Liga šampiona!

1. мени је криво због малаге и даље не могу да замислим како је њима... малага би освојила да је прошла и да је извукла реала. ако ништа друго сигурица би ишла у финале, јер је карала реала ове године како је хтела

2. i meni je zao malage.jedva su se sastavili pred ligu sampiona i dogurali daleko.

3. Тачно знам како је навијачима Малаге. Навијао сам за Дортмунд против њих али сам после оних голова у задњим минутима сам почео поново да преживљавам завршницу утакмице Бордо-Црвена Звезда.

4. Дортмунд ће да одере Реал

5. аовако ја бих проанализирао мало вечерашњи дуел.

Наш Лео је опорављен. готови су.

6. адобро могао би мало и детаљније... ако заустави наш Бузкедз и наш Ђерар (који има сина МИЛАНА) њихове Марие и Робене, нема да буде зиме.

овако предвиђам... наш Ђорди шпринта слијеве стране полуконтра а Алаба каска зањим хехехе, немож ти њега стић он ти је брз ко Карл Луис, и онда лопта до нашег Андреса, наш Андрес до нашег Леа, наш Лео уњин гол... БЛАУГРАНА.

7. ПОПЋЕ ЛЕО БАВАРСКУ ПИИИВУ ХЕХЕХЕХЕХ

8. БОЖО, zašto se ložiš na Bajern kad znaš da će da pobedi?

9. Анемој причат свашта.

10. samo onaj ko prati dbalfu manje od 7 sati moze pricati da ce barsa i real ocetkati nemce.bajern i barsa egal tekma,real i borusia,blaga prednost na strani reala,al nista posebno.2 vrhunske tekme.

11. Анемој причат свашта.

12. Дајте неке прогнозе за вечерас и сутра, али не навијачки него строго објективно. Шта реално очекујете да ће бити што се тиче резултата?

13. DI ĆEŠ OBJEKTIVNIJE OD BOŽE
    NAŠA BLAUGRANA POBEĐUJE

14. danas se ocekuje brza tekma.da li ce to biti samo na pokusajima davanja gola ili ce ih biti,pitanje je.ocekujem dosta sansi.kada se pogleda forma ekipa i kakav stili igre gaje ocekivanja su da bude zanimljiva tekma.

15. Ја сам типовао да ће обе текме да се заврше нерешено.

16. Ато су екипе обе које воле држати лопту у ногама, воле они, волимо и ми. Наши Лео, Андрес и Ћави се најбоље осећају кад имају лопту уногама. Осећа се тако и њихов Франк, њихов Арјен, а чак и Манџукић 'voli trćat za balunon'. Ко има више лопте у себи и ко да више голова, побиједиће. А то је Блауграна.

17. 1 i 2-3 gola na obe tekme.

18. Sigurnija varijanta bi mozda bila GG veceras.

19. Ја сам и отишао дас уплатим црвену на ГГ, на обе утакмице. А онда се предомислио и уплатио 500дин да ће обе бити нерешене.

20. Danas dvojka na barsu, mesi daje gol. Sutra dortmund kec!!!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.