Хет трик Пољака, свака му част. А лепо је видети како екипе, које рационално троше новац, туку ове које плаћају 20-30 милиона за играча који ће им седети на клупи.
Немци као да су били у свлачионицама Барсе и Реала када су ови правили тактике. ПОЈЕЛИ су их у дефанзиви, како Бајерн синоћ, тако Дортмунд вечерас. Плус, ''сере'' их да, практично, не промашују у нападу.
Иначе, навијач сам Реала, али ово је објашњавање фудбала. Ове две текме полуфинала треба да се ставе на неки ДВД туторијал, фазон ''Фудбал 21. века за 180 минута, бај Клоп енд Хјнкес''.
ЈЕБИ БРЕ ЈЕБИИИИИ
JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ko je bre ovaj napadac, bukovski?
prestao sam da pratim fudbal, odavno nisam vido ovako dobrog inzagija :)
Хет трик Пољака, свака му част. А лепо је видети како екипе, које рационално троше новац, туку ове које плаћају 20-30 милиона за играча који ће им седети на клупи.
Samo prcaj kraljeviće
ЈЕБИИИИИИИИИИИИ
Како људи играју, ово је невера. Много готивна екипица, надам се да је Геце једини који ће да оде.
I Levandovski prešo u Bajern, oca im jebem pederskog!
ПЕНАЛ
Маши га.
Едит: Тако је бре!
АХАХАХАХАХА МЕНИ СМЕШНО ОВО ЈБТ ! ПРСКАЈ ПО СИРОТИЊИ !
И ја сам мислио да ће да промаши кад сам видео како избегава да гледа у гошу, ал' пробио га.
Au, kako uživam u ovome.
Геце има шансе да у финалу напуни Бајерн и искупи се за ову глупост.
Који је курац Суботићу? Све нешто трипује да игра за Реал и додаје њиховим играчима.
Немци као да су били у свлачионицама Барсе и Реала када су ови правили тактике. ПОЈЕЛИ су их у дефанзиви, како Бајерн синоћ, тако Дортмунд вечерас. Плус, ''сере'' их да, практично, не промашују у нападу.
Иначе, навијач сам Реала, али ово је објашњавање фудбала. Ове две текме полуфинала треба да се ставе на неки ДВД туторијал, фазон ''Фудбал 21. века за 180 минута, бај Клоп енд Хјнкес''.
Само да издрже да не приме гол.
Šta bre da ne prime, ima da daju još 1!
Sreto, mislim da si pomešao Subotu i Humelsa
Како јебе ово кад у Немачкој спикер каже име играча, а навијачи убаце презиме.
ЛООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!