U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja bih uveo majstoricu, jbg, ne moze zbog kalendara takmicenja, ali bi bilo najrealnije i najpravednije. Meni je taj gol u gostima kurton. Nema veze sto si ti domacin, i oni su bili domacini, mogli su da daju tamo jos 2,3, sto bi ovde imali visak vremena da ih u utakmici u kojoj su losiji rival, ukenja gol (ne pricam za ovu, pricam uopsteno), i da prodju dalje. Znaci njima je klasicna sreca i to sto im je zreb bio naklonjen, doneo prolaz dalje. Dobio si kod kuce 3-0, izgubio tamo 3-0...ne moze to jedan gol da resi, i to vam perioda u kome drugi tim nije imao sanse na gostujucem terenu. Meni je pravilo sranje... 3 razlike, 3 razlike. Penali, pa pucaj, ako vec majstorica ne moze...
И мени се чини да је тај гол у гостима мало превазиђен са оваквим фудбалом.
Сви знају да гол у гостима вреди двоструко!
I da kad das gol u gostima, on vredi dva!
Ali nije ovo klasični gol u gositma, nego gol u gostima u produžetku.
Uostalom, nek jebu mater jedan drugom Platini i Blater. Nek vrate jebeni Kup UEFA da se kolju ko nezdravi, svako kolo. I da se uvede Kup pobjednika Kupova.
I Intertoto kup! I kup sajamskih gradova! I da se vrati MERIDIAN SUPER LIGA!
Интертото куп! лололо
Могли би продужеци да буду мајсторица, даклем не рачуна се ништа, само резултат. То би било праведније некако.
TO sam i ja razmisljao... Ako bude nereseno, penali...
И Митропа куп!
Ma smor je ova Liga Evrope, igraju sa drugim timovima svi jači timovi. Ukinuti grupnu fazu i da se krljaju u eliminacijama svi, od starta.
да се избаце продужеци и мршупичкуматерину. шта курац продужеци?! сабијемо целу утакмицу, психички се толико уздигнемо да стигнемо пораз на гостујућем од 3:0, онда се прими један смрдљиви гол кад су већ сви на издисају, и кара, сад да дамо два. па курац, јебемтисистем. да се укину продужеци или бар тај гол у гостима да се не рачуна у продужецима.
Pa jedini problem je gol u gostima u produžetku. To je sve sjebalo.
posle 90og fuca na male golice.ako ne bude pobednika,basket do 21.
Ukoliko se do pobednika ne dođe ni na ovaj način, odigrati poker u skidanje.
А на крају занимљиве географије!
uf,to ne.
to pravilo za zene da vazi.
Ko prvi pogodi 3x20, pobijedio.
ЧЕКАЈТЕ БРЕ А КО ЈЕ ЈАЧЕ ХИМНУ ПЕВО? ТО НИШТА?
Papir, kamen, makaze!
A čiji navijači prvi bace koru banane na teren?