Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
БОЖИМИРЕ, ПВТ
добро, синко.
Polivaj
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945467_10151447666163598_1596715224_n.jpg
PIŠAJ PO MIDŽITLONI OPAAAA!
АНЕМОЈТЕ ТАКО ГРУБО ЛИКОВАТ.
Tesko da je neko pre ovog dvomeca mogao da ocekuje ukupan skor 7:0 za Bajern. Ako ove sezone ne uzmu, ne znam kad ce.
dal je ovo kraj te ere "najboljeg tima svih vremena"?
tesko da se moze ocekivati da se vrate sledece sezone jaki kao do sad sto su bili. fali im prije svega trener, jer je ovaj balavac izvukao titulu na inerciju, ostala masina od gvardiole i radila sama do nove godine, tad je vec bila titula zagarantovana i tesko da su mogli da je prokockaju. a u ligi sampiona se vidjelo koje su im slabosti. bez mesija su drugi tim, odbrana im je prosjek, golman im je prosjek, napad im je prosjek. imaju oni jak sastav jos uvijek, ali im fali mnogo toga.
nadam se da ce da se raspadnu lolo
dal je ovo kraj te ere "najboljeg tima svih vremena"?
Oni su 2011. dostigli vrhunac, sad sledi verovatno pad.
Šta ti imaš protiv Han Pijeska?
Valdez prosek? Valdez je najveca rupa od golmana koji brani u iole jacem evropskom klubu.
Nešto mi uvek bilo nezahvalno to "najbolji svih vremena".
Definitivno su obeležili neke godine fudbala, a sada duvangija sigurna par godina.
дошо да ликујем! финале, за мене лично и жељени противник у финалу, попушиле циганштуре и миџети... тудеј уаз а гуд деј!
едит: да додам, миџети попушили добраноооо
Иако бих волео да освоји Дортмунд, стављам све паре на Бајерн у финалу!
Ahaaa kad švaba dobije niko ne kaže švaba namjestio!!!
Navijam za Real sad me naravno prošla volja, vjerovatno neću gledati finale.
MA PIŠAJ BRE PO GOVEČADI, JEBO IM ĆAĆA MATER SPANJOLSKU.
PA ČEKAM OVAJ DAN BRE OD KAD MI 2006. POBEDIŠE ARSENAL, MAJKU IM JEBEM.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/165225_526295870750351_659642637_n.jpg
Kacam odonomad nautrine kazo Djerardu baci sedmaka
Bajern i Dortmund do finala!
pre 19 dana
Sve pare na Bajern u finalu!
otkud je borusija ovako dobra 0.0 ?...jesam ja u 1997.?...inace bajern osvaja sigurno...i to lagano...
sijalice,oces orden?...opet transferises