Liga šampiona!

1. separatisti dobili,pacov dao drugi gol iz ofsajda.milan se raspadao.kud ona kljusina ne dade gol,imao je 30 metara da se namesti.sve u svemu,zasluzeno je barsa prosla.
    mocni galata sa mocnim drogbom jebo turke!

2. Zaboravih da napišem da je Inijesta odigrao vrhunski, možda i najbolji igrač utakmice.

3. pacov dao drugi gol iz ofsajda

Pečurke neke ili nešto drugo?

4. Au, kakva je tekma bila Šalke - Galata... I KAKVA GOLČINA ALTINTOPA! PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    E, da, i onaj Altintop, kak'o je đubre isp'o jebote. Kako mere onako da se raduje, otac ga jeb'o turski?! Mada ga i donekle razumem. Ti Turci su bolesna nacija. Da ga nisu videli da skače od sreće, nabili bi ga na neomašćen kolac nasred nekog od istanbulskih trgova.
    Barsa opet jebe žestoko. Samo su utisak pokvarili oni jebeni slepci od RTS-a koji ne mogu da izbore da ovakvu tekmu prenose na njihovom kanalu nego moraju da ga zavlače 'vamo na 300 Arena, 300 im halapljivih majki jebem, samo kako bismo uzimali te Arene, ćerku im sisatu jebem posred pičke.

5. Убише чеченски фанови са статусима на фб.

6. I kad je Milan pobedio u prvoj tekmi, slicno je bilo. Pusti decu da se igraju.

7. Pečurke neke ili nešto drugo?

pa i prvi je bio.

jebem ti tijanica u dupe.jebao me striming ko vola.morao sam da radim neka sranja,pa sam ostao kod kuce.jebem ti rts i pretplatu.ispratio sam i 5 minuta galate.ona budala jedva nagura treci. 40 metara imao fore da se namesti i iz drugog pokusja dao gol.

8. Svaka čast Barseloni.

Prestao sam da ih gotivim od Gvardioline ere sa smaračkom igrom. Organski ne mogu da gledam onu ljigu Pedra kako se valja i silumira kao jebeni Kasalica. Buskets mi je govedo kad mu vidim facu udaro bi ga francuskim ključem 36/38 dok mu ne poispadaju svi zubi. Ubijali su pojam o igri uvek ali ovo večeras je nešto vrhunsko.

Večeras Milan nije mogao ništa, ne zato što su slabi nego što je ovima proradio inat. Mamicu vam jebem, ne znate da se ošišate normalno a da nas pobedite.

Iniesta je odigrao bukvalno perfektnu utakmicu. Očekivao sam na 3 0 (pa i na 2 0 ) da će Barsa da stane, da ponovo smori, ali životinje se krenule da melju i dalje, bez uspavanke i zatvaranja meča. Sa ovakvom igrom ni Bajern neće imate šanse. Svaka odbijena lopta ide ponovo Barsi, svaki odbitak, svaki pokušaj Milana presingom je izradjen kao da igraju protiv vrtića nekog.

Još jednom, ne volim ih al ovo je za jebeni respekt.

9. Ti Turci su bolesna nacija.

Auuu... Mnogo transfera na jednom mjestu. Kobejnovaću se na mjesec dana da ne slušam nebuloze.

10. turci imali vecu podrsku i kod kuce i u gostima :D

11. Турцима свака част!

12. Sanitarni, koju si ti utakmicu gledao? Prvi iz ofsajda hahahaha

13. Sanitarni zajebava definitivno, nema nekog drugog logičnog objašnjenja.

14. Do jaja je gledati Drogbu i dalje u LS.

15. Sanitarni, koju si ti utakmicu gledao? Prvi iz ofsajda hahahaha

pa i treci je.

drogba je jako dobar igrac.najjaci igrac ikada koji je igrao ledjima.kada se ogradi,nemos mu nista.

16. A one dve krađe protiv Čelzija pre nekoliko godina, to zaboravljate?! Eeee, ćivote, lutalico...

17. Ubijali su pojam o igri uvek ali ovo večeras je nešto vrhunsko.

Ово сам и ја дошао да напишем, али пошто је написано...
    http://i.imgur.com/FR0E3aF.gif

18. Сад баш гледам. Игр'о Виља! Јесам рек'о прошли пут колико он фали, као и да је превише ако поред Ћавија и Инијесте игра још и Фабрегас. Добро, бар сам мало повратио углед наког фејловања са прогнозом, као и оним тикетом у недељу 'де сам погодио један од 9. лоло

19. Auuu... Mnogo transfera na jednom mjestu. Kobejnovaću se na mjesec dana da ne slušam nebuloze.

Kobejnuj se, boli me kurac. I treba da se kobejnuješ kad ih toliko voliš.
    Inače, baš sam lepo propustio prva tri gola, pas me jeb'o da me jeb'o. Ali nema veze. Bitno je da su momci sabili!
    Samo čekam ove avav UEFALONA avav TRIOFSAJDA avav ŠESPENALA!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.