Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Videćemo.
Koliko god ja voleo Gigsa, teško je zamisliti da Junajtedu u finalnim fazama LŠ on biva najbolji na terenu.
Ovo danas je bilo kul, ali ipak je Olimpijakos, kad se sve sabere, drugorazredna ekipa spram Junajteda, čak i ove verzije, samo kad se povežu.
E sad, ja nikad ne bih otpisivao Junajted tako lako, iz prostog razloga što je to Junajted. Uvek može ovakav klik da se desi, pa da sa ovom ekipom išutiraju jedan Real ili Bajern, nije isključeno. Živi bili pa videli.
To i ja kažem Čavo, najbolja bi bila opcija Dortmund što se mene tiče.
I ja bih mnogo voleo dortmund - mančester, levandovski ne igra prvu, ako bi se igralo na old trafordu bilo bi gusto, možda bi i dobio mančester sa tipa 2:1 zbog očajne odbrane nemaca, ali bi na vestfalenu (jeb'o ih signal iduna) bilo jebeno mnogo. Ne znam samo kakva je situacija sa gundoganom i benderom, do kad su povređeni. Uopšte me, u slučaju da taj par bude izvučen, ne bi začudio i identičan scenario kao i večeras, samo sa obrnutim ulogama.
Iskreno, mislim da je mančester podređen u četvrtfinalu koga god da izvuče (izvini čavese, nisam 'teo jbg :) ).
Гледао сам прво полувреме, овај лик стварно обећава:
http://vukajlija.com/forum/teme/21743-liga-sampiona?strana=216#post_2706232
Иако Олимпијакос нема квалитет за најбољих осам, тренутно то нема ни Манчестер. Тако да су пропустили шансу да искористе одличан резултат из првог меча, али нико им није крив што су се усрали због важности меча. Баш ме занима на кога ће Јунајтед у четвртфиналу.
Koji bre Mančester, onaj deda koliko im je doneo za 40 godina za 3 ih je sjebao, uništio ekipu a sledeći kad dođe krenu da ga pljuju i da oteža posao da ga neko na bilo koji način stigne. Ne bi on imao prezime ko traktor. Fudbal koji igra Mančester se ne igra evo sad će peta godina. Bajern ih gazi fazon u dvomeču 7 golova razlike.
Forca jorgandžije!
Gledao samo prvo poluvreme i mnogo mi je krivo što Olimpijakos nije iskoristio onu šansu. Ne znam je li bio penal, to ne mogu da tvrdim jer ne znam kojim intenzitetom ga je onaj slepac udario.
Pa to bi trebalo da puknu poput Velikog praska maćore. Ne sporim ja kvalitet Junajtedovih igrača, ali jednostavno se bukvalno sve okrenulo protiv njih. Još je samo falilo da ispadnu sad protiv Olimpijakosa i to bi bio potpuni debakl. Ovako, nije sve toliko crno. Po mom mišljenju, ubo si upravo dve ekipe protiv kojih Junajted apsolutno ne bi imao šta da traži. Ako izbegnu njih, svašta je moguće.
Ja dan-danas ne mogu da prežalim onaj Geceov transfer i onaj Dortmundov tim. Neću da serem da sam njihov navijač još od pre devedesedme, ali mnogo volim da gledam onakav fudbal, k'o i skoro svi ostali. Neka im jebeno drvo od Levandovskog, ali 'de baš njega uzeše, decu im nacističku jebem... Još ako budu uzeli Rojsa, e onda stvarno aukurac.
Što se kobednika tiče, tu nema nešto mnogo priče. Tri glavna favorita su, po mom šuntavom mišljenju, Real, Bajern i Čelsi, tim redosledom.
Mančester je uz Dortmund najslabija ekipa od ovih koje su prošle, ali smešno je govoriti da ne mogu nikoga da izbace. Izbacivali su mnogi jače od sebe i osvajali, a da nisu vrh, tako da ih ne bi olako isključivao nikako. Nije njima ovo prva LŠ, niti su igrači loši i neiskusni. Daju sve od sebe, malo se poklopi i izbace koga 'oćeš.
Sinoć su bili bolji tim, ovi išli na kontre, Mančester izašao da postigne tri gola, postigao i to je to. Bolji je svakako od Olimpijakosa, koji je nekako, gledajući neke izjave u ove dve nedelje, potcenio maksimalno Mančester. Od prvog sudijskog zvižduka su se zaleteli. Mentalitet.
Apsolutno. To Junajtedu može biti ogromna prednost - što su potcenjeni od strane protivnika ove sezone, a to je čista naivnost.
Naravno da nisu favoriti ove sezone za LŠ, i da, ako im zapadnu Bajern, Real, Barca ili čak Čelzi, će da bude veselo i verovatno bolno, ali opet kažem, to je Junajted, nemojte otpisivati mog deda Gigsa i ostatak čete. :)
Ova eliminacija Olimpijakosa je najgore sto se moglo desiti Ljancesteru - Mojes ostaje, a sa njim i svi problemi. Sto je svakako odlicna vest za nas hejtere Ljancestera. Naravno da ne mogu proci nikoga u sledecoj rundi, nemojmo se zavaravati, pa oni su ove godine u PL gubili kod kuce od Totenhema, Njukasla, Evertona, cak i VBA, a da ne racunamo kupove!
Sigurno je da traze zamenu Mojesu, ali posto se planira dugorocno, a ne do kraja sezone, pitanje je ko je u igri.
Ljančester dobijo Bajerna, Barsa - Atletiko, Real - Borusia, PSG - Čelzi
Mančester bolje da nije prošao jebaće ih ovi jako.
Mogu da bace peskir u teren
Моћи ћу Златану с апетитом да јебем мајку.
Наравно да ћу да навијам за љанчестер!
Барса - Атлетико, њааах, немам осећања.
Реал - Борусија, вероватно за Борусију због ових наших.
ПСЖ - Челзи, иста прича, с тим што ме ПСЖ мало и нервира. За нијансу више од Челзија. лоло
Barsa - Atletiko po mom mišljenju jedini meč koji je 50:50.
Real će verovatno da otrsi Dortmund, Čelsi za nijansu u prednosti protiv PSŽ-a, a Mančester je dobio najgoreg protivnika. Bajern ukenjalo maksimalno. Nadam se da će biti tesno...
Iako mrzim Barsko ko tvora ali nije ovo nameštanje zbog njih nego jednostavno da se uzmu pare od utakmica tako što favoriti neće ispasti već sada. Normalno je to.
Ko se s kim ukrsta u polufinalu?
Prve reakcije nakon žreba https://pbs.twimg.com/media/BjP1yD-IQAA0q2P.jpg