Liga šampiona!

1. A prvo napisali dve godine serem im se u novinarstvo

2. Izgleda da je propao transfer Ter Stegena i Halilovica.

3. ter stegen uz kurtou i de heu najbolji mladi golman na svetu,za 5 godina u samom vrhu ,nadam se da nece u barsu jer ce tada resiti golmana za narednih 15godina plus ako ojacaju odbranu bice nezaustavljivi

4. ко ће да брани за шпанију и италију кад им се пензионише ова генерација голмана?

5. De Gea?

EDIT: A Italija ce uzme nekog iz Livorna fazon. Mandjarea.

6. Ima onaj klinac leali koji kida kako brani, plus Sirigu nije mnogo star.

7. onaj mali iz udinezea sto je sjebao brkicu prvu postavu(mada nije to tesko) 17 godina ima brani svaku spasava ih fazon skulet ili tako nesto kazu novi bufon ,ne znam da l je italijan

8. Ima onaj nackli Perin iz djenove koji kida.

9. Može li Čelzi do 2:0?

10. Može Čelsi i da ubije PSŽ lako. Tipujem na rani gol, tipa u prvih 15 minuta, i kasniju dominaciju. Faliće mnogo Zlatan.

11. Ali je neverovatno koliko Princ iz Uba fali Čelsiju. Nisam očekivao da će im toliko bitan biti.

12. Može Džonovane. Nešto mi se ukurvio Murinjo, kao teško je, nemoguće, skoro kao da im čestita prolaz. PSG se malo kurči....Murinjo je zajeban. Posebno kada tako igra još od poraza te igrice. Ja mislim da će ih Čelzi izgaziti večeras.

13. А преноси наравно Арена52? Маму им јебем...

14. Murinjo se pravo uskurčio i izgleda da će ostati bez ijednog trofeja ove godine. PSŽ nek mune jedan gol i prolaze. Real oslabljen nece igrati Ronaldo, možda onaj ludi Klop naloži svoje pa da makar produžetke izvuku.

15. Nema Klop ni s kim napasti ni s čim se odbraniti, a Real bolje igra bez Ronalda. :)
    A za Čelzi sam siguran da će iduće godine jebati.

16. Klop će da izgubi i kući, a Murinjo će da izjebe PSŽ ozbiljno.

17. murinjo mora da napada a nema cime,u ovakvim utakmicama kvalitet spic mnogo znaci,voleo bih da ih rokaju a onda da ih psg prca na kontre istrci laveci i mali moura i kraj
    a mislim da dortmund nece izgubiti ,igrace za cast a real ne verujem da ce se zaletati

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.