Liga šampiona!

1. ima vlc al kurcu ćeš naći to našo jednom gazimudo i nikad više

2. http://fudbaluzivo.webs.com/
    Imaš svakakvih, pa ti biraj.
    Po inostranstvu (strani sajtovi) obično imaju bolje strimove. Ali za strim se prvo gleda da radi, da ne secka, pa tek onda kvalitet slike, jebeš ga.

3. Uh, preseče me govnar ćelavi.

4. ок, чисто да видим дал то уопште постоји.

5. AJMO VIDARA IZLOMI NOGE MANDZUKI

6. Saće Graškić da ga metne.

7. Каква голчина Дијега и то у оваквој утакмици, болес’

8. LoL Mare dečko tebi nisu sve ovce na broju.

9. nije lose ,za revans kad se vrate evra i rafael da ih rasturimo :(

10. Драго ми је због Видића, капитенски је одиграо последњи европски меч на Олд трафорду. У Минхену очекујем победу Бајерна са 2 гола разлике.

11. Drago mi zbog atletika što su jebali separatiste

12. nisam imao prilike da gledam tekmu,al drago mi je zbog rezultata.jos sam i tiket mogao dobiti.odigrao keca na manc.kako i ne bi kada je kvota 7 i odigram x na barsu i atletiko.bice jebeno u revansima,samo sto mislim da manc nema kapaciteta za minhen,al dobro,tako se mislilo i za arsenal pre koju sezonu.atletiko je odlicna ekipa,ekipa koja najvise igra timski od svih koje igraju u ls trenutno.

13. Kako ćemo lepo izgaziti Bajerna u Minhenu :)
    Malo flešbekova iz '99 da dožive.

14. ja dozivljavam flesbekove iz 99te.gore antenu,levo,dole,jebemulebrazeni.jel gol bio?nije,jeste.sta je koji kurac...koji minut...

15. Onaj Diegov gol je... aiks

16. То што каже Санитарни, Атлетико игра најбољи тимски фудбал и тиме надомешћују недостатак у играчком кадру тј немају толико звучна имена као остали. Много су готивни.

То што каже Ђони је болест :(

17. Nekako, naravno da je Bajern favorit, ima super rezultat i sve, ali toliko iskljucivati jedan Mancester Junajted, jedan od 5 najjacih klubova sveta je ipak malo...hm sta znam, videcemo revans. To je Mancester ipak.

18. Ovi iz Mančestera su idioti što puštaju Vidaru da ode. Ko će onda da igra i odbranu i napad?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.