Liga šampiona!

1. De neće da osvoje, Ronaldo 99, Bejl 93!

2. Plus Roberto Karlos u napadu.

3. СТАВИШ КАРЛОСА И РОНАЛДА ДЕБЕЛОГ У НАПАД И ПИЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

4. Posto su se Inter i Liverpul opredelili za domaca takmicenja ove sezone, moracu u ovogodisnjoj LS da podrzim REALO MADRIDOA, najveceg svetskog kluboA! Bice tu jos nekih simpatija, kao sto su Zenit,Napoli,Baja Mjunih, ali ja bih voleo da se Lepi Cane okiti titulom sampinjona!

5. Real Madrid - bolest od tima, iskusan trener, red bi bio da konačno osvoje, tolike godine igraju polufinale

Pa igraju zadnje dvije godine, predhodnih 8 su ispadali u polufinalu

6. ГРОБАРИМА КУРАЦ ЗВЕЗДИ ЛИГА ШАМПИОНА ЛИГА ШАМПИОНА ЛИГА ШАМПИОНА!

Вечерас очекујем да се манчестер помучи против немаца, да сити коначно почне да игра ЛШ како се очекује, да реал пиша по турцима, реми сосиједада са шахтјором уз доста голова (2:2!), да се ови наши покажу добро, тесну победу псж-а и бајерна, и кикс јувентуса!
    бајерн из двојке у кеца, ја кад вам кажем. но, биће доброг фудбала. шта преноси арена, зна ли ко?

7. Ja igrao

Mančester Leverkuzen 1-1
    Benfika Andeleht 1-1
    Sosijedad - Šahtjor 1
    Bajern CSKA - X2 (4,5 kvota maćoreeee)

Ukupna kvota 65,73

8. Ajmo Bajern! Ajmo Švabo!

9. играју матић, фејса, ђуричић, марковић, митровић и миливојевић у стартним поставама, дакле то ће да се гледа вечерас.
    а онај пајсер оставио бејла на клупи, јеб'о га ди мариа.
    што јувентус има неку јебену формацију, 3-1-4-2, будибокснама, ал' делује опако.

10. Ima l' neki strimić, ili sam da tražim?

11. E, lepo šljaka za sad. Hvala :)

12. Dovede čoveka za 100 miliona da mu sedi na klupi, hahahhaha!

13. ПУНИ ЂУРИЧКО, ХАХАХ

14. Уведите арену нелорди.

15. Imam Arene još samo večeras, nelol.

16. Jadan li je ovaj Anderleht, ocajnici.

17. Eto, jeb'o vas Bejl, Di Maria asistir'o.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.