Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahah, videste li Austrijskog crnju?
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10013851_288682527967170_1909420740_n.jpg
Jebem mu mater ja, što li on ne izgine peder.
Jadan Felaini, izgubio se.
KONJU VELBEČE! KONJU!
Felaini ništa ne zna. Treba da ga iseku i u vurunu.
Velbek majku mu jebem retardiranu, crnčuga hoće da lobuje, pa daj gol prvo, posle se kurči!
Pa daj korner da izvedu jebem mu sve.
ne znam za vas ali meni srce oce da pukne puac me adrenalin sto zbog tiketa sto zbog junajteda ,mozda je ostalima dosadna tekma meni kao svaki minut da cekam milion evra
vidite da ne znam ni sta pisem
Mančester se zatvorio k'o Javor jebeni, lolo, ali neka ko jebe ovakav Bajern, ovo nije nemački fudbal što Bajern igra, već španski-pederski fudbal.
Најсмешније што онај лоб не би ни стигао до гола, јебено.
А очекујем да га Видара метне у другом, можда Бајерну, а можда и сам себи.
Aj ne seri liče. Zato španci najviše uživaju u igri...
Ne kontam šta si napisao, verovatno da ne serem.
A šta sam loše rekao, maltene isto ovako je igrala Barselona kada je Čelzi izbacio 2012, čini mi se sličan scenario ako Manča nastavi sa ovakvom odbranom.
Па у праву је човек, класичан цигански фудбал. Само нешто круже као пичкице.
Gvardiola što dotakne pretvara u ciganštiju. Šteta što igraju protiv Mančestera, pa ne mogu da navijam protiv njih.
Zato što si reko da igraju ko ''pederi'' a nije tako... Igraju pas igru što je najzanimljivije i najlepše za gledanje.
A bio je Bajern kul tim nekada, do početka ove sezone.
+ 1
A ti si se uvredio što sam rekao da su pederi?
Ahahahahahahaha
Какве су прогнозе, која ће бити боља утакмица од ове две, шта да гледам?
И има ли неког јако квалитетног линка, макаронац, јеси ли жив?
ja gledam junajted ne pada mi na pamet da gledam cigane pederske
To ti se čini jer je u Bajern stigo Guardiolla, koji je doveo Alkantaru i Gecea i promenio sistem igre.
Bajern je izgubio dušu od kada je on došao, postali su ciganski pederi iz Katalonije, samo da im na dresovima još piše UNICEF.