Liga šampiona!

1. Nemam pojma, meni Dortmund postaje sve antipaticniji, samo iz razloga sto se sad ljudi loze na njih masovno, a ja se onda inatim. Igraju odlican fudbal, ali su poceli da svrsavaju kao na Barsu. A do pre 2 godine niko nije pominjao taj Dortmund, sad svi odjednom navijaju za zute.. Bas bih voleo da ih Real odere k'o volove, pa da im sledece sezone kupi 3 najbolja igraca, i posalje na pozajmicu! :)

Dis šit.

2. Kakvi ste vi kenjatori, jbt.... Što se opterećujete tim umobolnostima, bre, Borusija trenutno igra lijepo i normalno je da ima instant i navijače i simpatizere. Tim prije što je Borusija odveć poznat tim. Isto kao što je čitav svijet volio Ajaksa kad su bili bog i batina a sad ga i ne pominju. Sve dok Ajaks ne uđe u LŠ i počne da jebe redom i logikom. Onda će iskočiti armija njih što evociraju uspomene na najdominantnije jebače u istoriji fudbala a i armija novih, što se tek upoznaju...

3. Drogba je luuuuuuuuuuuuuuud!

4. ali me smara kad vidim ljude oko sebe, ne kazem za vuku, jer ne znam ko za koga navija, da sad drkaju na dortmund, kao da ceo zivot navijaju za njih. Kapiram da lepo kazes i slozis se da igraju do jaja, kako i jeste, a ne da kacis njihov grb, kupujes dres lupam

Ja na VOS-u igram u Rojsovom dresu i trpam vas, opaaa!

5. Nemam pojma valjda sam ja takav covek, prvo kazem sto se inatim, a drugo sto ceo zivot navijam za iste klubove, bili 15. ili 1., nebitno... No dobro, u pravu je Skocko sto kaze, cim se neki tim povampiri, odmah ce da nagrne raja da drka na njih.

Sto se tice veceras, nadam se da Bajern nece ispustiti prednost, jer stvarno ne bih zeleo da vidim Juve u polufinalu, a ne daj Boze u finalu. Ne volim njihov stil igre, navijam za Inter i gotivim Bajern, dovoljna tri razloga da se radujem k'o malo dete kad ispadnu. A i Bajern zasluzuje da igra bar polufinale sa ovom formom i ekipom...

Barsa-PSG... Ni jedne ni druge ne gotivim, ali bih vise voleo da ispadnu patuljci. Da ih Ibra zgromi. Samo zbog njega i Bekama, ni zbog cega/koga drugog. U svakom slucaju se nadam da ce Bajern dizbaci koju god od ove dve ekipe u polufinalu. To e neko moje subjektivno misljenje, koje uglavnom nema veze ko kako igra, samo su emociJe u pitanju! Jer ja fudbal igram srcem, a ne za pare! HA!

6. ja volim da evociram uspomene,jebiga. i što navijam za neke klubove beznadežno već više od 20 godina.
    čekam dan kad će arsenal, roma, atletiko madrid, ajaks, dortmund, sporting, sent etjen i crvena zvezda dosvoje titule u svojim prvenstvima u istoj sezoni. tad se ženim kontam.
    edit: i lids bar jednom, al otom potom

7. Ja večeras navijam samo za PSG a njihove šanse da prođu dalje su neki 2-3%. Imam neki osećaj da će da se provedu kao Milan. Jbg mogli su da useru Čmarselonu u prvoj al nisu pa sad ne vidim način kako bi mogli da ih dobiju tamo.
    Ne podnosim ni Juventus ni Bajern pa me zabole kurac ko će od njih da prođe. Možda Juventus čisto da usere nadobudne bavarce al slaba vajda od toga.

A Skočko je lepo objasnio, ljudi videli ove godine Dortmund i popalili se. Jbg to tako ide. A to što Dortmund sa manjim izmenama već nekoliko godina igra isti fudbal to nikom ništa. Pa i pre titule, one pre tri godine, su igrali lepo al su igrački bili malo tanji i u tada jakoj Bundes ligi nisu mogli do borbe za titulu.
    Kad sam pre tri godine pričao da će zapamtiti ovu generaciju Dortmunda, meni se ortaci smejali a sad svi navijaju i dive se time kako igraju.

