Liga šampiona!

1. Ja bih uveo majstoricu, jbg, ne moze zbog kalendara takmicenja, ali bi bilo najrealnije i najpravednije. Meni je taj gol u gostima kurton. Nema veze sto si ti domacin, i oni su bili domacini, mogli su da daju tamo jos 2,3, sto bi ovde imali visak vremena da ih u utakmici u kojoj su losiji rival, ukenja gol (ne pricam za ovu, pricam uopsteno), i da prodju dalje. Znaci njima je klasicna sreca i to sto im je zreb bio naklonjen, doneo prolaz dalje. Dobio si kod kuce 3-0, izgubio tamo 3-0...ne moze to jedan gol da resi, i to vam perioda u kome drugi tim nije imao sanse na gostujucem terenu. Meni je pravilo sranje... 3 razlike, 3 razlike. Penali, pa pucaj, ako vec majstorica ne moze...

2. И мени се чини да је тај гол у гостима мало превазиђен са оваквим фудбалом.

3. Сви знају да гол у гостима вреди двоструко!

4. I da kad das gol u gostima, on vredi dva!

5. Ali nije ovo klasični gol u gositma, nego gol u gostima u produžetku.
    Uostalom, nek jebu mater jedan drugom Platini i Blater. Nek vrate jebeni Kup UEFA da se kolju ko nezdravi, svako kolo. I da se uvede Kup pobjednika Kupova.

6. I Intertoto kup! I kup sajamskih gradova! I da se vrati MERIDIAN SUPER LIGA!

7. Интертото куп! лололо

Могли би продужеци да буду мајсторица, даклем не рачуна се ништа, само резултат. То би било праведније некако.

8. TO sam i ja razmisljao... Ako bude nereseno, penali...

9. Ma smor je ova Liga Evrope, igraju sa drugim timovima svi jači timovi. Ukinuti grupnu fazu i da se krljaju u eliminacijama svi, od starta.

10. да се избаце продужеци и мршупичкуматерину. шта курац продужеци?! сабијемо целу утакмицу, психички се толико уздигнемо да стигнемо пораз на гостујућем од 3:0, онда се прими један смрдљиви гол кад су већ сви на издисају, и кара, сад да дамо два. па курац, јебемтисистем. да се укину продужеци или бар тај гол у гостима да се не рачуна у продужецима.

11. Pa jedini problem je gol u gostima u produžetku. To je sve sjebalo.

12. posle 90og fuca na male golice.ako ne bude pobednika,basket do 21.

13. ako ne bude pobednika,basket do 21

Ukoliko se do pobednika ne dođe ni na ovaj način, odigrati poker u skidanje.

14. А на крају занимљиве географије!

15. uf,to ne.
    to pravilo za zene da vazi.

16. Ko prvi pogodi 3x20, pobijedio.

17. ЧЕКАЈТЕ БРЕ А КО ЈЕ ЈАЧЕ ХИМНУ ПЕВО? ТО НИШТА?

18. A čiji navijači prvi bace koru banane na teren?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.