Liga šampiona!

1. toliko iskljucivati jedan Mancester Junajted, jedan od 5 najjacih klubova sveta

Сад није ни у 20. Али ипак, Јунајтед је то, јбг, њих никад не можеш отписати.

2. Морају да постигну гол што значи да ће морати да се отворе што даље имплицира да ће их Робен и цо издоминирати анално и орално са 7 комада.

3. Tako su prognozirali i za večeras pa ništa od toga.

4. Ау, који ће лајв бити у Минхену, ту треба испратити у синглу двојку и дуплу победу на Манчестер, има да буде квота милион.

Можда ће Манчестер и да усере у реваншу, мада се видело и вечерас да су доста лошији, а још морају да се отворе у следећем мечу. Тако да или ће успети да га увуку на брзину па да се бране или ће их разгузити Бајерн из све снаге (што је много реалније).

5. И Фелаини је стварно курац, бушан МУ само тако на средини, а по страни туку Робен и Рибери. Чудо како су извукли реми. Али опет, Манчестер је то.

6. Tako su prognozirali i za večeras pa ništa od toga.

Вечерас нису морали да постигну гол, било је важније не примити гол коткуће.

7. Mislio sam da je prognozirano raščepljivanje.

8. А то прогнозирају неки чобани будале :)

9. Dobar je ovo rezultat za Bajern sasviM. Imaju revans kuci, Junajted mora da postigne gol u revansu. Ne mora se uvek pobedjivati spektakularno, bitno je da se pobedjuje samo.

10. Сад није ни у 20. Али ипак, Јунајтед је то, јбг, њих никад не можеш отписати.

Naravno, Bajern je favorit, ali ajde baš da vidimo tih sedam komada, od Riberija koji se nije video i Robena koji nije uspeo čestito da pređe onog pokušaja levog beka što je igr'o mesto Evre.

11. Kao i većina, navijam za Mančester u ovom dvomeču, ali ako nekim slučajem prođu-znači da je ispala trenutno jedna od dvije najjače ekipe u Evropi. Rutavo je što tamo Junajted mora da jurca za golom i da se perfektno taktički postavi, a to im ove sezone, vidjeli smo, nikako ne ide. Ja bi turio Ćićarita od početka, ko mu jebe mater. I to umjesto Felainija. A onda čupavog ubacio u 65tom da grize. Nadam se produžecima.

Ako bi večeras neko od plavih bio ljubazan da izvadi Zlatanu slezenu. Hvala.

12. Ja mislim da Bajern lagano prolazi, nekih 3:0 fazon. Jaki su previse za ovaj Mancester i plus kod kuce igraju. Ovih 1:1 je realno dobar rezultat za Man Utd, u odnosu kakvu sezonu imaju, i od kakvih su sve ekipa gubili. Nebitno kako su igrali, mislim da se ni oni sami nisu nadali ovome. Sve u svemu, ne vidim kako Man Utd moze da prodje dalje u Minhenu, ali uvek postoji sansa, LOPTA JE OKRUGLA!!!!

Barsa-Atletiko. Ako neku ekipu ne podnosim, to su patuljci, ali svakako bih igrao na njih u revansu. Prvo, igraju u Spaniji, igrali na Kalderonu xy puta, nije to za njih sad ne znam kakvo gostovanje.Drugo, godinama igraju ovo takmicenje skoro do kraja, znaju kako se igra i mislim da ce prelomiti to na iskustvo, ili na Xavi i Inijestu. Daleko od toga da ce biti lako i da ne bih voleo da ih isprasi Atletiko, ali imam neki osecaj da ce biti nekih 0-2 lagano, uz penal smrdljivi, kako su navikli.

Veceras ocekujem naplatu Reala Dortmundu, da im jebu mamu majcinu za proslu sezonu. I da Zlatan, iako mi je taj PSG generalno ogavan, ojebe Celzi,jer stvarno ne bih podneo da oni imaju dve titule prvaka Evrope. Zamisli, Celzi. Sto je najgore, ove sezone i nisu toliko odvratni, ali ih i dalje ne podnosim jer su vestacka ekipa. Kao i PSG, ali kako Zlatana da ne gotivis. :)

13. Bvdga, zamolio bih te da definišeš "vještačku ekipu".

14. Зар је потребно објашњавати шта је вештачка екипа?

Летите са Етихадом.

15. Izgleda sam ja glup, meni je potrebno. Pitam konkretno zbog Čelzija. Do kad će biti vještačka ekipa i šta je potrebno da naprave da postanu "prirodna"?

16. I da neko objasni prirodnost Bajerna, koji će UBR na leto dovesti i Drakslera.

17. Dzonovane, potrebno je da nemaju milijardera vlasnika.

18. Чекај, сад стављамо у исти кош један Бајерн и екипе као што су Челзи, Сити и ПСЖ?

Џоноване ниси глуп, нисам то рекао нити имам разлог то да мислим, али ако пратиш фудбал дуже од 5 година онда ти није потребно објашњавање. Е ако не пратиш онда ок.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.