Liga šampiona!

1. A ja igrao 1x, na juve...

2. Aca se posvadjo sa dečkom, šta vam je. Mesi kreće u totalnu osvetu.

3. pedro je najveći smrdljivko koji je ikad igrao fudbal. ne zato što je dao gol, sad me je samo podsetio koliki je smrdljivko

4. Жорди Алба полако, али сигурно учи од Бускеца што се тиче пренемагања и фолирања.

5. АХ КАКВО ДИВНО ВЕЧЕ У МОЈОЈ КУЋИ... СВО ШЕСТОРО ДЕЦЕ (МАШАНА НЕ РАЧУНАМ ВИШЕ ЗА СИНА) ИЗ СВА 3 БРАКА САМ ПОСАДИО ИСПРЕД ПЛАЗМЕ, ГЛЕДАМО КАКО ЛЕО ПРОМЕША ОДБРАНУ И ДА ДАВИДУ А ОВАЈ ПЕДРУ И ОВАЈ ДА ГО.

ОЛЕЕЕ ОЛАА БАРСА ХОПЛАА. ТРАЛАЛА, ОЛЕ- ОЛА. ПЕВА МОЈА МАЛА МИЛИЦА.

6. Prokleta Barselona... Ako, ako, obice im se sve to o glavu... Jebace ih Real!!!

7. САД СЕ ПОЛАКО ОКРИЈЕЕЋЕМО ЖДРИЈЕБУ... ВАЉАЛО БИ ИЗБЕЋ БОРУСИЈУ И БАЈЕРН. ВАЛА И РЕАЛ. АЛИ КО ГОД ДОЂЕ НА НОУ КАМП ТАЈ ЈЕ ПЕЧЕН.

8. A jeb se zapato, ja kontam ko je ovaj lik jebemtisunce.

9. Ja ne pamtim kad sam zadnji put video tim koji je bio bolji rival od Barselone u obe utakmice. Koliko su loše završavali akcije na kraju ih cigani kazniše i izbaciše. Očekivao sam da će Čmarselona da ih sadžga al svaka čast Francuzima, da nisu toliko sebična goveda ko što jesu mogli su da potope "najbolji tim svih vremena" ko iz pičke.
    Očekivani polufinalisti. Sad da vidimo šta kaže žreb.

10. Kao ljubitelj barsine igre moram reći da mi je žao što su prošli, a i Psž bih voleo da gledam zbog Ibre koji je po meni mogao da bude (i jeste) bolji igrač od lažnog Ronalda.

11. Роналдо је хомић!

12. zaboravio sam upaljač negde, pa na trafiku uzmem bilo koji i ne obraćam pažnju na sličicu, kad ono, na slički jebeni PEDRO iz barselone hahaha. Sastrugo sam ga ko iz pičke za sekundu

13. Pu! Nema veze, doci ce kod lepog Caneta na jebacinu patuljci! Bravo za masineriju iz Minhena sto je pregazila zabare, takoe,takoe... Jebeno sam bio siguran da su parovi vec izvuceni za polufinale, odnosno da igraju barsa-Bajern i Real-Borusija... zar nije tako bilo? U svakom slucaju, Bajern-Real je moje finale po meri, tako da sam' da se oni ne ukrste...Realno, i jedni i drugi mogu da izbace Barsu, dok Borusija nisam bas siguran da moze...Kako Subotic da sacuva nekog, realno? :D

14. Realno, i jedni i drugi mogu da izbace Barsu, dok Borusija nisam bas siguran da moze...Kako Subotic da sacuva nekog, realno? :D

Realno, od ovih polufinalista, svako moze da dobije svakog.
    Izmena: Realno!

15. Barsa-Bajern, Real-Dortmund. Ja bi vol'o.

16. Od ovih timova Bajern ima najmanje šansi da izbaci Barsu, u finalu bi je možda i dobili. Bajern je zajeban tim ali njima Barsa ne leži. Unerediće ih ako to bude polufinale. Bavarci su navikli da drže loptu a protiv katalonske gamadi to ne moš da radiš pa da si još toliki. Za Dortmund ne znam tek šta da mislim, sa Bajernom su odigrali sve egal utakmice ove sezone, prošle dve su ih prcali jezivo al opet sve to pada u vodu ako bi igrali polufinale. I jedni i drugi dižu formu iz utakmice u utakmicu. Real su razmontirali laganeze u grupi al Murinja u istoj godini da nadigraš četiri puta teško mori. A protiv Barse neam pojma kako bi igrali i šta bi se desilo ali bi kontam bio do jaja lep fudbal za gledanje.
    Bajern mož da dobije i Dortmund i Real al Barsu nemaju teoretske šanse bar ja tako mislim.
    Što se tiče Reala i Barse mogu svakog da dobiju, pa bi njihov duel u polufinalu bio zanimljiv čisto da ne bi i jedni i drugi bili u finalu.
    Finale bi voleo Dortmund-(______)dodaj ime protivnika po želji, i naravno Dortmund da osvoji :D

17. Isto k'o Bvdlga, a u tom slučaju kao i bilo kom drugom navijao bih da Real ispadne. Bilo ko drugi da prođe, samo da Real ne gledam

18. Сва 4 тима су у узлазној форми, мислим да је Реал тренутно у најбољој.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.