8. Borusija trenutno igra najljepši fudbal u Evropi. Klop je mađija od trenera i prava je nepravda zašto on nije dovio nagradu za najboljeg trenera prošle godine. Ove godine nagrada mora ići njemu. Meni se čini da oni neutralni navijači i ljubitelji pravog nogometa imaju neke simpatije prema Borusiji, prvenstveno zbog lijepe igre, a i ne idu nikome na kurac osim Bavarcima. Volio bih da dodju do finala i digraju tamo protiv Bajerna i da ih poderu kao u onom finalu kupa 5:2.

9. Sjećate se Marsela Bjelse i Atletik Bilbaoaoaoaoa?

Da, svršavali smo svi grupno koliko su jebali.

10. Ја се прикључујем људима који би волели да Борусија у овој конкуренцији освоји ЛШ. Природно је да се између неког броја неутралних клубова приклониш једном, у овом случају зато што много лепо играју. То не значи да сам буквално постао њихов навијач и да престајем да навијам за Ливерпул и Звезду.

Морам да кажем и да сам се одушевио синоћном кореографијом њихових навијача, опрали су.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TLOkOG9PpgA

11. Хахахахахах, ово као кад дође неки постерџија и напише "плагијат!" зато што је иста слика. Дортмундова 3 пута креативнија.

12. Хахахахахах, ово као кад дође неки постерџија и напише "плагијат!

Baš isto.

13. АКО НАШ ЛЕО ВЕЧЕРАС РИЈЕШИ ПОВРЕДУ (ИНАЧЕ ПОЗНАЈЕМ ТУ ОБЛАСТ ПОТРЕБАН ЈЕ ЈАК БАНДАЖ) МИСЛИМ ДА ОВА ВЕШТАЧКА ТВОРЕВИНА НЕМА ШАНСЕ ПРОТИВ НАС.

МИ ИМАМО СИСТЕМ, МИСЛИМ ДА ЋЕ НАШ ЋАВИ И НАШ АНДРЕС ДА НАС ДОВЕДУ ДО ПОБЕДЕ, ИМА ДА ИГРАЈУ ЗА НАШЕГ ТИТА ВИЛАНОВУ. ЊИМА СЕ ИГРА БАЗИРА НА ИБРИ А НАМА СЕ БАЗИРА НА СИСТЕМУ. ИДЕМО БЛАУГРАНА ДО ПОБИЈЕДЕ. НЕМОЈТЕ ШТО ЗАМЈЕРИТ.

БОЖО МЕССИ ИЗ ХАН ПИЈЕСКА.

14. JEBI IBRO ŠPANSKE ŠIPTARE ŠPANSKE ŠIPTARE ŠPANSKE ŠIPTARE!!!

15. А НЕМОЈ БОКСЕРЕ ТАКО ПРОТИВУ НАШЕГ ЛЕА, МАЛО ЉУДИ ЗНА ДА ЈЕ ТО У СТВАРИ ТОТАЛНИ ФУДБАЛ, ТО ЈЕ СВЕ КРОЈФ ОСМИСЛИО, А ГВАРДИОЛА УСАВРШИЈО, НАРАВНО НЕБИ ТО МОГЛИ БЕЗ НАШЕГ ЛЕА НИКАКО УРАДИТ.

БОЖО, ХАН ПИЈЕСАК.

16. Rasturiće ih Barsa, ali u drugom poluvremenu.

17. ЕВО ВИДИШ ЖАЈК ЈЕ У ПРАВУ, ДАЋЕ ИМ ЛЕО 3 КОМАДА ХЕХЕХЕ, КО ОНОМАД ОНОМ ТИМУ ХЕХЕ, БЛАУГРАНА ЛЕЕЕ.

божо.

18. ЕВО ВИДИШ ЖАЈК ЈЕ У ПРАВУ, ДАЋЕ ИМ ЛЕО 3 КОМАДА ХЕХЕХЕ, КО ОНОМАД ОНОМ ТИМУ ХЕХЕ, БЛАУГРАНА ЛЕЕЕ.

Božidare, jesi li siguran da nisi Gorčin Stojanović
    Stara dama večeras da preore u inat Francu B.

19. ОДИРГАЋЕ НАШ ДАНИ, НАШ АНДРЕС, НАШ КАРЛЕС, НАШ СЕРХИО, НАШ ЂОРДИ, НАШ АЛЕКСИС ЗА НАШЕГ ТИТА, НАШ ЛЕО НЕ МОРА НИ ДА УЛАЗИ

едит БОЖО.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.