Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
O jebem ti ludog Jermena...
ne jebeni celzi neEeeeeeeeeeeeeeeeeee
ČELSIIIIIIIIIII!!!
Hahahahaha, Murinjo poludeo!
smrdljivi celzi
Што волим што су их попишали, избацује лукаша моуру убацује маркињоса к'о говнар последњи, јеб'о га сантрач у уста, кад се тако педерски игра и треба да изгубе, а мурињо имао муда те одлучио да уђу и торес и демба ба поред етоа, храбро, и готивим што се исплатило.
Мада да је играо ибрахимовић вероватно би ту друга прича била.
Kakav kretenski gol Čelsi dao!
нема ПСЖ искуство ко Челси. Ал ко зна можда им га завуку у надокнади
колико ми је жао дортмунда.
Al ih je usralo jebote!!!
Gledao sam ceo meč, odličan Dortmund bio, ali šteta.
Gospodin Posebni!
Дортмунд је испао јер су играли ко пичке у Мадриду, тако да ми није нешто много жао, ал фино су одиграли свакако.
Дортмунд је игром у прошлој утакмици заслужио да испадне. Тим који хоће да игра полуфинале лиге шампиона не сме да дозволи себи да два пута поклони лопту противнику на 25 метара од гола. И треба да испадну. Тако се не игра четтвртфинале
Kako je odigrao jojić batalio sam da pokušam da odgledam posle 3,4 crknuta strima
objasnio jojara
Pola-pola sam pogodio. Bio sam siguran da će Čelzi proći, ali i da Borusija nema šanse ni da dobije Real uopšte, ali pokazaše suprotno. Real je u ozbiljnom padu forme.
Одлично је играо Јојић, ал није имао нпр ниједан шут, доста је дефанзивнији био. Ал добијао дуеле само тако, пар продора, одлично за деби.
Jojiće je inače odličan igrač, a tek sledeće godine će da odigra vrhunski. Pričaju o njemu još 16 kada je imao da će iscepati.
Nači polufinale Čelsi-Barsa, Real-Bajern.