Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja ceo život navijam za romu, čak i prije no što sam počo da gotivim katalonce. Ja tvrdim, da oni nisu vještački klub. Jeste tu bilo bogatih vlasnika, al nisu htjeli da se troše pička im materina pa su ili pojačanja dovodili za maksimum maksimuma 15 milki ili su oni proizvodili kao Totija, De rosija i sada Destra, Florencija itd.
Atletiko Madrid, Porto, Vest Hem je takodje jedna od najvećih škola u engleskoj, Ajaks itd. takodje nisu vještački a mogu da se nose sa najvećima ili su bar mogli.
Да није Вест Хема, не бисмо имали Френкија :-)....
И ладно пусте Илајџу Вуда у филм о Вест Хемовим навијачима. Тачно за попиздит, штоно кажу браћа Кроасани.
То је као да су тутнули Босиљчића у Експендаблсе....
Он би завео противнике својим шармом или их бар ослепео аблендујући дугим светлима.
Шефилд је освојио аматерски ФА куп 50 година пре него што је основано ово вештачко такмичење.
Ало оћеш да ти уперим Босиљчићеве фарове у очи да ослепиш?
Neki ovdje spominju poslovaanje Bajerna, tom klubu iako ga negotivim moram mu skinuti kapu. Vlasnici su navijaci i svake godine uspjesno posluju ustvari najbolje posluju od svih sportskih kolektiva, a imaju pravo jeftine karte za tekmu plus mozes pivo na stadionu pitu. Uprava Bajerna je godinama radila da stvori brend i da stvori stabilan klub, nisu duzni imaju bruku para plus mogu dovesti bilo kojeg igraca kojeg pozele, a da niko ne stane iza njih. Sjetite se samo da su oni spasili Borusiju od bankrota svog najveceg rivala. Koji bi to klub danas uradio? Procitajte ovaj tekst i vidjecete da se Bajern zalaze za ravnopravnost u ligi sto se ostalih stvari tice van fudbalskih terena. http://www.b92.net/sport/teme/novakovic.php?yyyy=2012&mm=12&nav_id=670527
Sto se Reala tice oni su drzavni projekat od Franka i to je svima jasno, drzava Spanija stoji iza njega kroz historiju. Najbolji primjer je kad su htjeli da prave novi trening centar, opcina im prodala neko zemljiste, koje kosta bruku para, za marku, a stari trening centar otkupila za nekoliko miliona. Koliko Real duguje poreza Spaniji to samo oni znaju ustvari duzni su preko po milijarde eura i opet kupuju igrace od sto miliona. Pitanje je samo kako? Barselona je također katalonski projekat i iza nje stoji najbogatija regija u Španiji. Oni da nisu prekrsili onaj statut bez reklama na dresu oni bi propali. Real i Barsa su povlasteni u Spaniji od svega. Tv prava su veca 6 puta od ostalih klubova. Odgledajte http://www.youtube.com/watch?v=dUk4CjGAB94
Svi koji ga poznaju pričaju sve najbolje o njemu - aca informacija
УЛАЗИ ЈОЈИЋ МАЂИЈА, САЋЕ 3:3, САМО ГЛЕДАЈ!!!
Ahahahahahahahahahahaaha koji majstor!
http://www.twitlonger.com/show/n_1s18bqc
jebi cigana murinja
Ја кад сам причо после групне фазе да ће ПСЖ у полуфинале људи ми се смејали. Мада, није се зајебавати са Челзијем на Бриџу. Ал, реално је да Паарижани иду даље.
Ja samo da kazem. Jebi Dortmundoa i CelzioA! :) Rezultati po meri sto se mene tice.
https://www.youtube.com/watch?v=gDB4tTnTThQ
Гледам неки клип на каналу бундеслиге пре неки дан с неким врх головима и неки лик што има 35 да гол маказицама и коментатор каже. ЈЕАРС МЕЈБИ ПАС БУТ КЛАС ИС ЕТЕРНАЛ. То је ово исто. Можда године иду ал класа овог човека Дијега никад неће да прође. Нисам ништа лепше видео у скорије време. Лепота фудбала у ногама овог човека, просто се запитате да ли је реално. Свака част Дијего, свака част
Ljudi doveli ter Štegena, jednog od najtalentovanijih mladih golmana (posle Kurtoe, po mom skromnom mišljenju, najboljeg mladog golmana).
Deulofeu.
+ zilijon
Kol'ko ja gotivim tog Alkantaru, kakav je to tehničar, sunac ti poljubim... Ali kurac. Majmuni morali da ga prodaju.
Ima Real talentovanih igrača iz svog pogona, ali oni ne znaju, tj. jako retko prepoznaju pravog talenta i onda uzmu i bace ga u neku pizdu materinu i on postane igračina. Isto tako dovedu nekog van der Varta, Snajdera, Kasana, i štatijaznamkogasvene (noutajmforspejs) za ogromne pare i unište ih. Poserem ti se ja nasred takvog kluba. A što je najgore, ja stvarno gotivim kako oni igraju. Ali jebiga, ko ne bi igrao napadački sa onako predrkanim timom.
Što se Barse tiče, stvarno mi bode oči da to nije više ona Barsa koja u jednoj utakmici ima brda prelepih akcija, nego ih bude 2 ili 3, 4 plafon, ali to kad igraju protiv nekog Valjekana kod kuće. Mnogo bih voleo da vidim malog Deluofeua (ako sam ga ubo) u prvom timu, da mu se da šansa, jer je mali već sad mnogo dobar igrač. Odličnu su zamenu našli za ćelavog i tu su pokriveni za narednu deceniju. Problem će biti vezni red i odbrana, odnosno naći nekoga ko je takva klasa kakva su Ćavi i Pujol, a ni Inijesta nije baš mlad. Sve u svemu, što se Lize šampinjona tiče, željno iščekujem revanš u Madridu.
Što se Dortmunda tiče, odmah na početku sam rekao da im je ono malo jermensko govno čist promašaj, i upravo tako. Nije on loš igrač, ali on je brate plaćen 24 jebenih miliona jevreja. Za te pare su morali da dovedu bolje pojačanje. Jedino sam srećan što im ide ona bukvetina u Bajern. Ali kurac. Imali su stravičnog talenta, ali Bajern je imao pare. Kako mi je krivo za onaj prošlogodišnji tim... Haos.
Za PSŽ mi je mnogo drago što su nakantali ona veštačka govna. Mis'im, i oni su se sad izveštačili, ali su mi 100 puta draži od ovih govana.
Mančester prijatno iznenađenje. Bajern dobija 2:0 u revanšu i glat završava pos'o.
Finale Real - Bajern, Real dobija posle produžetaka.
kolko serete uuu
kako vam nije glupo da se tako tripujete oko navijanja za kompanije koje prodaju ulaznice i dresove i idu u maleziju kao cirskus da se slikaju sa fanovima. ajmo koka kola, jebi pepsija
Nije Barsa prodala Alkantaru nego je on htio da ide jer nije imo zagarantovano mjesto u prvoj postavi.. Mada bih ja metnuo njega i injestu u vezni a cavija na zadnjeg mjesto buskeca. Inače kažu da je Rafa, brat od Tijaga veći talenat nego on. Ima i onaj crnjo špic u b timu koji kida kako igra , i Sergi Roberto je sjajan tako da izdržaće se te dvije godine samo ako odobre transfer ter štegena, greota da jedna barsa propadne.
Па није две године, него два прелазна рока. Дакле годину дана.