Како ти имаш тај чудан трип да се качиш за разне глупости и да их непријатно интерпретираш. Да, и ја бих волео да покажу да нису реално слабији тим, ал сви курчеви прогнозери које сам до сад чуо кажу да јесу.
Како ти имаш тај чудан трип да се качиш за разне глупости и да их непријатно интерпретираш. Да, и ја бих волео да покажу да нису реално слабији тим, ал сви курчеви прогнозери које сам до сад чуо кажу да јесу.
Opusti se, nisam mislio nista lose. Samo navijam da ih Borusija dobije veceras. I to je to.
Ух, морам да изразим дубоко неслагање. Крос је, по мом мишљењу, један од најбољих играча на својој позицији у Европи. Одлична техника, одличан шут, пас игра... Све човек има, једно га брзина јебе. Волео бих да видим ту екипу у којој он не би био стандардан. Друга ствар, он у Бајерну нема солидну минутажу, него је стандардан члан прве поставе. Синоћ није играо јер се повредио против Јувеа и паузира шест недеља.
Морам да признам да се нисам нагледао његових утакмица, тако да је могуће да си у праву. Али опет мислим да играчи попут Кроса, Милера, чак и Швајнштајгера, не би били искоришћени на прави начин у неком енглеском или италијанском клубу... Погледај само Подолског у Арсеналу.
Алаба је и мени упао у очи, сваки меч који сам гледао, одиграо је одлично.
Najava: Došlo je vreme kada ima šta da se izgubi,
Kada se vidi jesi li stvoren za igru ili si napravljen za borbu.
Kada se dele potvrde o veličini i moći, kada se odlazi sa zavidnim priznanjem ili sa kratkim sažaljenjem.
Doći do igre u velike uloge je jedno, a pobediti nešto sasvim drugo.
Večeras je ulog ogroman, pravo da možeš da kažeš da si jedan od posebnih.
Svako ima pravo na prvu priliku ali samo odabrani na pravu jer prva bira tebe pravu biraš ti.
Dobro došli na Signal Iduna Park, dom fudbalera Borusije Dortmund koji dočekuju Real Madrid.
Pravi si prorok. :D
Meni je nekako najrealniji X večeras, navijam za Borusiju ofkors.
Opusti se, nisam mislio nista lose. Samo navijam da ih Borusija dobije veceras. I to je to.
Морам да признам да се нисам нагледао његових утакмица, тако да је могуће да си у праву. Али опет мислим да играчи попут Кроса, Милера, чак и Швајнштајгера, не би били искоришћени на прави начин у неком енглеском или италијанском клубу... Погледај само Подолског у Арсеналу.
Алаба је и мени упао у очи, сваки меч који сам гледао, одиграо је одлично.
http://www.njuz.net/barselona-zeli-da-izbegne-bajern-u-revansu/
Kada se vidi jesi li stvoren za igru ili si napravljen za borbu.
Kada se dele potvrde o veličini i moći, kada se odlazi sa zavidnim priznanjem ili sa kratkim sažaljenjem.
Doći do igre u velike uloge je jedno, a pobediti nešto sasvim drugo.
Večeras je ulog ogroman, pravo da možeš da kažeš da si jedan od posebnih.
Svako ima pravo na prvu priliku ali samo odabrani na pravu jer prva bira tebe pravu biraš ti.
Dobro došli na Signal Iduna Park, dom fudbalera Borusije Dortmund koji dočekuju Real Madrid.
Најава Цое за вечерас...
РЕАЛ ДОБИЈА ДА НЕ БУДЕ ДА НИСАМ РЕКО
1:0 za Dortmund.
РЕАЛ ДОБИЈА ДА НЕ БУДЕ ДА НИСАМ РЕКО
Нека неко опали принтскрин да не буде да није рек'о. :Д
RONALDO JEDI GOVNOA!
Utakmica visokog rizika
Докад ће говна из УЕФА-е да навлаче на страну шпанских тимова јебем ли им мајку у пичку, дабогда се запалили!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/65644_612951618745058_1847682649_n.jpg
nek mi se ovaj holandski sudija napuši kurčine, mamu mu lopovsku
Није пенал био, судија Караџић реко.
Već dvije godine zaredom se štima el klasiko u finalu, ali dobiće ga moj kurac.
Е, али не, реално, није био пенал.
:)
Biće ovde gusto do zadnjih minuta druge utakmice
ИДЕМООООО! КЛУБОВИ ИЗ НАЈВЕЋЕ СИЛЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ПИШАЈУ ПО ШПАНСКОЈ СИРОТИЊИ ХЊО ХЊИ ХЊО
ДОПУНА: ЈОШ ЈЕДАН ПАО. :д
Товариии!