Liga šampiona!

1. шта, то њих чини готивнијим од "вештачких" клубова? То што су од почетка имали предност у односу на све остале клубове? Сад кад не игра Ливерпул ЛШ, е сад бих баш волео да ове сезоне ПСЖ попиша старе богаташе, као што су они раније пишали по "сиротињи". САМО НАПРЕД АРАПИ!

Њет. Па мени првом ни тај Реал, ни тај Бајер нису готивни, чак ни Јуве рецимо (вероватно ми се не дојми црно-бела комбинација) . Ал опет више поштујем Јувентус него Сити. Мртви Реал 15 година није избацио два крштена играча, у дуговима су до гуше а вамо дају 100 милиона за Бејла. Издркавање. На силу оће да парирају Барселони којој бар скидам капу на систему који поседују и најбољој омладинској школи која сваке године избацује неке таленте. Ал јбг Нејмар је Нејмар, морају и они да се једном џД

Једноставно, више волим да видим кад неко са релативно ограниченим буџетом и играчким кадром без супер звезда које коштају 100 милиона, уз сјајан тимски дух и дисциплину направи неки успех него кад неки Шеик коме се дигла патка узме и пљуне у неки небитан клуб милијарде и доведе све што се може довести и као ајде да се играмо. Да, ту мислим на МОЋНИ АТЛЕТИКО, ВАМОС ЧОЛОООО ПИШАЈ РЕАЛУ И ПО АРАПИМА

А ваљда имам тај став јер сам у души сам традиционалиста, историја ми је јако битна, то да се надовежем горе на Боксерову реченицу.

2. Oćel preživeti barsa 2 godine bez dovođenja igrača sad pogotovo kad nemaju krštenog golmana

3. Неће, до сад су живели од довођења играча, имају лош Б тим и омладинску школу генерално.

4. A jebiga nemož ni jedan klub da živi bez dovođenja igrača pogotovo ako počnu da beže najbolji.Evo malo malo pa ih mesi uslovljava

5. Па и ту историју су и они једном морали почети стварати....
    Исто тако ће за 50 година неко да дивани форе типа ПСЖ има традицију, а пљуваће по неком будућем ''скоројевићком'' клубу....
    И Барселона је потрошила гро пара на Нејмара, Роналдиња, Ибрахимовића, Дека, Виљу, Ето'оа, Анрија, Маскерана, Санчеза, Данија Алвеша, Албу, Кеирсона, Чигринског, па и Пикеа и Фабрегаса су враћали из Јунајтеда односно Арсенала....

6. Diperu, jeste ali će tada neki Psž da ima istoriju od 50 godina a Liverpul i Real od 100. Ako me razumeš.

7. Једноставно, више волим да видим кад неко са релативно ограниченим буџетом и играчким кадром без супер звезда које коштају 100 милиона, уз сјајан тимски дух и дисциплину направи неки успех него кад неки Шеик коме се дигла патка узме и пљуне у неки небитан клуб милијарде и доведе све што се може довести и као ајде да се играмо.

То јесте кул, мада ретко потраје и ипак највише трофеја узимају они који су међу највећим потрошачима. Ја навијам за Ливерпул, али не могу да не видим да је дао 40 милиона за Керола, 20 за Даунинга и слично. Пуцало се и 40 за Бербатова, Хави Мартинеза, а свима је крив Сити.

8. A jebiga nemož ni jedan klub da živi bez dovođenja igrača pogotovo ako počnu da beže najbolji.Evo malo malo pa ih mesi uslovljava

Naravno da ne može. Može da živi ali ne i da dominira. Ako je Barsa propustila neki trofej u zadnjih 6 godina to je učinila zbog Valdeza. Lik ih je koštao premnogo pošto je preloš golman. Da su sve te godine imali Casiljasa na golu za 6 godina Bog me ubio ako bi primili više od 20 golova sa onolikim posedom lopte u njihovim nogama. A midžeti oće u znak zahvalnosti da mu ponude nov ugovor u znak zahvvalnosti ako ne pronađe nov klub. Budale.

9. Јашта маћорекс, ал' оно што ја хоћу да кажем јесте то да су и Реал и Ливерпул морали да почну са тим једном, тј. да се нису формирали са већ освојеним трофејима.... Е ту своју традицију ови тимови почињу да пишу у садашњости....
    Челси би ми и даље био омиљени клуб и данас из Енглеске, али ми је свакако драже да видим како освајају титуле....
    Ево, примера ради, волим Виљареал у Шпанији и Ренџерсе у Шкотској, ал' би ми свакако било драго да и у њих неко упумпа новац да постану још јачи тимови.... О Звезди да не говорим....

10. Кажем, ако и кад буде тако за тих 50 година онда ок, састаћемо се овде па ћемо диванити. До тад ће за мене бити просечни клубови који су имали срећу да неки Ал бин Зајеб Омар Шариф у њих истресе 5 милијарди и да после спавања са камилама окуша мало срећу у фудбалу џД

Едит јер напомињем, поред толиких улагања дође Барса са тимом у ком од 11 има својих 7 играча и исере им се у уста. Конкретно причам сад за текму Сити-Барса.

Барселона је потрошила гро пара на те играче али је исто тако сваке године избацивала барем по једног свог талента и зарадила добар део тог новца од продаје својих играча. Или то их враћала са каљења. Ено сад имају оног Дефалсасакако већ у Евртону, не знам оће ли га враћати.

11. Real je sad puno jači sa podmlatkom, Isko ima da jebe i ona Vrana.

12. Naravno da ne može. Može da živi ali ne i da dominira.

То јест, може да живи али не и да доминира, добро речено. Мала бара пуна крокодила, имаш добар тим али буљу од голмана и човек те закопа кад је најбитније. Мораш имати 11 играча подједнаког квалитета. Конкуренција је о г р о м н а. Гледам Премијер лигу, ено Челзи са онаквим тимом неће узети титулу, хаос.

Ни ја не могу да не види али ни да верујем да је Ливер дао толико пара за та два дрвета. Шташ, сигурно су их гледали на ВХС касети, ту су мећали ко луди лоло

13. Бохоре, Иска су довели за 30 или више милиона, не знам баш тачну цифру.

14. A Varana? Smeo sam da se zakunem da je njiove gore list Isko.

15. За њега не знам, могуће да је из омладинске.

16. Челси, Сити и ПСЖ нпр. имају сигурну будућност јер су клубови из Лондона, Манчестера и Париза и имају доста фанова широм света, тако да ако их ови и буду продавали, продаће људима који ће исто пуно улагати у њих.... Анжи и Малага нпр. су мали тимови били, поготово Анжи.... Зашто је тај Руја куповао Анжи само он зна....
    Исто би сигурну будућност имали нпр. Атлетико, Борусија, ЦСКА....
    Барселона није избацила неког талента од како се Меси разгоропадио у сезони 2008/09, а многи су попут Кркића и Ђованија дос Сантоса пропали.... Чак је и Тијаго продат Бајерну, а био би нови Ћави у Барселони....

17. Varana došo za nešot manje od 10 milki

EDIT iz francuske

18. A Varana? Smeo sam da se zakunem da je njiove gore list Isko.

Doveli su i Varana iz Lensa.

19. Сад сам баш погледао. Има и Реал добрих талената.... Мата је њихова школа, Солдадо такође (мада се он сјебао што је отишао у Тотенхем).... Хесе и Мората се наводе као доста талентовани, ал' видећемо шта ће од њих бити....
    А играча попут Барселониних ПЕдра, Монтоје и Теља их имају још више....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.