Liga šampiona!

1. E u kurac, tri španske ekipe, Evropo kurvo, šta si doživela.

2. ehehhehe ućera im švaboooo

3. U jebo ga otac ludi hahahahahahahah, pa dadoše golove dok sam pisao LOL.

4. Švabo pokazao tj. dokazao po ko zna koji put, da su najopasniji pred kraj.

5. Aajoooooooj kako mi drago jooooooooooooooj
    evo ja stavio ovo na fb 10 minuta pre kraja,Švabe su to

http://www.facebook.com/Mita997/posts/505586926173651

EDIT: Numem print da udarim na lap topu

6. MITA VIDOVITA ZORKA!

7. koi ofsajd matero, i kod gola malage, a treći gol dortmunda su dva ofsajda

8. Ja ne verujem da covek nije video 4 igraca u ofsajdu... I Malagin gol je bio iz ofsajda, i kad dozvolis sebi da primis 2 gola u nadoknadi, i treba da ispadnes, ali sine, 4 igraca da ne vidis u ofsajdu je mnogo...Zao mi Malage..

9. JIRGENE KLOPE LJUBIMO TI STOPE!!!

10. KOLIKO VOLEM OVAJ DORTMUND, PA TO NIJE ZDRAVO! Neka su dali gol iz ofsajda, neka su dali iz 3, ALI PROŠLI SU DALJE! A dala je i Malaga na kraju krajeva, tako da ko ih jebe. Ič mi ih nije žao. Možda malo nekih igrača, pre svih Hoakina leđende, ali jebežga. Kakvu asistenciju odradi Rojs, sunac mu poljubim!
    PA KAŽE:

UZMI KLOPE EVRO-TITULU, EVRO-TITULU, EVRO-TITULU!

11. Nemam pojma, meni Dortmund postaje sve antipaticniji, samo iz razloga sto se sad ljudi loze na njih masovno, a ja se onda inatim. Igraju odlican fudbal, ali su poceli da svrsavaju kao na Barsu. A do pre 2 godine niko nije pominjao taj Dortmund, sad svi odjednom navijaju za zute.. Bas bih voleo da ih Real odere k'o volove, pa da im sledece sezone kupi 3 najbolja igraca, i posalje na pozajmicu! :)

12. niko ne navija samo su gotivni mnogo. bas iz razloga sto je barsa ciganska, ovi su u poredjenju sa njima gospoda. nemo si hipster.

13. U zivotu sam takav, inatim se dosta, pa i za fudbal i timove. Ne kazem, imaju odlican tim, igraju do jaja, cak nemaju nijednog igraca da ga ne podnosim, ali me smara kad vidim ljude oko sebe, ne kazem za vuku, jer ne znam ko za koga navija, da sad drkaju na dortmund, kao da ceo zivot navijaju za njih. Kapiram da lepo kazes i slozis se da igraju do jaja, kako i jeste, a ne da kacis njihov grb, kupujes dres lupam, kad god igraju navijas za njih kao da igraju Zvezda ili Partizan... Kenja mi se od toga. Da se ne lazemo, 90 posto nase, mladje generacije, rodjene osamdesetih i devedesetih godina znali su samo za Bajern, eventualno ako je neko zavoleo Dormund 97 od ovih malo starijih. Klop sabija kakav je trener, i treba ih gotiviti, ali ne drkati na njih kao na barsu. Nadam se da me kapirate sta zelim da kazem.Ne treba ih forsirati kao barsu, jer ce smoriti onda... :D

14. Žao mi što je Galata nije vodila 4:0 pa da Real mora da juri rezultat, opustili se momci mnogo.. a lepo što je Dortmund prošao ipak su dosta kvalitetniji od Malage

15. Kakva tekma, za infarkt. Psovao sam sudiji i užu i bližu familiju za onaj gol iz ofsajda jebene Malage al onda Nemci standardno do kraja i pobeda. Bio sam srećan kao malo dete. PUNI MRŠU!
    A navijao i za Galatu, majstorija Drogbe, Snajdera i golčina Ebuea. Dobra utakmica mada sam je pratio samo na trenutke pošto sam gledao Dortmund.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.