Liga šampiona!

1. Kakav je govnar ovaj Leskot, daleko bilo.

2. Leskot dokazuje po 100ti put zasto je degenerik.

3. I on i Milner igraju samo zato sto su Englezi.

4. Ako, naredne godine nek' ubaci i njega i demikelisa u tandemu.

5. Demikelisa na desnog beka bolje. Zbog prodora.

6. Kakva su govna i mahovina ovi Sitijevi igrači. Stisli se k'o da prvi put igraju van svog stadiona. Pičke, tako se ne osvajaju trofeji.

7. Čist penal za Manča. Ovaj sudija veze nema.

8. Каква канта од играча овај Милнер, туга божија.

9. SA IGRAČEM MANJE CIGANIMA, TOOOO BREEEEEEEEEEEEE

10. Jesam navijao za siti ovde, ali ako bre, u jaja milneru, da ne može da pravi decu da budu ubogi fudbaleri k'o on!

11. PA NEEEEEEEEEEEEEEE KAKO GA PRIMIŠE POSLE PA DAJ AAAAAA U SUNCE TI

12. Ја сам навијао за Барсу из простог разлога што је Сити смрадовски бедуински клуб који са свим до јаја играчима не може да да гол до 88. минута другог меча двомеча против клуба којем се Реал Ваљадолид усрао у живот прошле недеље.

13. Bruce, probao sam na netu ali prihvatljivog odgovora nema pa ću zamoliti tebe za pomoć. Naime, pije mi se cijeđena naranDŽa, ujutro jer je zdrava a i sada jer mi se pije, a nemam sokovnik. Da li je tebi poznat neki alternativni način pripreme ovog božanskog cijeđa?

14. Развали од курца тај проклети агрум.

15. Midzeti jako dobri. Ako budu ovako igrali i dalje, ne treba ih otpisati za trofej.

16. Inijesta je bog jebeni. Ovako igra čoek a umrlo mu dijete prije 5 dana.

Sudija zasro tekmu iako bi Barsa opet prošla.

17. au jebeni Dani Alveš i Inijesta što mu asistira

18. Dijego Simeone da dobije nagradu za trenera godine ili tako nešto

19. Kako je šmekerski prešao golmana, sačekao, i asistirao, a kladim se da bi Ronaldo ili Ibrahimović šutirali ko stoka.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.