Pa koji ste vi pederbolaši, to je nevera. Aj' bar ne budite smežurana muda pa gledajte objektivno, a ne Mančesterskomrzeći.
Podjednaki su statistički bili, ali je Junajted iskoristio svoje prilike, dok je Olimpijakosu De Gea seo na život, i to je to. Stari Junajted, u neku ruku.
Sad, to što ste vi mentalni šljam koji ne ume da pruži šapu ni u kom mogućem scenariju, to je opet lični fejl.
Placite navijaci arapa,rusa ,klubova bez trofeja i klubova koji se vade na istoriju kad su igrali radnici iz fabrika i to su im titule hahahah KLASA OSTAJE KLASA I DALJE CE DA VAS BOLI PLACITE SAD KO KOVINJALO JADNI SAMO SE NA SUDIJE ZALI OOOOOOO ROBIN VAN PERSIEEEEEEEEE
OVAKO JE TO COA NAJAVIO (za one koji nemaju Tviter)
Uskoro počinje meč između Mančester Junajteda i Olimpijakosa
Riba i pomfrit protiv girosa
Princ Čarls protiv svojih ušiju
Runi protiv Kembela
Mojes protiv glasova u svojoj glavi
Da li će sjajni trener ipak večeras pomoći domaćem timu?
Ili će i dalje uživati u penziji uz žvakaću gumu na tribinama?
Da li da vam otkrijem čiji brushalter sam našao u Balotelijevoj kućici za pse?!
Dobro došli na "Teatar snova", koji je jedan čovek za par meseci pretvorio u "Pozorište košmara".
Fudbaleri Mančester Junajteda su u crvenim dresovima i napadaće kao i obično, totalno neorganizovano u skladu sa Mojesovom taktikom.
Zaborave se ljudi. Zaborave da je to Mancester Junajted.
+милијон
Па нее може рођаче, јес да дувају курац ове сезоне, ал Руни, Ван Перси, Гигс... Па то има више фудбала у ногама него цела Грчка. Мсм није да ме брига ко је прошао даље, ал не можеш да дођеш на олд трафорд и да мислиш да ти је 2 гола предности доста.
Mozda ce stradati sledeci krug jer ne spadaju ove godine u rad najboljih i muce se, tako da definitivno su velike sanse da ispadnu, ali da ih potcenjuje neki Olimpijakos, pa nisu toliko prsli.
Kad razmislim bolje, u stvari je dobro sto je Junajted prosao dalje. Opao je malo pritisak na Mojesa, pa on moze da nastavi da ih sistematski unistava iznutra. Ionako ce Jedinstvo da nakanta bilo koja ekipa koju dobiju u cetvrtfinalu.
Larry Underwood
Samo da ne izvuku Bajern ili Real i imaju šanse da prođu dalje.
Iskreno se nadam da će mančester da izvuče atletiko ili dortmund, a u najgorem slučaju psž, samo da bi video koliko imaju šanse da prođu. O čelziju i barseloni naravno nema smisla govoriti.
jebo i otac
Нисам гледао цео меч, али јбт, колико навлачи судија за Манчестер. Класични цигански клуб.
А Грци исто нека пуше курац, ко их јебе кад нису регистровали Шћепакадабру.
Kolko ih je usralo jebote ja neveruem!
Pa koji ste vi pederbolaši, to je nevera. Aj' bar ne budite smežurana muda pa gledajte objektivno, a ne Mančesterskomrzeći.
Podjednaki su statistički bili, ali je Junajted iskoristio svoje prilike, dok je Olimpijakosu De Gea seo na život, i to je to. Stari Junajted, u neku ruku.
Sad, to što ste vi mentalni šljam koji ne ume da pruži šapu ni u kom mogućem scenariju, to je opet lični fejl.
Placite navijaci arapa,rusa ,klubova bez trofeja i klubova koji se vade na istoriju kad su igrali radnici iz fabrika i to su im titule hahahah KLASA OSTAJE KLASA I DALJE CE DA VAS BOLI PLACITE SAD KO KOVINJALO JADNI SAMO SE NA SUDIJE ZALI OOOOOOO ROBIN VAN PERSIEEEEEEEEE
Kako su ih lepo isprskali.
JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GRKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Ali kolko Kovinjalo nema pojma, nevera. Kolko ga samo boli kurac, ne zna sta prica covek..
ja sam gledo na OBN-u. Najjači komentatori ubjedljivo
OVAKO JE TO COA NAJAVIO (za one koji nemaju Tviter)
Riba i pomfrit protiv girosa
Princ Čarls protiv svojih ušiju
Runi protiv Kembela
Mojes protiv glasova u svojoj glavi
Da li će sjajni trener ipak večeras pomoći domaćem timu?
Ili će i dalje uživati u penziji uz žvakaću gumu na tribinama?
Da li da vam otkrijem čiji brushalter sam našao u Balotelijevoj kućici za pse?!
Dobro došli na "Teatar snova", koji je jedan čovek za par meseci pretvorio u "Pozorište košmara".
Fudbaleri Mančester Junajteda su u crvenim dresovima i napadaće kao i obično, totalno neorganizovano u skladu sa Mojesovom taktikom.
Izdajnik donese četvrtfinale. Poznavajuci staklene nogice vjerujem da mu je ovo i kraj sezone
Penal bio, onaj faul i nije baš, nije mogao nikako do lopte.
Kako god, isekli su bukve i idu dalje. Onako lepo, kad su ih otpisali. Zaborave se ljudi. Zaborave da je to Mancester Junajted.
Ne znam brale, ali Mančester, ako nešto ne promeni, mogo bi da strada neviđeno sledeći krug.
E baš je to poenta. Zaboravili Grci gdje dolaze, opijeni poslije one pobjede kod kuće. Velika greška.
+милијон
Па нее може рођаче, јес да дувају курац ове сезоне, ал Руни, Ван Перси, Гигс... Па то има више фудбала у ногама него цела Грчка. Мсм није да ме брига ко је прошао даље, ал не можеш да дођеш на олд трафорд и да мислиш да ти је 2 гола предности доста.
Mozda ce stradati sledeci krug jer ne spadaju ove godine u rad najboljih i muce se, tako da definitivno su velike sanse da ispadnu, ali da ih potcenjuje neki Olimpijakos, pa nisu toliko prsli.
Kad razmislim bolje, u stvari je dobro sto je Junajted prosao dalje. Opao je malo pritisak na Mojesa, pa on moze da nastavi da ih sistematski unistava iznutra. Ionako ce Jedinstvo da nakanta bilo koja ekipa koju dobiju u cetvrtfinalu.
Iskreno se nadam da će mančester da izvuče atletiko ili dortmund, a u najgorem slučaju psž, samo da bi video koliko imaju šanse da prođu. O čelziju i barseloni naravno nema smisla govoriti.