Liga šampiona!

1. Dortmund sa ovim timom moze da gura jos 5 godina,da zamene jedino golmana ,mada Roman moze jos 2 sezone da odradi vrhunski ,kad ode levandovski samo spica da nadju neki dzeko bi im bio idealan i to je to svi imaju oko 24 godine .

2. Mnogo zrelo igraju. Prepuštanje incijetive, svjesno. Kontre igraju, pas igra funkcioniše. Fali još jedan tipa Runi.

3. Kako lepa akcija Arsenala malopre.

Da, ali da li će ostati ti igrači? Meni deluje kao da će ih očerupati svi. Videćemo da li će taj tim biti zajedno pet godina i da li će uspeti da se dovedu dostojne zamene za one koji odu.

A što se tiče Ajaksa, poslednjih godina ogroman pad Holandske lige. Ne znam zbog čega, na prvi pogled ništa se nije promenilo....ali nekako je liga prsla.

4. Dortmund nije bio očerupan već je rasprodao tim iz razloga što u Nemačkoj ne moš da se takmičiš a da imaš bilo kakav dug nije to Srbija pa sa 60 miliona duga ti kenjaš o titulama, avionima i kamionima. Čerupanje mu dođe kad ti neko kupi igrače iako ti imaš para i možeš da ih zadržiš a oni to ne žele. Primer Fabregas, Gece, Levandovski itd. Ili ono što Bajern radi u Nemačkoj već dugi niz godina kupi ono što hoće da kupi bez obzira na sve.
    Poslovanje Dortmunda iz tog perioda i ovo sad su nebo i zemlja. Sad rade planski i ne troše avione i kamione a tad su kupovali sve što im se svidelo i htelo da dođe kod njih. Neozbiljno je porediti Borusiju i sa Šalkeom a tek Verderom.

Arsenal popravio igru i sad jeste bolji u drugom, u prvom su delovali ko amateri do 30 minuta nisu prišli bliže od 30 metara od gola.

5. Nadam se da ce ostati,vec su sa nekima produzili ugovore,a verujem da ce Klop naci uvek kvalitetnu zamenu eto kako je ubo sa mikhatarijanom i obamejangom...

Holandska liga u totalnom raspadu,Ajax je duplo slabiji od kad je otisao veliki Eriksen.

6. Što se tiče Holanđana i mene čude. Bio sam u Nederlandu i strašno kakve oni uslove imaju. Rođak igra za neki amaterski klub... To vještačka trava, pokrivene tribine, oprema od amaterskog kluba... eeeeej! Svako selo to ima.
    Šteta za Kazorlu.

7. Džoni brate ovaj tim Dortmunda uz dodatak Rojsa i Miktarijana je duže na okupu od ovog tima Arsenala čisto ako nisi primetio.

8. Poslovanje Dortmunda iz tog perioda i ovo sad su nebo i zemlja. Sad rade planski i ne troše avione i kamione a tad su kupovali sve što im se svidelo i htelo da dođe kod njih. Neozbiljno je porediti Borusiju i sa Šalkeom a tek Verderom.

Ostaje vreme da pokaže. Isto to su i ovi radili i poredim ih zbog toga, ne ukupno istorijski. Meni deluje kao ista priča. Isto tako su i oni domaćinski poslovali par godina, bili uvek tu negde u vrhu. Uzimali titule u Nemačkoj i odjednom su pali.

EDIT: Nisam rekao da nije duže na okupu. Niti sam rekao da su kratko zajedno. A Rojs, Levandovski, Humels, Gindogan i ko zna još ko će da odu na kraju sezone.

9. Što se tiče Holanđana i mene čude. Bio sam u Nederlandu i strašno kakve oni uslove imaju. Rođak igra za neki amaterski klub... To vještačka trava, pokrivene tribine, oprema od amaterskog kluba... eeeeej! Svako selo to ima.
    Šteta za Kazorlu.

Nemam pojma šta je njima odjednom. PSV i Ajax su ono baš kidali u Evropi i bili velesila, sada ih bije ko stigne maltene.

10. 2-1. Lep gol. Mada nisu ga zslužili. Nigde ih nije bilo celu tekmu. Al' valjda važi ono ipak ko zna zna. Ko jebe Arsenal i oni su se zadovoljili sa 1-1.

11. Napada Arsenal, djeluje kao da će duzmu al kontra i ćao.
    Toe ono što im fali.

12. mater im jebem u pičku švapsku budjavu

13. Saće još jedan da prime.

14. klasicna klopovska izmena

15. Ozbiljan je smor kada propalicu Bentnera moraš da uvedeš da osvežiš ili pojačaš napad.

16. Baš lepu palmicu ima Bentner.

17. Bentner...kao stvoren za Čarlton...ili tako neki tim.

18. Набеђени кретен. Скроз ми се не уклапа у Арсенал.

19. Navodno je Venger doveo Bentnera kao legitimnog nasljednika Lemana na golu Arsenala. Prema riječima skauta koji su ga zapazili momak ima visinu za golmana i definitivno zna kako da lopta ne uđe u gol.
    p.s Široj javnosti nije poznato na kojim drogama je Venger bio kada je potpisao istog. Silk roud tu informaciju ljubomorno čuva za sebe.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.