Liga šampiona!

1. Dobro je. Ja reko daće ovi buđavci još jedan. Sva sreća nisu. Nisam neki preterani fan Borusije, ali Real i Barsu ne podnosim.

Još samo da i oni buđavci ispadnu bez neke veće drame (poput ove večerašnje u finišu meča) i onda me bole patka ko će uzeti trofej. Finale neću ni gledati.

2. Ustvari taj neki fazon Hogare. Ni Bajern preterano ne gotivim :)

3. Хахаха, а што тако гледате фудбал? Гледајте за узбуђења. Мени је супер била текма и без голова ал онда кад су кренули један па други, онда је кик-иновало узбуђење и неизвесност и мени је то врх.

4. Колко год били готивни, мора се признати да су играли као сисице на крају. Мада драго ми је да су прошли.

5. Da, utakmica je bila odlična stvarno. Završnica čak fenomenalna. U pravu si sa te strane. Ne volim Real zbog načina na koji je prošao Mančester, a Barsu jer je godinama favorizuju sudije.

6. мора се признати да су играли као сисице на крају

I mene odvojili od para, čekao sam samo jedan jebeni gol a oni ni taj jedan nisu mogli da postignu zato što su na kraju igrali kao najveće jajare... da ih se cela nemačka stidi.

Drago mi je što su prošli, besan sam na njih zato što nisam dobio pare, ali mi najbitnije da je Real ispao. Što se tiče finala navijaću za Bajern jer su me igrači Dortmunda danas razočarali sa svojom jajarskom igrom a i neću ko svi odjednom da navijam za Dortmund već ću se držati mojih simpatija prema Bajernu koje gajim poslednjih nekoliko godina.

7. Drago mi je što je Borusija prošla, ne navijam za njih, ali ne volim Real.

8. Хахаха, а што тако гледате фудбал? Гледајте за узбуђења. Мени је супер била текма и без голова ал онда кад су кренули један па други, онда је кик-иновало узбуђење и неизвесност и мени је то врх.

Е, ово. У финалу навијам само за леп фудбал. И пенале, по могућству. лоло

9. Drago mi je što je Borusija prošla, ne navijam za njih, ali ne volim Real.

Baš ovo. Nema el klasika u finalu, koliko god to godinama namještali.

10. I da, Real se opasno popišao po svojoj reputaciji kraljevskog kluba zadnjih godina, pogotovo s fukarskim odjebavanjem Raula. Nemreš tako s legendom kluba postupati, nipošto.

11. I da, Real se opasno popišao po svojoj reputaciji kraljevskog kluba zadnjih godina, pogotovo s fukarskim odjebavanjem Raula. Nemreš tako s legendom kluba postupati, nipošto.

Исто ко Јуве са Дел Пјером, мало је рећи да су испали говна кад су га отерали.

12. A ni situacija sa Kasiljasom nije bolja sad.

13. Челзи са Дрогбом... ЧСК Пивара са Богојем Лукићем... Очуан са Кикимором Шаусакијем...

14. I opet Miler mađija!
    A slušaj ga Aca što je tužan lololo
    ''Nažalost, Barselona ima još čitavih petnaest minuta''

15. polako jos nista nije gotovo lol

16. Али никако не могу да схватим због чега ће Хајнкеса да замене Гвардиолом, кад човек од Бајерна направио машину за млевење. Одавно нисам видео да је нека екипа оволико доминантнија од својих ривала. Лепши фудбал од овог не може да се игра.

17. Ide u penziju Šomi, nudili su mu novi ugovor pre dogovora sa Gvardiolom.

Ovaj Alkantara uopšte nije loš igrač, nadam se da neće pojesti govno kao npr. Krkić.

18. АЈОЈ ЦИЈЕЛИ ХАН ПИЈЕСАК МИСЕ СМИЈЕ.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.