Liga šampiona!

1. Pa ono finale ću gledati. Neću navijati jer mi ni Borusija ni Bajern nisu sada neki omiljeniji timovi. Drago mi je što su izbacili Špance, jer njih baš malo gotivim.

Sad u Borusiji igra Subotić, pojavili su se odjednom ponovo nakon sranje perioda od deceniju i nešto i igraju dobar, brz fudbal, sa igračima koji nisu bili niko i ništa pre Borusije. Sa druge strane Bajern je zaslužio da osvoji zbog finala u proteklim godinama koje je ispustio, u vrhu je, dugo stvara ovu ekipu i izbacio je patuljke što im je +čina.

Navijam da sudija ne zasere finale i da bude golova, a ko pobedi pobedio je.

2. Ja ću navijati na Borusiju, Bajern nešto nikad nisam gotivio, mada generalno ne volim Nemce. Meni su Englezi oci fudbala.

Navijam da sudija ne zasere finale i da bude golova, a ko pobedi pobedio je.

+1

3. Ako Bajern pukne u finalu to će biti treće finale u 4 godine koji su izgubili. Koji luzeri, jbt.

4. a englezi su smorili,red je da se i oni malo lade

5. gotivim Bajern inace, ali Dortmund je isto mnogo gotivna ekipica tako da ce finale da se gleda sa merakom, ko dobije- dobio je, bice dobra utakmica, sigurno.

6. Kakv je šmeker ispao Riberi. Rispekt. Jebote koliko je sada ovom liku do jaja bez obzira što su ga malo cimali.

7. Ako Bajern pukne u finalu to će biti treće finale u 4 godine koji su izgubili. Koji luzeri, jbt.

до сад су девет пута играли у финалу, ово је десети, а имају само четири титуле... по тој статистици највећи лузери :)

8. Ne volim Bajern samo zato što su njemačka reprezentacija, oni su nešto kao njemački Real, s tim da oni kupuju domaće. Eto zato mi mnogo idu na kurac, i zbog Nojera i zbog Gecea sada. Eto, volio bih da se napuše kurčine, pičke bavarske, kapitalističke. Ali teško će doći do toga.
    BAVARIŠE ŠVAJN SISEN ZI KITEN ZI!!

9. dortmund-bajern sad u ligi za vikend

10. Rešeta Borusija mora jedna da uđe

11. Јој добре текме.

12. Робен и Хумелс највеће преваре од играча.

13. Ej bre nemo vređaš! Loloo
    Oduševljen sam tekmom. Baš me puca ono do jaja osećanje kad uživaš u nečemu onako sirovo, dečije...

14. Dokaz da dobra utakmica može i bez golova
    Daje ga Leva do kraja, uzima bvb

15. Арловски, исти сте приватници ал ти бар знаш да шутнеш! лололо

16. pička im materina da im pička materina ustaška

17. Prvi Hrvat koji je postIgAAAOO zgoditAAAk u finalu Lige PrvAkAAAAA!!
    Ma ko mu jebe mater.

18. ne zelim da uzme bajern, govna su
    OP PENAL KURAACCCC

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.