NA DVA GOLA RAZLIKE U PRODUŽECIMA DA SE IGRA BRE! DOK NEKO NE POVEDE S DVA GOLA RAZLIKE U PRODUŽETKU SUDIJA DA NE SVIRA KRAJ! MAKAR TRAJALO I ŠES SATI AKO TREBA KO TENIS JEBENI
bvdlga
Ja bih uveo majstoricu, jbg, ne moze zbog kalendara takmicenja, ali bi bilo najrealnije i najpravednije. Meni je taj gol u gostima kurton. Nema veze sto si ti domacin, i oni su bili domacini, mogli su da daju tamo jos 2,3, sto bi ovde imali visak vremena da ih u utakmici u kojoj su losiji rival, ukenja gol (ne pricam za ovu, pricam uopsteno), i da prodju dalje. Znaci njima je klasicna sreca i to sto im je zreb bio naklonjen, doneo prolaz dalje. Dobio si kod kuce 3-0, izgubio tamo 3-0...ne moze to jedan gol da resi, i to vam perioda u kome drugi tim nije imao sanse na gostujucem terenu. Meni je pravilo sranje... 3 razlike, 3 razlike. Penali, pa pucaj, ako vec majstorica ne moze...
Realu otvoren put do finala, nadam se da ce neko izbaciti Barsu.. Voleo bih finale Bajern-Real, jer mi ne bi bilo krivo ako uzme neko od njih...Ovako, ako uzmu Barsa ili Juventus, to je go kurac. Naravno, ko god od "malih" dodje do finala, nek' mu je sa srecom.
ja koliko sam skontao, 12 aprela, poslije revanša četvrtfinala, biće ponovo izvlačenje parova polufinala... to je valjda novina od ove godine, tako da nije isključeno da barsa i real udare jedni na druge i u polufinalu...
ko bolje otpeva nesto od rodje raicevica.
NA DVA GOLA RAZLIKE U PRODUŽECIMA DA SE IGRA BRE! DOK NEKO NE POVEDE S DVA GOLA RAZLIKE U PRODUŽETKU SUDIJA DA NE SVIRA KRAJ! MAKAR TRAJALO I ŠES SATI AKO TREBA KO TENIS JEBENI
http://www.dodaj.rs/f/36/Qh/1njwgZIj/122animal.jpg
PICKAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA DAAAAAAAJ
Ja bih uveo majstoricu, jbg, ne moze zbog kalendara takmicenja, ali bi bilo najrealnije i najpravednije. Meni je taj gol u gostima kurton. Nema veze sto si ti domacin, i oni su bili domacini, mogli su da daju tamo jos 2,3, sto bi ovde imali visak vremena da ih u utakmici u kojoj su losiji rival, ukenja gol (ne pricam za ovu, pricam uopsteno), i da prodju dalje. Znaci njima je klasicna sreca i to sto im je zreb bio naklonjen, doneo prolaz dalje. Dobio si kod kuce 3-0, izgubio tamo 3-0...ne moze to jedan gol da resi, i to vam perioda u kome drugi tim nije imao sanse na gostujucem terenu. Meni je pravilo sranje... 3 razlike, 3 razlike. Penali, pa pucaj, ako vec majstorica ne moze...
Ma nema od toga nista, kaizena boli kurac.
почо жреб АЈМО САД БАЈЕРН ДОРТМУНД И РЕАЛ БАРСА!
malaga-borusija
real-galata
psg--barsa
bajern-juve...
sreća pa borusija dobi malagu, tako da će oni u polufinale vjerovatno, a onda se tamo nikad ne zna... BORUSIJA ŠAMPINJON!!!!
Prvi par polufinala Borusija - Real.
Шта? Већ одиграли четврт-финале? Европа, бато!
Nisu odigrali. To ja proricem lolo
hehe, juventus ne može da izbegne bajern već par godina hehe
do jaja za dortmund, jedini tim za koji mi je preostalo da navijam.
IDEMO DO KRAJA! DO BELE SE IGRA BRE DO BELE SE IGRA!
Realu otvoren put do finala, nadam se da ce neko izbaciti Barsu.. Voleo bih finale Bajern-Real, jer mi ne bi bilo krivo ako uzme neko od njih...Ovako, ako uzmu Barsa ili Juventus, to je go kurac. Naravno, ko god od "malih" dodje do finala, nek' mu je sa srecom.
AJMOOO DORTMUND LEEEEEEE!!!
ja koliko sam skontao, 12 aprela, poslije revanša četvrtfinala, biće ponovo izvlačenje parova polufinala... to je valjda novina od ove godine, tako da nije isključeno da barsa i real udare jedni na druge i u polufinalu...
Ja citao jutros da nema toga, vec da se odmah zna put.. MIslim da ide Bajern na Barsu, Real na Dortmund..
Jebem ti Real, izvukao Galatu što znači da ću onog Ronalda 100% gledati u polufinalu.
sad sam siguran definiivno, ni u ligi evrope nema parova polufinala, već će se ponovo izvlačiti... JEBI RUBINA!!!!!!!!!!
Сад без све шале. Ја не бих никако отписивао Малагу пошто играју јако кући. Тукли су Милана, Реала(3:1) и сад су убили Порто 2:0
А дортмунд је у рангу са Миланом и Портом па чак и са Реалом...
Такође мислим да ће ПСЖ да направи проблеме Барси, јер јеби га, имају јак тим а и Златана лоло
Samo neka ušljivi PSŽ ispadne pa makar i ova Barsa došla do finala.. Koliko mi je to ljigav tim, nemam reči da opišem..
BORUSIJAAA!!!!