U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Како бих волео да се Дортмунд испиша по оним гомнима.
Trebalo bi oni naši gastarbajteri da naprave taj transparent, jebeš mi mater. :D
kao i prosle godine.ceka se to finale barse i reala.
Убеђен сам да Бајерн пролази, а што се друге утакмице тиче, благу предност дајем Реалу, иако сам још на почетку ЛШ рекао да бих ове године волео да гледам немачко финале.
brasa ce da popusi tuki ako im ne bude igrao mesija.ni za kurac nisu kada njega nema.ko neki pacovcici trce po terenu i dodaju se na 30 santima.da nije usao ne bi dali gol nikada.
Odlični parovi, ima da pršti.
Bilo bi najbolje da Borusija ošine Real i na kraju i osvoji. Lep fudbal, gotivni navijači, ne troše kao ostale tri ekipe, a i vala vreme je da neko nov uzme LŠ.
Zašto?
Mislim da je bezveze porediti duele Reala i Dortmunda iz grupe sa ovim duelima u polufinalu najvećeg klupskog takmičenja na svetu! Što reče Grifin, Real potpuno koncentrisan na ove dve tekme i iskusnija su ekipa sa Murinjom, magom eliminacionih rundi, na klupi. Real favorit iz aviona, mada može naravno da iznenadi Borusija.
Barsa-Bajern je bliža utakmica mnogo po neizvesnosti, tu dajem prednost Bajernu zbog trenera, a Barsi jer imaju Mesija. U svakom slučaju Mesi beats everything, dakle Barsa favorit, ali na nivou promila skoro lolol. Iako je Bajern ozbiljnija ekipa trenutno, Barsa je favorit u duelu sa svim ekipama, osim sa Realom možda.
Vi sad ovde drvite kurac o tome ko je favorit i ko ce u finale, a istina je da u oba dvomeca nema favorita i da svi mogu do trofeja. Al bice dobre tekme ,to je sigurno.
Анемогу Баварци против нашег Леа.
Pa ni Dortmund nema šta da traži u prvenstvu i njima je LŠ sve što mogu da osvoje u ovoj sezoni.
Ma Real je mnogo ozbiljnija ekipa, kraj lololol.
Meni Barsa po dosad prikazanom u LP nekako najslabija ekipa a Dortmund najbolja. Milioneri nemaju poraza nikako, katalonci nisu mogli PSG da dobiju.
1.44 na prolaz Reala. Pih, jeste realno ali očekivao sam 1.6 pa da zategnem, ovako smor. Dortmund nema šanse, nažalos'.
Barsa i kada je u najgoroj formi je ipak Barsa ljudi, a Dortmund kao što sam rekao pre i nema neke šanse. Nemam pojma, videćemo. Inače ne podnosim Barsu, ali tako stoje stvari.
eto, ako je vec manca rekao, ne znam sta se raspravljate, cak predlazem da se ni ne igraju utakmice lolo
Има истине у овоме што Манча каже за Барселону, чак и кад играју најусраније, могу до трофеја.... Тако су и Шпанци узели овај задњу ЕУРО.... Све до финала су играли као посрани....
А надам се финалу Бајерн - Реал.... Мало олд-скул ривалство да се врне....
Уфф, што би било добро финале Барса-Реал, али би исто тако можда и било глупо да ЕЛ КЛАСИКО буде у лш-у,Барса није заслужила полуфинале, а камоли титулу, извукли су се усрано и против Милана и против ПСЖ-а, тако да ја навијам за Дортмунд и за Бајерн, а замислите немачко финале!
А брате, сморише силни Ел Класици.... Јебеш ми Сунце ако их не играју по 10ак сваке сезоне....
Волео бих да Борусија туче Барсу у финалу, али ми се све чини да ћемо гледати финале Бајерн - Реал. У том случају бих навијао за Бајерн, јер су ми мање антипатични, а и да будем објективан, заслужили су играма у претходне 3 сезоне.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/58853_370788906367189_20560709_n.jpg
Колико реална слика