Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Сад није ни у 20. Али ипак, Јунајтед је то, јбг, њих никад не можеш отписати.
Морају да постигну гол што значи да ће морати да се отворе што даље имплицира да ће их Робен и цо издоминирати анално и орално са 7 комада.
Tako su prognozirali i za večeras pa ništa od toga.
http://pokit.org/get/img/fda6c22f5a681b6a32534e3caae6a5bd.jpg
Ау, који ће лајв бити у Минхену, ту треба испратити у синглу двојку и дуплу победу на Манчестер, има да буде квота милион.
Можда ће Манчестер и да усере у реваншу, мада се видело и вечерас да су доста лошији, а још морају да се отворе у следећем мечу. Тако да или ће успети да га увуку на брзину па да се бране или ће их разгузити Бајерн из све снаге (што је много реалније).
И Фелаини је стварно курац, бушан МУ само тако на средини, а по страни туку Робен и Рибери. Чудо како су извукли реми. Али опет, Манчестер је то.
Вечерас нису морали да постигну гол, било је важније не примити гол коткуће.
Mislio sam da je prognozirano raščepljivanje.
А то прогнозирају неки чобани будале :)
Dobar je ovo rezultat za Bajern sasviM. Imaju revans kuci, Junajted mora da postigne gol u revansu. Ne mora se uvek pobedjivati spektakularno, bitno je da se pobedjuje samo.
Naravno, Bajern je favorit, ali ajde baš da vidimo tih sedam komada, od Riberija koji se nije video i Robena koji nije uspeo čestito da pređe onog pokušaja levog beka što je igr'o mesto Evre.
Kao i većina, navijam za Mančester u ovom dvomeču, ali ako nekim slučajem prođu-znači da je ispala trenutno jedna od dvije najjače ekipe u Evropi. Rutavo je što tamo Junajted mora da jurca za golom i da se perfektno taktički postavi, a to im ove sezone, vidjeli smo, nikako ne ide. Ja bi turio Ćićarita od početka, ko mu jebe mater. I to umjesto Felainija. A onda čupavog ubacio u 65tom da grize. Nadam se produžecima.
Ako bi večeras neko od plavih bio ljubazan da izvadi Zlatanu slezenu. Hvala.
Ja mislim da Bajern lagano prolazi, nekih 3:0 fazon. Jaki su previse za ovaj Mancester i plus kod kuce igraju. Ovih 1:1 je realno dobar rezultat za Man Utd, u odnosu kakvu sezonu imaju, i od kakvih su sve ekipa gubili. Nebitno kako su igrali, mislim da se ni oni sami nisu nadali ovome. Sve u svemu, ne vidim kako Man Utd moze da prodje dalje u Minhenu, ali uvek postoji sansa, LOPTA JE OKRUGLA!!!!
Barsa-Atletiko. Ako neku ekipu ne podnosim, to su patuljci, ali svakako bih igrao na njih u revansu. Prvo, igraju u Spaniji, igrali na Kalderonu xy puta, nije to za njih sad ne znam kakvo gostovanje.Drugo, godinama igraju ovo takmicenje skoro do kraja, znaju kako se igra i mislim da ce prelomiti to na iskustvo, ili na Xavi i Inijestu. Daleko od toga da ce biti lako i da ne bih voleo da ih isprasi Atletiko, ali imam neki osecaj da ce biti nekih 0-2 lagano, uz penal smrdljivi, kako su navikli.
Veceras ocekujem naplatu Reala Dortmundu, da im jebu mamu majcinu za proslu sezonu. I da Zlatan, iako mi je taj PSG generalno ogavan, ojebe Celzi,jer stvarno ne bih podneo da oni imaju dve titule prvaka Evrope. Zamisli, Celzi. Sto je najgore, ove sezone i nisu toliko odvratni, ali ih i dalje ne podnosim jer su vestacka ekipa. Kao i PSG, ali kako Zlatana da ne gotivis. :)
Bvdga, zamolio bih te da definišeš "vještačku ekipu".
oba x danas.
Зар је потребно објашњавати шта је вештачка екипа?
Летите са Етихадом.
Izgleda sam ja glup, meni je potrebno. Pitam konkretno zbog Čelzija. Do kad će biti vještačka ekipa i šta je potrebno da naprave da postanu "prirodna"?
I da neko objasni prirodnost Bajerna, koji će UBR na leto dovesti i Drakslera.
Dzonovane, potrebno je da nemaju milijardera vlasnika.
Чекај, сад стављамо у исти кош један Бајерн и екипе као што су Челзи, Сити и ПСЖ?
Џоноване ниси глуп, нисам то рекао нити имам разлог то да мислим, али ако пратиш фудбал дуже од 5 година онда ти није потребно објашњавање. Е ако не пратиш онда ок.