U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Koji kurac?! Ne mrzim Arsenal, kao navijac Liverpula tradicionalno mrzim Junajted i Everton. I to je to. Arsenal sam cak ranije i gotivio,(dok je bio Anri&co) ali to je jedna tako smaracka ekipa u LS da je to neverovatno. Svake sezone isto. Prodju grupe, i posle ispadnu u osmini finala ili u cetvrtfinalu. I ovaj put ce tako biti. Jednostavno su bezmudna ekipa. Pocev od Vengera. Nemaju vodju na terenu. Nisu osvojili trofej 8 godina. Nerviraju me. Nervira me i sistem koeficijenata. Mnogo je brate 5 godina. Bolje 3 da stave i da sabiraju koefeicijente. I sto koji kurac ne mogu timovi iz istih zemalja u osmini finala?
I sta je uopste koristilo Dortmundu finale LS prosle sezone ako su timovi poput Marseja ili CSKA sesir ispred njih?
Larry sine ti ko da si prespavao prošlu sezonu..
Za ovaj minus, čisto da ti kažem da je Arsenal prošle sezone imao drugu najbolju odbranu u ligi (posle Sitija) i da su većinu mečeva dobili sa 1 0.
Košćelni je bogotac i izrastao je u štopera svetske klase, pa nije ni čudo što ga je Bajern tražio. Takodje, Mertezaker je doneo prednost u skok igri koja je često faliila Arsenalu u prekidima. Tu je i Vermalen koji je povredjen, al će se vrne ubrzo. Sanja je bogotac na desnom beku, plus ume sasvim solidno da odigra štopera. Sjajna konkurencija na levoj strani gde Gibs ima prednost i stekao je iskustvo i nije to onaj klinac koga je Ronaldo vozao pre četiri godine. Monreal je takodje dobar. Dženkinson je borben i uvek napaljen, ali to mu je mana koliko i prednost. Ščensni je takodje odličan golman, smiren i skoro nikad ne greši.
Mana Arsenala je za sada loša klupa, jer je Venger prodao 20tak igrača i nije doveo zamene, tako da će svaka povreda (a već su počeli sa Artetom, Podolskim i Vermalenom) značiti da će neki klinac krpiti poziciju.
у праву је саншајн, само што мало претерује. кошћелни је солидан, никако светска класа, мертезакер је био одличан прошле године, за разлику од вермалена. монреалу бих пружио шансу испред гибса.
ВАЛЕНСИЈА УЗИМА ОВДЕ ГОДИНЕ, ПАЗ'ТЕ ШТА ВАМ КАЖЕМ!
Biće to lijep dvomeč da se odgleda Arsenal -Borusija
Bogami i grupa G ima da bude zanimljiva. Ako izuzmemo austriu, ostatak može da se bori za prvo mesto.
Grupa A će biti zanimljiva, baš zanimljiva. Od svake ekipe može da se očekuje da će uzeti bod mančesteru.
Grupa B smor živi kao i C a ni od grupe E ne može nešto mnogo da se očekuje jer je šalke go kurac.
U grupi D možda bude zanimljive borbe. Bajer neće igrati kao prošle godine u to sam uveren, Ali brate ni Vermez jebeni ne može toliko da uništi onakvu ekipu.
OD grupe F svako ko prati fudbal očekuje kidanje tako da ni ja nisam izuzetak
Mislim da u poslednjoj grupi može da se očekuje iznenađenje. Milan bi prošle godine prošao barsu, samo da je ponovio igru iz prve utakmice.
Za Seltik sam uverene da ne može do treće pozicije tako da tu dileme nema.
Koji kurac?
Pa ne, primetio sam i na temi premier liga nesto si pisao, pa sad ovde i upalo mi u oci. Pa gledam koj kurac ovolika mrznja prema Arsenalu. :)
Jedva čekam da Borusija održi časove fudbala Arsenalu i da im spakuje par komada. Jebena grupa i ubedljivo najinteresantnija.
To je bilo ono sta se sve izdesavalo za 8 godina koliko je Arsenal bez trofeja. Ono sam postovao zato sto je bilo smesno, ne zato jer mrzim Arsenal. Ja cak postujem njihov sistem rada, jer je izuzetno zdrav. Ali, sto se tice LS stoji da su poslednih sezona ekipa bez karaktera.
Јунајтед може лагано да заврши на 3. или 4. позицији, ако њихови противници уђу у мечеве без беле заставе због неког страхопоштовања.
Junajted konacno dobio malo ozbiljniju grupu.
Dobro malo sam se zajebao za Arsenal, ali sam i napisao da prolaze. Što ste uhvatili da me gengbengujete, nisam ja Strajnić pa da me hvatate za svaku reč. :P Komentarišite malo šanse za prolaz, da l' se slažete za Sosijedad, tamo Bazel, koga sam već stavio...
Koristi ce im sigurno u narednih 5 godina.
Evo kako su glasali za Riberija i mogu reci da je ova nagrada itekako zaslužena, još kad bi čovjek dobio zlatno loptu mogla bi se vratit vjera u te nagrade
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-player-award/season=2013/index.html
Red bi bio da Arsenal ispuši u grupi. Borusija prva, a pojačani Napoli drugi. Mada verovatno će opet da se provuku pa da ga popuše u osmini.
Najviše se radujem Real-Juve. Vreme za naplatu od pre par godina kad nam je Piero jebao kevaru. Sada ako Pirlo odjebe od dugih lopti i Pogba san se malo primiri može do pobede, mada Dama uvek težak protivnik.
Sosijedad da uzme bodove ManU, naša kolonija sjebe PSG, Atletiko jebe Porto i da Siti i Bajern ispuše bar jednom u grupi. Jebem ti Bajern i Gvardiolu! Hoću da vidim kako Skarfejs prolazi bekove, kako Roben ševa i neće da dodaje, kako Mandzukic neizlazi iz 16, a ne jebenog Lama što napravi xxxx pasova i Gecea što umišlja da je Havi dečko pa dodaje ko lud! SMARAJU!!2
Evo mojih favorita za trofej:
1. Real Madrid - bolest od tima, iskusan trener, red bi bio da konačno osvoje, tolike godine igraju polufinale
2. Bajern Minhen - bolest od tima, Gvardiola
3. Mančester Siti - bolest od tima, mislim da je Pelegrinijev primarni cilj LŠ, baš kao što je Klopu to bio prošle godine
4. Borusija Dortmund - bolest od igre, neverovatno kako su se brzo uklopili Obamejang i Miktarjan
Do polufinala možda mogu i Arsenal, Čelsi ili PSŽ.
benisijo lolno sam, nemas poima dechxo
POSISAJ GA LJUŠO, ZNAM ŠTA RADIM
E, da, zaboravio sam Barselonu da stavim među prve favorite. Za njih igraju Mesi i Rade Neimar.
Ja opet ne verujem da Real moze da uzme trofej. Doci ce oni do polufinala najverovatnije, al tu ce naleteti na neku novu Borusiju i hajmo jovo nanovo sve.