U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
нисам навијао гледао сам
и пиша ми се од ретардираних судија који уместо да свирају пенал јер је био чист ко суза дају црвени картон играчу који се буни. Докле ћемо да гледамо сцене као на свецком кад је лампард пребацио гол црту ни мање ни више МЕТАР И ПО и да судија мртав ладан не јебе живу силу. Е ПУЦА МИ КУРАЦ ДА ГЛЕДАМ ТАКАВ ФУДБАЛ!!!!
5 судија има.. ПЕТ
у НФЛ лиги има мислим 9, и постоји и челенџ
А ОВДЕ
ПУШИ КУРАЦ СУДИЈА УСРО СИ ЛИГУ ШАМПИЈОНА!
Godinama unazad je najslabija tacka vrhunskog evropskog fudbala sudjenje.
siti je izmisljena ekipa,al da su ih zakinuli za penal-jesu!sve u svemu,ne bi prosli ni sa tim penalom.nije prvi put da se za barsu nateze.
Jebeni Španski šiptari. Koliko me nerviraju baš zbog toga što jebeni ceo svet navlači za njih.
ne vredi
e mamu im midžetsku jebem
I ja sam navijao za Siti, ne volim Barsu nikako. A bila fina tekma baš. Vidim pljujete sudiju zbog nedosuđenog penala za građane. Jebiga, taj isti sudija nije sudio čist penal Barsi u prvom poluvremenu, a takođe im je poništio jedan gol zbog krajnjeg sumnjivog ofsajda. Sve ovo govori da je suđenje bilo ko kurac, ali nikako da je uticalo na konačni ishod dvomeča. Realno, Mančester se usrao kod kuće, glupo je bilo očekivati da će se iščupati na Nou Kampu.
koji je to cist penal za barsu?nadam se da ne mislis na duel mesija i leskota.
Uopšte ne mogu da se sjetim koji igrači su bili u pitanju, samo znam da je lopta bila kontrolisana od strane napadača, znači dodirnuo je loptu, odgurnuo je, a zatim je usledio đon odbrambenog na gležanj napadača. Teško je sad pronaći snimak te situacije...
ne mogu da se setim takve situaciji,a i ne mogu da se setim da su separatisti kukali sudiji.
E da, jeste Leskot i Mesi. Nije baš đon na gležanj, al jeste Mesi prvo dirao loptu na koju je startovao i Leskot, pa je došlo do kontakta. Sad vidim da je sve to bilo pred sudijom, on valjda zna bolje...Mislim da mu niko ne bi zamjerio ni da je svirao penal. Evo, na samom početku, negdje od 53. sekunde klipa ima više puta ponovljeno.
https://www.youtube.com/watch?v=YTjK0hcKuOk
Pa jeste to. Sinoć Barsi nije sviran penal, istina, ali im je sviran u prvoj utakmici a nije bio il jeste ai na 17 metara. I ono Džekovo je penal realno, i u obe utakmice po crveni Sitiju jel može neka ekipa da završi protiv Barse sa 11 igrača? Nije Murinjo bio lud što je uvežbavao Real na treningu kad treba da igraju protiv Barse sa 10 igrača napad i odbrana. Uefalona jebena.
Ма дај бре, па барса у задњих 5 полуфинала пролази даље на име, буквално јој судије поклањају пролаз...криво ми било оне године што Дрогба и Балак не одвалише оног судију од батина кад су га јурили...
Ekipe u fudbalu imaju pad i uspon forme, što je sasvim normalno e Barsa ema, kad joj ne ide sudije je guraju da joj ide. Al ove godine je tome kraj. Realn će da ih jebe u prvenstvu, Bajern ili Real u ligi šampion i tu je kraj. Ima da se raspadnu fazon, oni nisu naviklji na poraze. NEDAMO KOSOVO!
АЈМО БРАЋО!!!!!! EISAI STO MIALO KATI MAGIKO
Ау Валенсија више не личи на човека.
Ja bi da đavoli prodju iako su cigani... Nije to to bez njih, da ih neko nakanta 4 0 u četvrtfinalu.
Tesko je pratiti utakmicu kad mrtvak Kovinjalo prenosi...
Повуњало.
Bio penal.