Liga šampiona!

1. Barsa neće proći nikako sutra. Ima da ih troje najmanje na nosilima iznesu.

2. Kolko je druga postava Dortmunda jaka da moraju i sudije da im brane 3-0 iz prvog meča. Smešni govnjavi Real, sutra će i katalonska govna da prođu na neki guz 100%.
    Dortmund je sa drugom postavom razbio tim koji je za jednog igrača dao 100 miliona. Šteta što im nisu umuvali i treći. Onaj Jermen omaši sve što je mogao, realno očajan igrač nek ga vrate u Šahtjor za bolje nije. Čuj Jermeni i fudbal, gde to ide u istu rečenicu.

Jojić defanzivno perfektan, u napadu malo stegnut što je i razumljivo s obzirom da je do juče trčao po seoskim livadama u JSL. Mada se pred kraj opustio. Može on bolje i biće bolji, samo nek nastavi da radi.

3. Barsa neće proći nikako sutra.

Ne mogu tu objektivno da gledam, ali imam do jaja osećaj da hoće i da ide na Čelsi. Videćemo.

4. Svaka cast Dortmundu, sramna igra Reala. Pojeli su ih i zasluzili produzetke minimum.
    Celzi uz srecu, tj kasni gol ode dalje, zasluzeno takodje, ali i da je PSG otisao, bilo bi zasluzeno....

Sutra Barsa meni fix zivota. :D A Bajern bi trebalo dugazi Valenciu i ortake...

5. da je kavani dao bar jen go sad bih bio zdraviji za 7000

6. Ja ne znam sto ste tolko sigurni da Barsa dobjia sutra, meni je to 50-50 mec.

7. Zato što će da im izmisle ili penal ili crveni 100%.

8. Sutra Čester jebe one šiptare.

9. Voleo bi da Atletiko ugazi Barsu 2:0, 3:1 ili tako nekako al realno mislim da Barsa ide dalje, čak mislim da će Barsa vrlo verovatno pobediti. Da dodem samo još u vezi druge tekme sutra
    JEBI MOJSE ŠVAPSKE ŠIPTARE ŠVAPSKE ŠIPTARE ŠVAPSKE ŠIPTARE!!!!!!!!

10. RUNI RUNI RUNI
    ŠIPTARE ĆE DA PUNI!

http://youtu.be/_cWrNd2vcbA
    TRAUMA!

11. Aste se ponadali lololo. Kraljevski klub je to. Nije ih Dortmund ništa više nagnao nego ovi njih u Španiji. S tim da neke penale Realnu nisu svirali ali ispostavilo se da im i nisu trebali. Da je Barselona bila u ovakvoj situaciji od 2 potencijalna 4 bi penala bila.
    A Čelsi... Imam samo da kažem. Veliki je Murinjo. Najveći na svetu zapravo. Ovo je njegova pobeda. Svako dobro

12. A sutra, dumre Barsa naravno.

13. Реал јако лош вечерас. Али шта очекивати од Цигана. Мада није да су незаслужено прошли.

Сутра се сусрећу четри педерске екипе. Прескочићу.

14. Što je Mančester pederski klub? Robovi ne znaju de je levo, raspadaju se. Onaj deda ih unazadio za 5 godina pre nego što je otišao da ga slučajno niko ne dostigne u bližoj budućnosti. Baš bih voleo da dobiju.

15. Nemam Arenu, nisam gledao tekme, ali vidim na Goal.com da Jojića opasno hvale. Dobro je ocenjen, a u komentarima ga porede sa Gundoganom, tvrde ljudi da bi prošli dalje da je igrao i prvu tekmu i ističu kako je cena od 2M bila krađa. Kao da ne znamo... Nadam se da će se sad malo opustiti, pa da ne bude dobar samo u defanzivnim zadacima, zbog čega ga zapravo i hvale toliko.

16. MOJESE REAGUJ! JOJA ZA 20 MILKI U MANDŽU!

Inače za sve vas koji ste u fazonu Mandža ili drugi oblik Manča kao sleng za Junajteda nije definisan, pa ako neko želi, neka odradi.

17. Mislim da ipak nije realno zanositi se prolazom Mančestera. Bajern je kiksnuo protiv Augzburga sad za vikend, kako čujem-pola ekipe nije igralo. Naloženi su kao životinje i kontam da večeras ide glatko iz keca. Teško da Švabe nemaju predstavnika u polufinalu...Volio bih da griješim.

18. Ma naravno Džonovane. Bajern je favorit. Ja lično veoma gotivim Mančester i voleo bih da prođe, samo meni smešno isključivanje Mančestera kao da sigurno ispada. Fudbal je to, a nije baš da u Mančesteru niko ne zna da igra fudbal. Ima određene šanse. Posebno jer nekako svi, pa i sami Bajernovi igrači deluju sigurno. Tako su delovali i protiv Čelzija u finalu.

19. Upravo to,prevelik je Manchester klub da se tako otpisuje ,mislim da je kvota na bajern 1,15 smesno,lopta je okrugla ,nikad se ne zna,ono sto je sigurno jeste da ce biti dobar mec.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.