Деки, најгоре је што је на обе стране исти цигански фудбал, тако да ми је свеједно која је утакмица, него реко' да видим која је боља. Изашао овамо дијего кошта, а овамо ме опет мање смарају рибери, робен и компанија од бускетса, ћавија и месија. Тако је, гледамо онда бајерн. Има ли ко добар линк? На овом стриму арене који имам преносе барселону, набијем их на курац.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
usao kagawa on im je dugo nabijao komplekse sad cemo da vidimo sta ce biti
Деки, најгоре је што је на обе стране исти цигански фудбал, тако да ми је свеједно која је утакмица, него реко' да видим која је боља. Изашао овамо дијего кошта, а овамо ме опет мање смарају рибери, робен и компанија од бускетса, ћавија и месија. Тако је, гледамо онда бајерн. Има ли ко добар линк? На овом стриму арене који имам преносе барселону, набијем их на курац.
Imaš dobar strim na prošloj strani.
Ahahahahahahaha
nisam.
Ne mogu da se raspravljam sa tobom JEBEM TE GLUPA.
etid: IDI GLEDAJ JELEN SUPER LIGU kad nisi za bolje.
http://www.sportlemon.tv/20140325/vv5330af11c7f5f3.29228294-780755.html ne mere bolje od ovog jebiga
feridinand vec dusu ispustio jebo ga otac
http://www.sportlemon.tv/20140401/vv533aeb81e18690.07041156-787322.html
и овај је скроз пристојан за сад.
Na pretprošloj je strim, sori.
Ti bolje uzmi da učiš gramtiku marererere.
TRPAAAAJ
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
TO NEMANJA BRATE MOJ!
AAAAAA TAKO JE BREEE
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~!!!!!!!!!!!!!
SRBINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ВИДАРА КАПИТЕН!
TO je taj prdooooooooooooooNJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAA!!!!!
PUNI CIGANE I JEDNE I DRUGE BREEEEEEEEEEEEEEEEEE
ЈЕБИ ВИДО ШВАПСКЕ ЦИГАНЕ ШВАПСКЕ ЦИГАНЕ ШВАПСКЕ ЦИГАНЕ!!!!!!
Isteraj govno čupavo sve ti jebem!
KO JE MALOPRIJE REKAO DA ĆE GA VIDARA UTRPATI NEK UZME SSEBI PIĆE OD MENE! DODIJALO MU GLEDATI VELBEKA SMOTANOG
Gvardiolina mrtva taktika.