_581590151881205_1892139133_n.jpg
Даће бог да им падне дортмунд сад, или бајерн, да се немачка господа испишају по овим патуљастим фацама.
Волео бих у четвртфиналу да гледам утакмице Реал-Јуве, Барса-Бајерн(прошао је већ), Дортмунд-ПСЖ, Порто(ако прође)-Галата. Ту би прштало на све стране.
Само Немци смеју да играју отворено против Барсе ( и донекле Арсенал), ако им они падну биће спектакл нема шта, има да пршти на све стране, е онда ће ме болети уво ко ће да прође само нек су испали ови анти-фудбалери и мени доста. Мада за то пишање...бојим се да господа не намокре одела :)
Даће бог да им падне дортмунд сад, или бајерн, да се немачка господа испишају по овим патуљастим фацама.
Hahahah...pa, ne verujem. E bas bih voleo da Barsa dobije u zrebu Dortmund ili Bajern, pa da vidimo ko bi se ispisao po kome.
С Бајерном би био занимљив дуел, ал' Дортмунда би укантали.
Po postovima pomislim da su neki patuljci silovali neke vukajlijaše pa ih zato toliko mrze.
Svaki drugi post mržnja prema patuljcima a i ja sam nizak pa se osetim uvređenim.
Е, ја не контам што људи не воле Барселону. Играју можда и најлепши фудбал тренутно, а ви серете. Реално.
Ja mogu da skontam da ih ne vole, ali ih debelo potcenjuju. Ljudi su prvi favoriti takmicenja, a neki ovamo govore kako ce da ih pregaze Nemci. E, to ne kontam.
Ne vole ljudi niske ljude
Бајерн јесте, ипак, тренутно јачи. Само што ће они да фурају СИРОВА СНАГА АЈМО КОСОВО ЈЕ СРБИЈА ЈУРИШ стил, а не знам да ли то пали против Барселоне пошто ће јебига да им узму лопту и да се добацују около док ови не цркну.
То су те генерације које су дошле са ратом '99. (евентуално оним који се завршио '95.) па само за такав фудбал и знају. Трауме узимају данак. Вероватно нисте знали да фудбал постоји кад је барселона победила челзи ономад говњиво. Немогуће је да неког након тог пораза није срамота да навија за каталонску гамад.
Jednostavno ne volim pas igru jbt i hoćnost da se ušetaš u gol. Računao je neko skoro da barsa u proseku daje gol sa ne više od 6 metara jbt. Pa pljasni je sa 30 možda neka i udje jebo ga leb da se i mi obični smrtnici radujemo čarima fudbala. Jok. uvati na centru i davi je i drkaj. Da su jaki ko crna zemlja jesu. Nema greške. Najbolji na svetu nisu, dok je Real međ živima. Barsa bez 2 igrača nije više to Real može bez koja god 2. Očekivao sam više od Milana večeras, baš su podbacili. Sad suđenje ofsajsi jbg, samlela ih barsa ne znam šta bi to promenilo, možda ko zna... Nemoj da se igrate sa Bajernom vazda je sa svakim na svetu mogao da odigra egal.
Edit: Barsu nekako gledam ko Španske Šiptare.
Edit 2:
Nemci da crknu? E sine moj....
Barselona mašinerija, to stoji, ali ne gotivim tu sitnu pas igru na petoparcu. jebo ih veliki fudbal, ponašaju se ko da igraju mali.
Били су први фаворити и кад су испали од Челзија и Интера. Ти тимови су били далеко слабији, али јбг снашли су се + срећне околности. Ове године има доста јачих тимова који опуштено могу да парирају Барси, пре свега Реал, Бајерн па онда Дортмунд и увек зајебани Јуве.
Гледај, апсолутно нисам причао о томе, нити навијам да Барселона освоји, само кажем да волим да их гледам и да ми се свиђа њихов фудбал. Искрено, ја бих волео да Јуве освоји, али тешко ће то бити пошто су сада по снази негде у средини од ових тимова.