Liga šampiona!

1. Никад нећу прежалити Милојка, фудбал сам због њега заволео дупло више.

2. Aca izrecitovao najavu utakmice i sad mu se ide kući lolo

3. Ја одбијам да даље гледам ово срање од меча. АЦО АНИМИРАЈ НАС! ЗА КОИ КУРАЦ СМО ТИ ПЛАЋАЛИ ПРЕТПЛАТУ?

4. А ДОБРО, ПАМЕТНО ЈЕ ПОСТАВИЈО ТИТО ТАКТИКУ, НЕЋЕ МНОГО РИЗИКОВАТИ, А И ШТО БИ РИЗИКОВАО, ИМАМО ДОБАР РЕЗУЛТАТ, НЕЋЕ ДА ПОВРЕДИ НЕКЕ ИГРАЧЕ, А ПОНАЈВИШЕ НАШЕГ ЛЕА. МА ДО ФИНАЛА ЛАГАНО.

5. А И ГЛЕДАМ НАШЕГ ЛАВА КАКО СЕ ВРПОЉИ НА КЛУПИ, ЦУПКА НОГАМА, ХОЋЕ ДА ПОМОГНЕ ТИМУ, А АНДРЕС КАО ДА МУ КАЖЕ ''У РЕДУ ЈЕ ЛИОНЕЛ, МОЖЕМО МИ И БЕСТЕБЕ, ИАКО СИ НАЈ БОЉИ''

ЛЕО ЗНАЧИ ЛАВ.

6. Jebi tito mamu barseloni!

7. АЈОЈ. АЛИ ЕВО СПРЕМА СЕ ЛАВ УЋ', НЕЋЕ ДУГО ОВИ.

8. JEBI MIDŽETE ČMARSELONSKE OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

9. Але але але але. Е, изгледа да Ацо неће да се дерња и уживљава јер је дан жалости, сад помислих то.

10. АЦА У ЕКСТАЗИ!!!!1111214

Е, изгледа да Ацо неће да се дерња и уживљава јер је дан жалости, сад помислих то.

Видиш, могуће је. Није ми пало на памет. Ал глупо је реално, онда нису требали ни да пуштају текму.

11. хехе, сад су се понадали али сад ће наш ЛЕО из свих топова запуцат'.

12. Slušam ovog Acu Informaciju, a ja sam u drugoj prostoriji, i kao da prenosi uspavanku.
    "I Pariz Sen Žermen vodi 1:0. Strelac Havijer Pastore."
    MA MATERI SE SVOJOJ IZVINJAVAJ, SRAM TE BILO!!!

13. Дан жалости је, човек поштује то неће да се дерња.

14. Nisam gledao prvo poluvreme, kako igra Stara dama?

15. Дан жалости је, човек поштује то неће да се дерња.

БИЋЕ ДАН ЖАЛОСТИ АЛ ЗА БАРЦУ! ОПААА!

16. kako igra Stara dama?

Не игра ништа посебно Бускетз.

17. Ajde, ne zajebavam se. Al' dobra fora :)

18. Preokrenuće Barselona

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.