Liga šampiona!

1. Ajd dobro pogreši čovek pa potpiše....ali daj bre prodaj ga...pokloni...

Pa dobro, dobio Dortmund, mada Arsenal je bio bolji ipak. Mada semafor je semafor.

2. Ostaje vreme da pokaže. Isto to su i ovi radili i poredim ih zbog toga, ne ukupno istorijski. Meni deluje kao ista priča. Isto tako su i oni domaćinski poslovali par godina, bili uvek tu negde u vrhu. Uzimali titule u Nemačkoj i odjednom su pali.

Porediš malo babe i žabe. Očigledno ne pratiš baš nemački fudbal. U zadnjih 20 godina niko sem Dortmunda i Bajerna nije uzeo više od jedne titule. Niko čak nije bio ni blizu toga da odbrani titulu sem ova dva kluba. Šalke nije uzeo titulu od ko zna od kad, sigurno ne u zadnjih 20 godina. Titule su uzimali Kajserslautern kad je uleteo iz Cvajte, Werder, Štutgart i Wolfsburg i to je to.
    Nikakvo tu domaćinsko poslovanje nikakve kurci palci. To su timovi koji su bljesnuli a potom prodavali svoje igrače Dortmundu ili Bajernu. Ne mogu sad o tome ali porediš pogrešne stvari i pogrešna vremena i timove.

LEVANDOVSKI!!! JEBI MAME GLUPIM GUNERIMA!!! Potpuno zaslužena pobeda. Arsenal nešto bolji u drugom ali Dortmund sveukupno gledano ozbiljniji i zasluženo je pobedio.

3. Nigde ih nije bilo celu tekmu

Pa ni Arsenal nije ništa uradio za celo prvo poluvreme. Ja mnogo gotivim Arsenal, ali činjenica je da su prvi napad stvorili tek posle 30min igre.

4. Ajd dobro pogreši čovek pa potpiše....ali daj bre prodaj ga...pokloni...

Pa dobro, dobio Dortmund, mada Arsenal je bio bolji ipak. Mada semafor je semafor.

Davali su ga besplatno nego trazi ogromnu platu trebao neki kajzerslautern da ga uzme valjda ili tako nesto .

5. Pratim Nemački fudbal. Nisam rekao da je Šalke uzeo titulu, nego sam navodio ekipe koje su bile u vrhu ili uzimale i to onako ofrlje.

Smešno je što misliš da je igra Borusije večeras bila lepa, ali verovatno navijaš za njih.

6. Borusija i Bajern su po meni doveli fudbal do "savršenstva". Bilo je strašno a ujedno i moćno gledati Bajern kako se posprdava sa Sitijem ko sa petlićima. I Borusija kako je dobila Arsenala večeras. Možda to nije izgledalo lepršavo, ali u sred Londona su ostvarili tešku pobedu. Arsenal nije ništa pokazao, osim lepe akcije kod Kazorline prečke. Kiks Subotića i Vajdenfelera im ne računam. Uostalom, nisu džabe ta dva kluba igrala finale u maju, pritom posravši ni manje ni više nego Barsu i RMD

7. KOji je cigan ovaj Ronaldo... baletan smrdljivi

8. Sumnjam da je neko gledao Junajted - Sosijedad pored Reala i Juvea, sem par nas zaludjenika.

Ono što imam da kažem da je Rajan Gigs jebeni titan fudbala. Jebeni titan. Ko je gledao, nek' klimne glavom, ko nije, dodatna nastava.

9. Koliko je gej ovaj Real.

10. Ibrahimovic jebe.

11. Kakve golove dao lik auuuu

12. Chavez
    Sumnjam da je neko gledao Junajted - Sosijedad pored Reala i Juvea, sem par nas zaludjenika.

Ono što imam da kažem da je Rajan Gigs jebeni titan fudbala. Jebeni titan. Ko je gledao, nek' klimne glavom, ko nije, dodatna nastava.

13. Ibrahimovic je najbolji i najkompletniji napadac na svetu. (tacka)

14. Al ipak ga je Gvardiola gurno na krilo zarad midjeta. Poslije neko kaze da je jedan od najboljih menadjera na svijetu. Isto to sad radi sa Lamom, gura ga poziciju zadnjeg veznog, a covjek ubjedljivo najbolji bek na svijetu.

15. Tuga od Reala, mančester ne izgleda kao da će se skorije izvući iz govana. Juventus mi se svidio imaju ideje ne jurišaju ko magarci.

16. A vi navijajte za švabe!Takvi kao vi ubijaju zorana

17. Gvardiola je idiot od trenera, a s ovakvim Bajernom bi svako ko zna pravila fudbala harao po Njemačkoj i Evropi

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.